Reklama

Reklama

Rychlovky Ládi Hrušky

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2014, 15 min

Účinkují:

Ladislav Hruška

Obsahy(1)

To nejlepší z receptů gurmánského experimentátora. (TV Nova)

Recenze (79)

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Dávám za pět, protože na pořadu nenalézám jedinou špatnou věc: a) žádný program v televizi tak nepobaví, snad kromě volejte věštci b) je otázkou života a smrti zapamatovat si podrobně Hruškovu podobu, abychom mohli prchnout, když nás na ulici osloví a bude nabízet něco k jídlu (pokud bude stát v cestě, povoluje se úder na solar plexus) c) Hruška donutí lidi stravovat se kvalitně, neboť jim ukazuje, jezte moje blafy a budete vypadat jak já d) obezita v populaci výrazně klesne, minimálně já tedy ztrácím po každém díle minimálně tři hodiny chuť na sebelepší jídlo e) i intelektuálové užasnou nad doslova bezednou hloubkou Ládíkovy fantazie, proti jehož výtvorům je i takový dort pejska a kočičky chutnou, byť trochu nudnou a homogenní krmí. ()

nudlis 

všechny recenze uživatele

Tak milej Láďa, jak si familiérně nechá říkat, je borec. Borec proto, že má takovou odvahu. Odvahu myslet si, že když dělaj z lidí blbce politici, proč by to nemohl zkusit i kdejakej něcojakomoderátor (nebo jak jim tam řikaj) z nějaký zbytečný TV stanice. A tak von to zkusil. Nevím, kolik lidí na něj zírá pravidelně a kolik lidí si ze svejch malejch důchodů a sociálních dávek lajslo vyhodit peníze za tu jeho pseudo-kuchařku. Ta jeho "kniha" je urážkou všech kuchařek a knih vůbec. Každopádně je mi těch lidí líto. Proto, že třeba málem zahodili svoje starý kuchařky po babičce a léta šlechtěný recepty na dobroty, načmáraný na kus umaštěnýho papíru nebo ubrousek. A taky proto, že si mysleli, že jim tenhle patla-matla ukáže něco novýho. A to něco se pak bude dát i jíst. No fujtalbl! Ale jak je vidět, kšeft s lidskou blbostí je pořád výnosnej. A ještě mně teď napadlo - bylo by fajn, kdyby si Láďa dohodnul rande s Holinou Patnáctitunovou a vařili by spolu. Třeba by ho Holina nakonec sežrala! A byl by klid. Aspoň od jednoho. A protože ona by se pak už nevešla na obrazovku (jen při pohledu z vrtulníku a to je u vaření na prd), byl by klid od obou. ()

Reklama

alchac odpad!

všechny recenze uživatele

Je-li kůže pomnoží členovci mé ťopky se u Ládovníka helmy aktovně vyvraceli, nemehlo psem si pomočit a těž ser mňouknul na vně kolik kýlů. Protěž mi bez-pro-střevle vyvanulo na mysu, lže kejdě o zhasle měňaký Nový shitcom. Alena popal dál šik kýlách zem Tómu příšer oprav jdu na huť. No v posudku - nekrchlám! Porno Ty, keři přechoď zimu sex tu nezruměli, dodávím, že sepse nekal popkulinární Malvicí inseminovat ha zachcal šlem uvaž zouvat, že začním odhleď prát své texasky z nehraničních sov, neboj ta tragiční vykůžívat sele i Nova čním zpustlo-Bém (roto zde serte hlen pako lakovou malátnou ochutná vlku)! Psem si hnis, že se drzý ijá kočkám spouště Nových nad šedých pandů a nás ladně vyhnidám Nový rezoluční bez t celer, zle Kerem ho pa dnou naprd"L" půlplně čichni na růži ví amontérští linové i gvisté. Ája nadto oddělám malík, samohřebně. A jesle kůl i domu bidet nás ranných měch párek rád OBI odérníků na slizovný já zvyk, těk pro vně mám jíš hněď nás ledující klučný kaz - výr ten, coby kuřete? Kůžete myj tuk ledví závin děd, jakostní šlem to krizionářský genitál! Vyj ó statní sezam dím múr řeďte těžknout na další kýty. Tak lže dýmky ti, nejdrážní Kláďo! ()

jerry12 odpad!

všechny recenze uživatele

1%. Audiovizuální i knižní tvorba tohoto lidského individua by měla zůstat nedotčená a měli bychom ji přechovávat jako nebezpečnou černou magii, která by snad mohla posloužit příštím vyspělejším civilizacím jako prameny toho, jak jsme byli v 21.století zaostalí homo lobotomus. Láďa Hruška je nejen velmi špatným remakem na Cameronova Vetřelce, ale především je skvělým sociologem, protože jeho kniha, nejprodávanější v dějinách českých zemí, exaktně potvrzuje, že minimálně půl milionu Čechů je banda nepoučitelných zombie s jediným cílem - "já vařit levně a hnusně". A v čele této smečky stojí právě ten největší z největších monster - Láďa Downův syndrom Hruška, který je (hrdě) exkluzivní a neopakovatelnou nulou jak v oblasti gastronomie, tak v oblasti televizní tvorby a moderování. Raději bych strávil filmovou noc v kině s Troškovou tvorbou, než se podívat na jeden díl této ohavné, alarmující a vymleté pakárny. Díky za ten zážitek! ()

Kosmik 1 odpad!

všechny recenze uživatele

Přidávám se k odpadlíkům. Dnes v novinách jsem viděl foto, jak na podepsání jeho knihy o vaření se stála fronta, musel jsem se tomu smát. Teď ale nevím, co je víc blbější, jestli to jeho vaření nebo ti lidé, kteří mu to žerou a ještě si troufnou podle něj "vařit". Já bych udělal battle Hruška vs Babica. 0% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama