Reklama

Reklama

Rychlovky Ládi Hrušky

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2014, 15 min

Účinkují:

Ladislav Hruška

Obsahy(1)

To nejlepší z receptů gurmánského experimentátora. (TV Nova)

Recenze (79)

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Nuž, dobře. U Chutně a levně s Láďou Hruškou jsem si, stejně jako on, vyzývavě zaprovokoval a do gastronomické sféry obskurních videonávodů kyanidových pochoutek recesně vypustil stádo krvavě dravých, pěticípých strašáků. Už tehdy jsem těžce zhřešil proti místnímu dekoru, hrdě se blyštícímu v etice každého správného hodnotiče hoven, neboť příliš netuším, co tím autor profilu měl vlastně na mysli a co že to má jako těch 135 minut, které bych měl správně nejdřív zhlédnout a až potom zhodnotit. Nechť povstane pan HOMO i s celou svoji HOMOrotou a definitivně mě smaže z povrchu virtuálního, pokud se snad domnívá, že nemám právo, po masochistickém zhlédnutí TOHOTO (!!!), hodnotit už absolutně cokoliv, včetně psychického stavu celého managementu Novy, jejich rodin i předků. Vsadím svoje levé zkažené varle v zavařovačce, že předci těchto novodobých Hitlerů v příbytcích svých císařů plnili funkci morové epidemie. Vůbec bych se nedivil, kdyby při svých kulinářských pokusech s paštikou a arsenem Láďa nechtěně umíchal i ebolu. Musím poníženě přiznat, že na mém předlouhém seznamu potenciálních prostředků k ejakulaci (kamarádek) existuje i taková, která na Nově dělá. Upřímně netuším, co přesně tam dělá, jestli třeba natírá Babetě mokvající jebáky na prdeli, nebo jen hovnocucem odčerpává sračky ze studia po každém natáčení Láďových levných genocid, protože se na takovéto věci prostě neptám. Někdy je nutné zůstat v nevědomosti. Avšak vždy, když ji vidím před sebou, zoufale si povzdechnu a na mysl mi vstane těžké morální dilema; ošukat nebo uškrtit? Naštěstí ve mně pokaždé vyhraje ta rozumná část mého já a tak ji ošukám, poděkuji a svalím zpět do kompostu. Nač ji škrtit znovu. ()

jerry12 odpad!

všechny recenze uživatele

1%. Audiovizuální i knižní tvorba tohoto lidského individua by měla zůstat nedotčená a měli bychom ji přechovávat jako nebezpečnou černou magii, která by snad mohla posloužit příštím vyspělejším civilizacím jako prameny toho, jak jsme byli v 21.století zaostalí homo lobotomus. Láďa Hruška je nejen velmi špatným remakem na Cameronova Vetřelce, ale především je skvělým sociologem, protože jeho kniha, nejprodávanější v dějinách českých zemí, exaktně potvrzuje, že minimálně půl milionu Čechů je banda nepoučitelných zombie s jediným cílem - "já vařit levně a hnusně". A v čele této smečky stojí právě ten největší z největších monster - Láďa Downův syndrom Hruška, který je (hrdě) exkluzivní a neopakovatelnou nulou jak v oblasti gastronomie, tak v oblasti televizní tvorby a moderování. Raději bych strávil filmovou noc v kině s Troškovou tvorbou, než se podívat na jeden díl této ohavné, alarmující a vymleté pakárny. Díky za ten zážitek! ()

Reklama

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Dávám za pět, protože na pořadu nenalézám jedinou špatnou věc: a) žádný program v televizi tak nepobaví, snad kromě volejte věštci b) je otázkou života a smrti zapamatovat si podrobně Hruškovu podobu, abychom mohli prchnout, když nás na ulici osloví a bude nabízet něco k jídlu (pokud bude stát v cestě, povoluje se úder na solar plexus) c) Hruška donutí lidi stravovat se kvalitně, neboť jim ukazuje, jezte moje blafy a budete vypadat jak já d) obezita v populaci výrazně klesne, minimálně já tedy ztrácím po každém díle minimálně tři hodiny chuť na sebelepší jídlo e) i intelektuálové užasnou nad doslova bezednou hloubkou Ládíkovy fantazie, proti jehož výtvorům je i takový dort pejska a kočičky chutnou, byť trochu nudnou a homogenní krmí. ()

williamriker 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu si zaslouží za snahu a ukázku toho, co je český národ schopen ještě konzumovat, jak fyzicky (jídlo) tak i psychicky (z televize). Opravdu odstrašující případ spodiny .. ani nemohu napsat slovo "gastronomie". Konzumní styl nejhrubšího kalibru který navazuje na zpravodajství téže televizní stanice, ano televize komerční. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Ladislava Hrušková je vlastně pohledná holka, co umí vařit a mrdat. A hlavně vám efektivně ušetří spoustu peněz a času za nákup potravin a trávení u plotny. Ve svém rychlokurvu vám poradí, co s jídlem, které nemůžete upotřebit. Dnes si uděláme Hruškovici. Po Praze ji neseženete, a když tak za nekřesťanské peníze, ale nás vyjdou ingredience na pár drobných. Je to jednoduché. Budete k tomu potřebovat jeden použitý primerák, ruličku hajzlpapíru, použitou vložku zbavenou křidélek, chcánky a láhev od vína nebo piva, kterou má doma opravdu každý. Postup je šíleně, ale opravdu šíleně jednoduchý. To všechno nacpete do láhve. Pokud se vám to nepodaří, nezoufejte, žádný kuchař nespadl z kulinářského nebe. Chce to cvik. Až ty ingredience narvete do flašky, tak to dejte na půl hodiny péct do trouby na tisíc Fahrenheita a skvělý moučník je na světě. Já jsem to dal chutnat celé redakci Novy a Borhyová mně to postříkala, jak jí to chutnalo. Není Hruška jako Hrdlička. Všichni v redakci do jednoho uznali, že jsem gurmánský experimentátor jak má být. Těším se na vaše reakce, vaše fotografie s tím žrádlem, i na vámi zaslané další recepty na přípravu originálních pokrmů. Podrobný recept i postup už teď naleznete na Tonda.cz. 0% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama