Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (159)

Terva 

všechny recenze uživatele

Tak Asylum a SYFY již potřetí natočilo tornádo, které ovládají žraloci. Je to třikrát tak střeštěnější než předešlé dva příběhy. To jim dává možnost že se z trilogie stane kult a dost možná, že přibude i čtyřka. CITÁT - Byl jsem uvnitř žraloka.......... A víte, že jsem se opravdu bavil. Je to strašná sranda, ale musíte vypnout mozek a nehledět na logiku ani herecké výkony.Trikově je to taky strašný, ale já věděl do čeho jdu a já se těšil a já jsem spokojen. Má to celkem logický pokračovatelský trend. Vše je to podpořeno velmi povedeným hudebním doprovodem. CITÁT - Řekněte - Žralóóókkk!!!!!!!!!........... Celkem povedené jsou scény - žralok na horské dráze - žralok ve vakuu - Shepard v Universalu nebo porod dítěte. To jsou fakt silné scény. CITÁT - Tohle už nedělej............. V jedné scéně, kdy prší žraloci na zábavní centrum, je záběr do kina, kde diváci koukají na film "Útok trojhlavého žraloka", což je také film od společnosti SYFY. (Komentář už mám) Já se královsky bavil - u Žralokonáda 3 ne u Útoku trojhlavého žraloka, což je celkem blbost. Příběhy na téma žralokonádo, jsou čím dál tím lepší, a už teď se těším na čtyřku. Jenom doufám, že mezi tím nenatočí Útok čtyřhlavého žraloka - kam ty hlavy daj, to netuším, ale u Žralokonáda 4 bych tušil, že žraloci budou cestovat na vzdálené planety. CITÁT - To prší žraloci?!?!.......... ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho, že 88 minut je na Sharknado extrémně dlouhá stopáž, dám trojce snad i tři hvězdy. Ach ty nečekané zvraty... Potom, co přijde nečekaný zvrat nečekaného zvratu původního nečekaného zvratu, začínám nečekat pro jistotu nic... A stejně mě vždycky překvapí. Tentokrát s cliffhangerem, takže už teď jsem zvědavý, co se stane ve čtyřce. Steve Sanders se tentokrát vydává na pouť do vesmíru, aby se svým otcem, s kterým po dlouhé době naváže vztahy, zachránil celé USA. Asi je těžké být Stevem, když nemá za otce nikoho jiného než Davida "The Hoffa" Hasselhoffa, největšího tvrďáka Spolkové republiky Německo. ()

Reklama

zberatel 

všechny recenze uživatele

Diel od dielu to zacina byt ... neviem ci kvalitnejsi, vtipnejsi ci stupidnejsi.. shit :D Parodovanie scen z Olympus has fallen, Armageddonu, Die Another Day, Gravity, Space Cowboys, Jaws a neviem akych este mi vyrasilo stupidny usmev na tvari. Zralokom vo vesmire sekanych laserovou motorovkou moze konkurovat snad len sam velky MACHETE IN THE SPACE :D ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

U trojky už se nikdo nesnaží předstírat, že je to katastrofický film, ale rovnou se jede na parodické vlně. Čtvrthodinová záchrana prezidenta či "vesmírná tělesa" na konci jsou úsměvný, stále, ale nemůžu říct, že bych si zapamatoval něco z další hodiny filmu. Kdo se bude chtít podívat, tak stejně dopředu bude vědět o co jde, tak to nebudu řešit. Jen doufám, že příště to bude ještě víc ulítlé. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Už som čakal všetko a tak som bol na tuto blbinku pripravený. Je to Standard, ale niekoľko scén bolo celkom vtipných a to bola celkom prijemná zmena. Ian Ziering je už ako superhrdina, nie superman, nie Chuck N., ale má podobnú fanúšikovskú základnú čo sa týka producentov a tak je jasne, že jeho sa smrť nedotkne i keď jeho blízky to ucítia, samotný Chuck by to lepšie nenapísal. Je to hovadina, ako inak , ale kedy zas uvidím žralokov vo vesmíre? Dúfam, že už nikdy. Slabé, ale 2* teraz tomu dám. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (8)

  • Zároveň s filmem vyšla komiksová kniha se stejným tématem pod názvem "Archie vs. Sharknado". (Terva)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama