Reklama

Reklama

Jacko Argyle zemřel ve vězení poté, co byl usvědčen z vraždy nevlastní matky. Dr. Arthur Calgary prokáže, že Jacko byl v době vraždy s ním a byl tedy nevinný. (Viasat)

Recenze (31)

PavelZava 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je smutné, když o adopci rozhodují peníze, nějací chytrolíni spíše než obětavá láska k dětem. Pak to může mít kolosální následky. Zajímavé herecké obsazení, já mám rád Geraldine McEwan,Jane Seymour a Burn Gormana (úžasný v seriálu BBC Ponurý dům) Dobré, smutné citát : Nic se nevyřeší, dokud se to nevyřeší správně (Joseph Rudyard Kipling) ()

jarvis 

všechny recenze uživatele

Marplová má pro mě osobně jednu velkou nevýhodu- ať už jde o příběh sebelepší, v hlavní představitelce pořád vidím tu příšernou jeptišku z Padlých žen:(. a neodpustím si ještě komentář k zdejším komentářům (teda jednomu): proboha, ženská, používej slovo SPOILER!!! zrovna u detektivky je to opravdu na místě ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Miesto činu je klasicky od sveta odrezané vodou a vrah je vždy prítomný na mieste. Všetci sú podozriví, ja by som asi našiel motív aj dôkaz na každého. No len jeden je vrah a pri klasickom záverečnom posedení pri káve sa to dozvieme. Tento diel premyslenosťou a podaním na Poirota nemá, záverečná reč a odhalenie je na môj vkus príliš bleskové. ()

crozet 

všechny recenze uživatele

Filmový přepis detektivek Agathy Christie má své docela limitující, z žánru plynoucí hranice. Nicméně na této epizodě bych pochválil režii - dobře vedla herce a v některých momentech působila až autenticky (dialogy). Jinak Geraldine McEwan rozhodně není pouhou "typickou hereckou představitelkou slečny Marplové." ()

Agatha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poměrně zdařilé zpracování další z báječných knih Agathy Christie. I Když sl. Marplová by tam vlastně neměla co dělat, tvůrcům se nakonec docela dobře podařilo vložit její osobu do děje. Samozřejmě je tam spousta dalších "vylepšení", které v knize nenajdete, ale na to už si pomalu začínám zvykat... Ze třetí série měla právě tato epizoda nejlepší herecké obsazení: Juliet Stevenson, půvabná Jane Seymour, Alison Steadman, Julian Rhind-Tutt a ostatní. Herecké výkony byly přesvědčivé a až na výjimky se herci do svých rolí hodili. I přes množství postav se dalo v příběhu orientovat, ale odhalit chladnokrevného vraha by se mi bez pomoci uživatelky Aknah zřejmě nepodařilo... ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama