Reklama

Reklama

Mimoni 2: Padouch přichází

  • USA Minions: The Rise of Gru (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

V neutuchající touze najít toho největšího padoucha všech dob, aby mu mohli věrně sloužit, narazí Mimoni na malého nosatého černovlasého chlapce, který vyrůstá jen se svou německou matkou. Jmenuje se Gru a aniž to tuší, tohle setkání mu zásadně změní život. (Cinemart)

Videa (6)

Trailer 7

Recenze (161)

lykan9 

všechny recenze uživatele

U Padoucha přichází se mi stalo prakticky to samé, co u prvních Mimoňů. Po shlédnutí traileru jsem byl natěšen na velmi vtipný animák, od kterého mě bude bolet pusa smíchy, ale ve výsledku jediné vtipné části, které ve filmu jsou, byly právě ty z traileru. Tudíž buď se divák nesmí podívat na trailer a pak si užije vtipné části ve filmu nebo stačí si ten trailer pustit a film je zbytečnost. Vzhledem k tomu, že je film zaměřen na hodně malé diváky, tak se jedná o čistý průměr. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele

Pekný úlet, kde sa strieda jeden vtipný moment za druhým, ale aj tak tomu stále niečo chýba... Áno, s mimoňmi je to bláznivé (ako vždy), ale v tomto prípade mi celý príbeh príde na môj vkus až príliš bláznivý. Prečo? Celé sa to vlastne točí okolo jedného kameňa, ktorý spôsobil taký hlúpy záver, že som až gúľal očami a nemohol som uveriť, čo pozerám (aby ste pochopili, to, o čom tu píšem, asi si najskôr budete musieť tento film pozrieť). Celý čas som si bol istý hodnotením aspoň 4*, ale práve ten záver ma presvedčil o opaku. Ale, v konečnom dôsledku som sa príjemne pobavil, potešilo ma aj niekoľko odkazov na Ja, zloducha a myslím si, že v tomto prípade sa určite jedná o vydarenejší animák, ako bola prvá časť z roku 2015. Aby som to zhrnul, ak potrebujete na chvíľu vypnúť a chcete si pozrieť nejakú neškodnú oddychovku, Mimoni 2 budú pre vás tá pravá voľba. Za mňa 6,5/10. ()

Reklama

aquiver 

všechny recenze uživatele

Předpremiéra byla skvělá! Pokud jste měli pocit, že vrchol geniality série proběhl v Já, padouch 2 a pak přišla slabší chvilka u prvních Mimoňů, Padouch přichází vás vrátí zpátky nejen dějově, ale tentokrát i kvalitativně - já dospělý i můj 13 letý doprovod jsme se shodli, že ze všech pěti celovečerních mimoních filmů byl tento hned druhý nejlepší. Tahounem byl díkybohu povedený scénář a zvýšené množství nápaditého mimoního humoru. Že se smály děti kolem mě, s tím se počítat dalo, ale paní ve 3. řadě ani nemohla zastavit smích :-D 80 % ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Mimoni bohužel opět slabota... Samotní Mimoni byli fajn, vtipní, zábavní a srandovní - ale zbytek filmu celkem fail, jakž takž ušel ještě Gru (navíc bych si mnohem raději poslechl eng. verzi se Stevem Carellem, než s Jirkou Lábusem, který je sice vynikající dabér, ale na dvanáctileté dítě to jaksi nebylo ono), ale ta šestka padouchů byla katastrofální, předvídatelná, nudná, divná. Navíc mi to přišlo , že to není animák pro děti, když velebí padouchy a zločiny - děti sice tleskaly, jak na začátku, tak na konci filmu, ale tuším, že netušily čemu vlastně.. Prostě Mimoni jdou mimo mě, a ani kino tomu nepomohlo spíš naopak, takže z filmu zklamání...viděno v kině ve 2D (cze) ...40% ( A ani za vstupenku jsem Fabii nevyhrál, nu což, škoda, ale za týden Thor - ten to jistí) ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie Mimoňov v štýle jednotky a ide v zásade o akýsi prequel k originálnemu filmu. Vidieť mladého Gru s množstvom mimoňov a ich potrhlých nápadov a situácií je ok, ale zas až také terno to nebolo a tie postavičky začnú časom liezť trošku na nervy. Deti sa ale náramne bavia a to je podstatné. 65 % ()

Galerie (23)

Zajímavosti (17)

  • Film obsahuje krátkou mezititulkovou filmovou scénu. (OJan)
  • Tento film se datuje na začátek roku 1961. Pet Rock, do kterého se Otto zamiluje, však vyšel až v polovině roku 1975. (KGBelik)

Související novinky

Pátý Shrek dostal datum premiéry

Pátý Shrek dostal datum premiéry

13.07.2024

Shrek má mezi všeobecně oblíbenými animáky poměrně výsadní postavení. Přestože od premiéry prvního dílu pohádkové série uplynulo již více než 23 let, její hrdina je stále živý a mezi fandy… (více)

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Reklama

Reklama