Obsahy(1)
To nejlepší z receptů gurmánského experimentátora. (TV Nova)
Recenze (79)
Národ, kde ve sledovanosti vedou Babovřesky, ve čtenosti Blesk a kde Hruškovy sračky na talíři trhají rekordy prodeje si nezaslouží nic jiného, než ten marasmus, ve kterém se plácáme. A víte, co je na tom nejhorší? Že ty recepty mu prý posílají sami lidi. Ovšem možná je to celé jinak a jde jen o osvětovou přípravu na dobu, kdy budeme všichni žrát odpadky z popelnic. ()
Je-li kůže pomnoží členovci mé ťopky se u Ládovníka helmy aktovně vyvraceli, nemehlo psem si pomočit a těž ser mňouknul na vně kolik kýlů. Protěž mi bez-pro-střevle vyvanulo na mysu, lže kejdě o zhasle měňaký Nový shitcom. Alena popal dál šik kýlách zem Tómu příšer oprav jdu na huť. No v posudku - nekrchlám! Porno Ty, keři přechoď zimu sex tu nezruměli, dodávím, že sepse nekal popkulinární Malvicí inseminovat ha zachcal šlem uvaž zouvat, že začním odhleď prát své texasky z nehraničních sov, neboj ta tragiční vykůžívat sele i Nova čním zpustlo-Bém (roto zde serte hlen pako lakovou malátnou ochutná vlku)! Psem si hnis, že se drzý ijá kočkám spouště Nových nad šedých pandů a nás ladně vyhnidám Nový rezoluční bez t celer, zle Kerem ho pa dnou naprd"L" půlplně čichni na růži ví amontérští linové i gvisté. Ája nadto oddělám malík, samohřebně. A jesle kůl i domu bidet nás ranných měch párek rád OBI odérníků na slizovný já zvyk, těk pro vně mám jíš hněď nás ledující klučný kaz - výr ten, coby kuřete? Kůžete myj tuk ledví závin děd, jakostní šlem to krizionářský genitál! Vyj ó statní sezam dím múr řeďte těžknout na další kýty. Tak lže dýmky ti, nejdrážní Kláďo! ()
Hvězda za nápady, které mě občas opravdu překvapí (a nejsou prasácké jako pečení moučníků v mikrovlnce či výroba "levné svíčkové" a podobně). Onu "sympatičnost" Láďi Hrušky, kterou se nám snaží moderátorské dvojice TV Nova vtlouct do hlavy, jsem však dosud neobjevila - pro mě je pan Ladislav "kšiltovka" Hruška silně nesympatický. ()
To nejlepší z receptů GURMÁNSKÉHO EXPERIMENTÁTORA. Jak jsem si tohle přečetl, projela mě po zádech husí kůže. Ale jak už jsem psal zde Chutně a levně s Láďou Hruškou, jako inspirace dobré, leč nazývat pozitivním slovem experimentátor, člověka, který jen najde recept jiných lidí na internetu a pak se natočí při jeho výrobě. To není experimentátor, nýbrž gurmánská svině a to pěkně propečená. .. A představa, že z toho udělali i knížku. To je smutné. .... HODNOCENÍ: 10% (1*) ()
Tak milej Láďa, jak si familiérně nechá říkat, je borec. Borec proto, že má takovou odvahu. Odvahu myslet si, že když dělaj z lidí blbce politici, proč by to nemohl zkusit i kdejakej něcojakomoderátor (nebo jak jim tam řikaj) z nějaký zbytečný TV stanice. A tak von to zkusil. Nevím, kolik lidí na něj zírá pravidelně a kolik lidí si ze svejch malejch důchodů a sociálních dávek lajslo vyhodit peníze za tu jeho pseudo-kuchařku. Ta jeho "kniha" je urážkou všech kuchařek a knih vůbec. Každopádně je mi těch lidí líto. Proto, že třeba málem zahodili svoje starý kuchařky po babičce a léta šlechtěný recepty na dobroty, načmáraný na kus umaštěnýho papíru nebo ubrousek. A taky proto, že si mysleli, že jim tenhle patla-matla ukáže něco novýho. A to něco se pak bude dát i jíst. No fujtalbl! Ale jak je vidět, kšeft s lidskou blbostí je pořád výnosnej. A ještě mně teď napadlo - bylo by fajn, kdyby si Láďa dohodnul rande s Holinou Patnáctitunovou a vařili by spolu. Třeba by ho Holina nakonec sežrala! A byl by klid. Aspoň od jednoho. A protože ona by se pak už nevešla na obrazovku (jen při pohledu z vrtulníku a to je u vaření na prd), byl by klid od obou. ()
Galerie (9)
Photo © Archiv TV Nova / Tomáš Martínek
Reklama