Reklama

Reklama

Jeffrey Dean Morgan hraje hlavní roli Vaughna - krupiéra v kasinu, kterému štěstí zrovna nepřeje. V zoufalé snaze sehnat peníze na operaci své nemocné dcery se Vaughn spolčí s kolegou z práce, aby kasino vykradli. Loupež se ale zvrtne a Vaughn i jeho parťák jsou nuceni unést městský autobus a pokusit se o téměř nemožný útěk. Robert De Niro ztvárňuje Papeže, nelítostného a zvráceného majitele kasina, který se nezastaví před ničím, jen aby získal své peníze zpět. (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (137)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Překvapivě kvalitní videobéčko, které svou vyšší kvalitou hodně překvapí. Herecká sestava je zajímavá, ale co je zajímavější filmu opravdu až na nějakou tu logickou dírku nemůžu nic vytknout. Jeffrey Dean Morgan v hlavní roli obstál a jak tady diváci píšou škoda že neproběhl nějaký ultimátní fight Bautista Carano. 60% ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Áčkové obsadenie s béčkovým scenárom, céčkovou kamerou a déčkovou sprievodnou hudbou. Začiatok bol pozerateľný a pravý prúser začal vlastne až v momente prerazenia zátarasu. To bol prvý zdvihnutý varovný prst. Nasledovali kvalitatívne jemne retardované dialógy v autobuse a najmä na policajnej stanici, ktoré sa za malebných zvukov totálne nevhodnej hudby striedali s dobrými hoc krátkymi zábermi, či v ojedinelých prípadoch scénami. Ďalší klinec do rakvy bol zatlčený policajnou akciou na civilných motorkách pri použití slzáku. Šokantné. Ale inak ozajže mať to lepšiu hudbu, tak by to nebola taká hlbolá stoka, lebo nedá sa povedať, že by to bolo úplne celé špatné. Napríklad taký Roberto hral ako v ozajstnom filme a Jeffrey Morgan mi vadil omnoho menej ako kedykoľvek predtým. Videl som už väčšie zvrátenosti ako toto. Vo výsledku jazda linkou 657 bola menej škodlivá ako taká MHDéčka pod vedením Poláčeka, ale naspäť pôjdem určite pešo. Dvojka by tu mala stačiť, alebo takých 45 v inej mene. ()

Reklama

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Tohle je film z roku 2015? Vypadá totiž jako poctivá devadesátková akce, inspirovaná samozřejmě Nebezpečnou rychlostí. Kvalitní herecké výkony typecastovaných herců a jak už jsem říkal, poctivá akce i bez nutnosti oslňovat vizuálními efekty. Konec možná trochu moc nasládlý, ale to už je holt Amerika. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Milé děti, dnes se naučíme nové písmenko. A bude to "B". B jako béčkový film, lidově řečeno béčko, pro anglofily B-Picture. V tradičním pojetí se jedná o komerční nízkorozpočtový film bez velkých uměleckých ambicí a obsahující klišé. Přesně jako tento snímek. A protože jsme se hezky naučili písmeno B, dáme Bobovi symbolicky jednu hvězdu. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Podařená záležitost! Je tu spousta známých ksichtů, ale žádný tu není navíc. Všichni vědí kde je jejich místo. Nebo teda dobře Gina tu je trochu na okrasu. Fight z Bautistou který řekne o dost víc slov než ve Spectre, který by se nabízel se nekoná, ale na konci taky sehraje svou roli. De Niro pořád borec i v menším filmu ten mafián mu prostě sedí. Chestnut jeho pravá ruka nekompromisní zabiják a Morgan rozhodně nejsympatičtější únosce jakýho si dokážete představit. Dějově to možná je trochu klišé, ale parádně to odsýpá. Mění se charaktery postav a jak zde bylo již napsáno, ten film není blbej a ví co chce. Co víc od podobnýho snímku očekávat.75% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Číslo autobusu na jeho střeše stále cestuje. Jednou je vpředu, pak je vpředu a zároveň uprostřed atd. Navíc se mění i typ autobusu, což se dá poznat podle vzduchotechniky na střeše (hrb ve středové části střechy). (Endrju)

Reklama

Reklama