Reklama

Reklama

Rychlovky Ládi Hrušky

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2014, 15 min

Účinkují:

Ladislav Hruška

Obsahy(1)

To nejlepší z receptů gurmánského experimentátora. (TV Nova)

Recenze (79)

Linda.csfd odpad!

všechny recenze uživatele

Koukám, že tenhle pořad dost frčí. Po té, co jsem se dosyta pobavila komentáři mých oblíbanců jsem se rozhodla, že toto dílo musím také vidět. Tak tedy hruškovky Ládi Rychlíka: zaprvé, ten pán mi připomíná moji profesorku z vejšky, která nás učila finanční účetnictví - taky byla takhle zrychlená, zaúčtovat swap, spot a forward díky ní dokážu během vteřiny i kdyby mě někdo ve dvě v noci vzbudil. Za druhé - já nestačím zírat, prostě v podstatě nemám ani slov a to se mi zvedá žaludek téměř z každého normálního jídla. Za třetí - kam na to ten Láďus Mňamózuz proboha chodí, to jsme až tak chudej národ, že nemáme ani kupovanej chleba? Nic no, já vařit neumím a ani Hruškovy běhavky mě k tomu definitivně nedonutí. (lopatový odpad) ()

easer07 

všechny recenze uživatele

Asi také už začnu nosit to tričko, jak měl Zdeněk, přeškrtnoutou hrušku. Doufal jsem, že tu jeho rádoby knihu by si snad koupil jen Babica, Halina a Karolína, ale on to je BESTELLER, který si koupilo 200000 lidí, kteří snad podle té kuchařské nuly vaří. Ještě, že na YouTubu jsou ty parodie, to mu vylepšuje pověst. ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Ladislava Hrušková je vlastně pohledná holka, co umí vařit a mrdat. A hlavně vám efektivně ušetří spoustu peněz a času za nákup potravin a trávení u plotny. Ve svém rychlokurvu vám poradí, co s jídlem, které nemůžete upotřebit. Dnes si uděláme Hruškovici. Po Praze ji neseženete, a když tak za nekřesťanské peníze, ale nás vyjdou ingredience na pár drobných. Je to jednoduché. Budete k tomu potřebovat jeden použitý primerák, ruličku hajzlpapíru, použitou vložku zbavenou křidélek, chcánky a láhev od vína nebo piva, kterou má doma opravdu každý. Postup je šíleně, ale opravdu šíleně jednoduchý. To všechno nacpete do láhve. Pokud se vám to nepodaří, nezoufejte, žádný kuchař nespadl z kulinářského nebe. Chce to cvik. Až ty ingredience narvete do flašky, tak to dejte na půl hodiny péct do trouby na tisíc Fahrenheita a skvělý moučník je na světě. Já jsem to dal chutnat celé redakci Novy a Borhyová mně to postříkala, jak jí to chutnalo. Není Hruška jako Hrdlička. Všichni v redakci do jednoho uznali, že jsem gurmánský experimentátor jak má být. Těším se na vaše reakce, vaše fotografie s tím žrádlem, i na vámi zaslané další recepty na přípravu originálních pokrmů. Podrobný recept i postup už teď naleznete na Tonda.cz. 0% ()

nudlis 

všechny recenze uživatele

Tak milej Láďa, jak si familiérně nechá říkat, je borec. Borec proto, že má takovou odvahu. Odvahu myslet si, že když dělaj z lidí blbce politici, proč by to nemohl zkusit i kdejakej něcojakomoderátor (nebo jak jim tam řikaj) z nějaký zbytečný TV stanice. A tak von to zkusil. Nevím, kolik lidí na něj zírá pravidelně a kolik lidí si ze svejch malejch důchodů a sociálních dávek lajslo vyhodit peníze za tu jeho pseudo-kuchařku. Ta jeho "kniha" je urážkou všech kuchařek a knih vůbec. Každopádně je mi těch lidí líto. Proto, že třeba málem zahodili svoje starý kuchařky po babičce a léta šlechtěný recepty na dobroty, načmáraný na kus umaštěnýho papíru nebo ubrousek. A taky proto, že si mysleli, že jim tenhle patla-matla ukáže něco novýho. A to něco se pak bude dát i jíst. No fujtalbl! Ale jak je vidět, kšeft s lidskou blbostí je pořád výnosnej. A ještě mně teď napadlo - bylo by fajn, kdyby si Láďa dohodnul rande s Holinou Patnáctitunovou a vařili by spolu. Třeba by ho Holina nakonec sežrala! A byl by klid. Aspoň od jednoho. A protože ona by se pak už nevešla na obrazovku (jen při pohledu z vrtulníku a to je u vaření na prd), byl by klid od obou. ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Řekněme si to na rovinu, mladýho Hrušku může mít ráda zase jen stará Hrušková, která ho škodolibě povila v České kotlině a tím dala do špinavých pracek islámskému světu další pádný argument, že opravdu potřebujeme vyhladit. Nic není evidentně definitivní a to, co platilo včera, to je po příchodu Ladi s velkou hlavou už jen nekompromisně popřenou historií.Včerejší smažené, dušené, konfitované, či jinak upravené hovno, už prostě není dnem jakékoliv gastronomie, Laďa popírá veškeré dosud známé (a většinu neznámých) vesmírné zákony, a nebo nastavuje společně s TV Noha nové, neokoukané a průkopnické trendy, já si podobný marketingový tah představuju asi podobně, jako bych otevřel gynekologii, kde by byl jako hlavní tahák použit ordinující Josef Mengele. Na druhou stranu je jasné, že úspěch u části populace mít bude, tedy u té části, která se bodře plácá do kolen a freneticky hýká u Kameňáků a Bábovřesek, jen by mě zajímalo, zda tato entita ztratila chuťové buňky při sledování zmíněných skvostů, nebo jim změkl mozek následně po Laďovo kulinářské ekvilibristice. Geniálně a ďábelsky vymyšleno. Laďa, rozuměj debil, je prostě takový několikrát použitý anální kolík z infekčního, který je ledabyle pohozený ve svíčkové z přejetého morčete. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama