Reklama

Reklama

Jeffrey Dean Morgan hraje hlavní roli Vaughna - krupiéra v kasinu, kterému štěstí zrovna nepřeje. V zoufalé snaze sehnat peníze na operaci své nemocné dcery se Vaughn spolčí s kolegou z práce, aby kasino vykradli. Loupež se ale zvrtne a Vaughn i jeho parťák jsou nuceni unést městský autobus a pokusit se o téměř nemožný útěk. Robert De Niro ztvárňuje Papeže, nelítostného a zvráceného majitele kasina, který se nezastaví před ničím, jen aby získal své peníze zpět. (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (137)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Akční thriller o loupeži, únosu a s R. De Nirem. To zní slibně, řeknete si. No jo, ale ono zdání klame. Protože jak to sledujete, tak Robert je tam jen chvilku a zbytek obstarává J. D. Morgan. To by ještě šlo, je to sympatickej herec, takže v pořádku, jenže on je ten příběh hrozně nuuudneeej. Není tam nic moc zajímavýho nebo extra navíc. A i když se tam pak objeví nějaký ty twisty (včetně závěru), tak to není žádná velká pecka. A kámen úrazu taky je, že použili do filmu G. Carano (bojovnice MMA) a D. Bautistu (wrestler), ale jejich potenciál je totálně nevyužitej. Na souboj tam ani nedojde.... no jo no, tak nic. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nenakráčím tam s šulínem v ruce…Mouchy kolem hovna…nevím na co si tady lidí stěžují, byl do celkem slušný průměrný akční kousek, u kterého jsem se já teda ani moc nenudil. Našlo se tu dost zajímavých scén i hlášek, akční scény taky nebyly vyloženě marné, má to i lehce poučný nádech, sympatického hlavního hrdinu, otravné záporáky a napůl plynu hrajícího Roberta De Nira. Jasně je tu i dost naivních situací, ale to je snad v každém akčním kousku. ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Sice hvězdně obsazený snímek, ale jak když koukáte na akční béčko. Nic převratného pod sluncem. Bandě zlodějíčků nevyjde loupež v kasínu a tak se rozhodnou zdrhnout místní mhdéééé :-D Jenže nasra*ný majitel kasína se nechce tak lehce vzdát a snaží se prachy dostat z5 za každou cenu! A ten konec? Úplně jsem z něj zvlhnul... 40% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $22miliónovTržby USA $50,136Tržby Celosvetovo $3,324,184 ▐ skoro by sme tu mali podarenejší klon Speed 2 ale nie ide o dosť dobre vystavanú kriminálku, kde tá naivita nemá našťastie také rohy aby to nejak tu vytvorenú atmosféru zničila, Jeffrey Dean Morgan to tu pekne ťahá, ma to dobrý náboj a vyšperkovanosť /70%/ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Chceš okrást Popea. Chystej si parte." Zoufalé situace volají po zoufalých činech a kdyby mi chyběly peníze na léčbu mého dítěte, tak taky učiním ten nejzoufalejší čin v mém životě - půjčím si v bance. Jenže Vaughn s Coxem evidentně nechtěli předkládat potvrzení o příjmu a tak jednoduše vzali peníze těm, kteří podobným vykukům láskyplně doplňují nedostatek olova v těle. Já se přitom celkem bavil, adrenalinovou jízdu v autobuse jsem si taky užil a i ten pohádkově pitomý konec mne nakonec vlastně uspokojil. Vždyť celá ta loupež, únos a vražda se dá jistě bez problémů scénáristicky obhájit jako jednání v krajní nouzi, i když to žádný trestní řád neumožňuje. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Číslo autobusu na jeho střeše stále cestuje. Jednou je vpředu, pak je vpředu a zároveň uprostřed atd. Navíc se mění i typ autobusu, což se dá poznat podle vzduchotechniky na střeše (hrb ve středové části střechy). (Endrju)

Reklama

Reklama