Reklama

Reklama

Rychlovky Ládi Hrušky

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2014, 15 min

Účinkují:

Ladislav Hruška

Obsahy(1)

To nejlepší z receptů gurmánského experimentátora. (TV Nova)

Recenze (79)

jerry12 odpad!

všechny recenze uživatele

1%. Audiovizuální i knižní tvorba tohoto lidského individua by měla zůstat nedotčená a měli bychom ji přechovávat jako nebezpečnou černou magii, která by snad mohla posloužit příštím vyspělejším civilizacím jako prameny toho, jak jsme byli v 21.století zaostalí homo lobotomus. Láďa Hruška je nejen velmi špatným remakem na Cameronova Vetřelce, ale především je skvělým sociologem, protože jeho kniha, nejprodávanější v dějinách českých zemí, exaktně potvrzuje, že minimálně půl milionu Čechů je banda nepoučitelných zombie s jediným cílem - "já vařit levně a hnusně". A v čele této smečky stojí právě ten největší z největších monster - Láďa Downův syndrom Hruška, který je (hrdě) exkluzivní a neopakovatelnou nulou jak v oblasti gastronomie, tak v oblasti televizní tvorby a moderování. Raději bych strávil filmovou noc v kině s Troškovou tvorbou, než se podívat na jeden díl této ohavné, alarmující a vymleté pakárny. Díky za ten zážitek! ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Řekněme si to na rovinu, mladýho Hrušku může mít ráda zase jen stará Hrušková, která ho škodolibě povila v České kotlině a tím dala do špinavých pracek islámskému světu další pádný argument, že opravdu potřebujeme vyhladit. Nic není evidentně definitivní a to, co platilo včera, to je po příchodu Ladi s velkou hlavou už jen nekompromisně popřenou historií.Včerejší smažené, dušené, konfitované, či jinak upravené hovno, už prostě není dnem jakékoliv gastronomie, Laďa popírá veškeré dosud známé (a většinu neznámých) vesmírné zákony, a nebo nastavuje společně s TV Noha nové, neokoukané a průkopnické trendy, já si podobný marketingový tah představuju asi podobně, jako bych otevřel gynekologii, kde by byl jako hlavní tahák použit ordinující Josef Mengele. Na druhou stranu je jasné, že úspěch u části populace mít bude, tedy u té části, která se bodře plácá do kolen a freneticky hýká u Kameňáků a Bábovřesek, jen by mě zajímalo, zda tato entita ztratila chuťové buňky při sledování zmíněných skvostů, nebo jim změkl mozek následně po Laďovo kulinářské ekvilibristice. Geniálně a ďábelsky vymyšleno. Laďa, rozuměj debil, je prostě takový několikrát použitý anální kolík z infekčního, který je ledabyle pohozený ve svíčkové z přejetého morčete. ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Ladislava Hrušková je vlastně pohledná holka, co umí vařit a mrdat. A hlavně vám efektivně ušetří spoustu peněz a času za nákup potravin a trávení u plotny. Ve svém rychlokurvu vám poradí, co s jídlem, které nemůžete upotřebit. Dnes si uděláme Hruškovici. Po Praze ji neseženete, a když tak za nekřesťanské peníze, ale nás vyjdou ingredience na pár drobných. Je to jednoduché. Budete k tomu potřebovat jeden použitý primerák, ruličku hajzlpapíru, použitou vložku zbavenou křidélek, chcánky a láhev od vína nebo piva, kterou má doma opravdu každý. Postup je šíleně, ale opravdu šíleně jednoduchý. To všechno nacpete do láhve. Pokud se vám to nepodaří, nezoufejte, žádný kuchař nespadl z kulinářského nebe. Chce to cvik. Až ty ingredience narvete do flašky, tak to dejte na půl hodiny péct do trouby na tisíc Fahrenheita a skvělý moučník je na světě. Já jsem to dal chutnat celé redakci Novy a Borhyová mně to postříkala, jak jí to chutnalo. Není Hruška jako Hrdlička. Všichni v redakci do jednoho uznali, že jsem gurmánský experimentátor jak má být. Těším se na vaše reakce, vaše fotografie s tím žrádlem, i na vámi zaslané další recepty na přípravu originálních pokrmů. Podrobný recept i postup už teď naleznete na Tonda.cz. 0% ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Nějak jste se nám rozrušili, ne? Dovolte, přátelé, abych Vás upozornil na několik zjevných faktů. Závidíte Ládínkovi jeho zápal, prachy a čepičku, kterou si tak fešně nasazuje kšiltem nazad, snad aby mu nepršelo na půlky a satanský ocásek, jenž mezi nimi raší. Styďte se, vážně. Hruškin, který se dokázal popasovat se zjevným hendikepem, neboť se při každém slovu mimovolně hryzne spodní čelistí do čela, prostě frčí. A jako zasloužilý inspektor Gadget samozřejmě má(!) plné právo vyměnit tučné obnosy od konkurentů Aholdu za kariéru kreténa trošku jiného druhu, momentálně tedy vykradače recepisů od kuchtindek se skutečně prasáckou kulinářskou technikou. Snad u toho vydrží co nejdéle a nevyčmuchá svým rypáčkem další díru na trhu, kupříkladu v oblasti selhávajícího zdravotnictví. Hruškorady by mohly budoucím degeneracím zajistit vynikající péči i poté, co se kapitalistický systém zhroutí směrem dovnitř. Domácké samotrepanace lebky prostřednictvím nebozízku po velmi starém dědovi, čímž by se dalo ušetřit za brufen, že.... na hluboké rány přikládejme červy bzučivek a žížaly, rozklad těla se tím urychlí.... slabé jedince kompostujme, zajistíme kvalitní biomasu pro pěstbu angreštu, angreštovice je výborná ku promazávání jizev po neštovicích.... pečené srdce novorozence nefunguje jako substituce viagry, jde o trapnou pověru..... musí být syrové.... No, než se na tohle náš pan Parodie vrhne, dávám mu hvězdičku, abych měl kam klesat. ()

biergof odpad!

všechny recenze uživatele

Průměrný čech má rád plnou díru. V hudbě nám dírku ucpali Eva a Vašek, movie dírku Macháček a Mádl, do politické díry se vtlačil knížepán a jeho lokaj Kalousek, no ono pak těch dírek moc nezbývá, jelikož čůláků je víc než análů. Je krize! Chudoba a hlad a tak přichází pan Hruška ucpat jednu z posledních dírek a to formou kulinářství. Mé dírce se vyhnul z daleka, jelikož pocházím z Uher a věř mi, Láďo, dát si náš Maďarský guláš, tvůj stín by se posral dřív než ty sám! Čech má rád plnou díru, bez námahy, úsilý či píle. Proto ti, milý, Čechu, přeji takových Hrušků, Evů a Vašků milion, ať se ti ta prdel nenávratně natrhne a ty možná začneš přemýšlet jinou částí svého těla a nedopustíš, aby někdo zbohatl na tom, že vaří zbytky z popelnic! ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama