Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (160)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Za mě rozhodně jen tak dál, ať se pořád daří vymýšlet podobné šílenosti a ať herce baví v těchto šílenostech hrát. Já jsem se hodinu a půl skutečně nenudil, ale na mě už je vidět, že jsem na vlnu „Sharknado“ najel a jsem ochoten akceptovat i ty příšerné triky, které jsou někdy vážně otřesné. Ale ta finální scéna pro mě prostě vykoupila všechno. Znovusetkání na pláži je postě skvělé. A že nefunguje logika? No a co?! ()

farfalla 

všechny recenze uživatele

Lidé si zvyknou na vše. I na tornáda, ze kterých padají žraloci a ukusují hlavy. Ale David Hasselhoff a žraloci plující vesmírem, jsou na mně příliš silný kafe. Naopak neotřelá je závěrečná výzva k hlasování. (Mimochodem Tary Reid už mám dost...) ['Sharknado' (2013) a 'Sharknado 2: The Second One' (2014)] ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prvé dve časti som nevidel. Takže zrejme aj preto som bol z toho celý dezorientovaný. Prečo padajú z oblohy žraloci a útočia na ľudí? Čo je to za nezmysel?! Taká hlúposť sa veru len tak nevidí. Na mňa to bolo až prehnane uletené. Navyše je to celé natočené v lacnom televíznom štýle. Takže nie len nahlúply námet a stupidný scenár, ale i úbohé herecké výkony, debilné dialógy, mizerné digitálne triky a neohrabaná poloamatérska réžia. No ale však čo iné sa dá čakať od filmu, ktorý sa volá "Žraločie tornádo 3"? * ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Úvod ala Bond neměl chybu, pak už následovalo to, co by měl divák očekávat. Opět odkazy na řadu snímků, krvavé zákusy a jednou z nejlepších scén je ta s novorozencem. Hodnotil bych výše, jenže tentokrát mi přišlo, že žvanivé pasáže měly až nepřiměřeně velký prostor. Pobavila horská dráha, oběžná dráha kolem Země i s vtipným zakončením a povedená reklama na studio Universal. A jako vždy plejáda známých herců, kdy jen namátkou potěšili třeba Lou Ferrigno (nejznámější role Hulk) nebo Jackie Collinsová, která hrála samu sebe. Pro fanoušky a diváky nad věcí stále pěkná zábava, kde se pro vědro krve nejde daleko. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Od Sharknada 3 som po dvojke očakával absolútnu katastrofu. Nakoniec ma to ale príjemne prekvapilo. Sharknado začne už hneď na začiatku filmu, takže divák nemusí čakať hodinu na to, aby sa niečo začalo diať. Zabitia žralokmi sú už klasicky velmi vtipné a celkovo tu humor celkom dobre funguje na rozdiel od dvojky, ktorá nefungovala ako horor a nefungovala ani ako komédia. Také chyby ako nehybné stromy počas Sharknada alebo autá z PC hry pri takomto filme netreba riešiť. Potešila ma Tara Reid, ale na môj vkus bola vo filme strašne málo. Ale nabudila ma a tak sa na Charlieho Farmu teším ešte viac ako predtým. Taktiež sa mi velmi páči, že o osude April môžu rozhodnúť fanúšikovia Sharknada. + herec z Albino Farm ()

Galerie (70)

Zajímavosti (8)

  • Mark McGrath hraje postavu jménem Martin Brody. Stejné jméno se objevuje ve filmu Čelisti (1975), kde Martina Brodyho hrál Roy Scheider. (Terva)
  • V roli seržanta Richardse se objevil ve filmu slavný zápasník těžké váhy organizace UFC, Josh Barnett. (The Viper)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama