VOD (1)
Obsahy(1)
Halina Pawlowská není profesionální kuchařkou, jídlo ale miluje, ať už ho zrovna vaří nebo jí! Pro nejbližší přátele a blízké připraví tradiční rodinné recepty a navíc přidá dobré rady, tipy a triky. (TV Nova)
Recenze (79)
Nerozumím, proč se někdo naváží do nadváhy moderátora pořadu o vaření. Sorry, ale ono vypadá dosti debilně, když se anorektická moderátorka rozplývá nad tím, jakou uvařila pořádnou baštu. Krom toho známe chlapy a jejich namachrované kecy o ženských... Dobrá polovina zde kritizujících, by s Halinou na pustém ostrově dražila v diamantech možnost, vyprázdnit obsah svých varlat na její dekolt. ()
Hrnečku vař! Hrnečku dost! Co to zase melu. Halino dost! Halina nám poněkud nakynula a vypadá opravdu impozantně. Pochopitelně v tom špatném slova smyslu. V prvním díle se mimo jiné připravoval králík na černo a zapečené brambory s brynzou. A obojí já děsně nerad. Marné byly její pokusy humornými moudry či srážením ořechů odlehčit nevítanou exkurzi do její luxusní kuchyně. Btw, ta byla z celého vaření tím nejlepším. Vše působilo dost sterilně, rádoby nápaditě, i když opak je pravdou a maximálně nezajímavě. Do toho navíc pořád pletla otravné kecy o své rodině a rodinných příslušnících. Koho to zajímá. Dost zbytečný pořad. Těžkotonážní Halina vlivem přebytečných kil dost těžce dýchala, a tenhle pořad o vaření divák dost těžce rozdýchá. Já jdu asi zase pískat kudlu. Mé hodnocení: 0% ()
Toto opravdu ne, myslim, že jakmile někdo uvidí Halinu, tak už jen to ho odradí si ten žvanec uvařit. A ona si ještě co nejvíc zvýrazní ty svoje obří dudy, jako by se tím pyšnila. Jelikož jsme národ debilů tak každej dělá to, čím není, Šebrle uvádí zprávy a z vysoka se směje všem vystudovaným žurnalistům no a kobyla Pawlowská se zase vysmívá všem kuchařům (ale to tu dělal přece už Babica). Viděl jsem nešťastnou náhodou jeden díl a určitě stačilo, opravdu by neměla vařit a lézt už do televize. At Halina zůstane u psaní, to jí jde nejlépe, v televizí akorát hrozí, že někomu přivodí zvracení jen při samotném pohledu na ní, opravdu odporné. ()
Notypičo! Halča zpucla hrocha... zalitého čekuládou. S několika hektolitry velice přeslazené šlehajdy, co? A to vše opakovaně. No nic, je vidět, že jí chutná čím dál, tím víc. Proč by tedy nemohla vypustit do světa nějaké ty recepisy, když tak dokázala učinit i Rákosníček, stržený splávek Kořínková nebo exces Hruška. A protože žijeme ve světě, v němž se o tajích výchovy lidského potěru rozepisuje třeba taková strčprstskrzpysky Decastelo, má starý dobrý trajekt Halina plné právo k seberealizaci. A ono to nakonec není tak strašné... něco by šlo i sežrat, obzvláště v kocovině... Pawlowská protentokrát vypráví brepty ze svého spokojeného života, nevykrádá storky z Reader`s Digest, tedy drobný plus navrch. A hele, Koháku, začínáš to mít nějak moc na háku, ne? ()
Nevím, urážet Halinu Pawlowskou mi přijde dost ubohé, zvláště když by si člověk prošel tím co ona, nicméně jde o jasný příklad toho, že dneska už může mít svou „kuchařskou show“ opravdu každý. Když už nečumíte na dementa Hrušku, tak vám Halinka uvaří fazolovou polévku s chilli a hermelínem, no a kdoví co všechno ještě. Tuhle osobu mám rád (nebo měl jsem), když uváděla své publicistické pořady, kde jsem se občas i zasmál, ale od doby kdy se objevuje v televizních seriálech, to s ní šlo směrem dolů. U některých receptů mě vážně bolí žaludek jen při samotném pomyšlení (představivosti) konečného výsledku. ()
Reklama