Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Woo-Jin se každé ráno probudí v jiném těle. Pokud stráví noc se ženou, musí každé ráno odejít dřív, než se ona probudí. Když v obchodě s nábytkem potká sympatickou Yi-Soo, zamiluje se. Počká na den, kdy vypadá dobře, a pozve ji na večeři. Rozhodne se, že s ní chce být stále. (Jirka_Šč)

Recenze (51)

emma53 

všechny recenze uživatele

Praha je všech světů ráj, ať žije.......na konci jsem se pomalu ztrácela, jak jsem hledala lokality po kterých jsem se xkrát procházela, ale to už byl konec jasný, tak jsem mohla klidně brouzdat po Malé Straně atd.. Originální, prima koukatelná fantasy romantická komedie, kde se mi to asi nejvíc líbilo s tím malým klučinou, co trochu přebral. A spoustu židlí, kde jsem jen mohla tiše a závistivě přihlížet, protože zrovna jednu emča potřebuje do svého pokoje a taky musí pohodlná, aby se mohla dívat pak na takové filmy jako byla třeba Vnitřní krása s hezkým soundtrackem. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Beauty Inside" je podľa mňa najlepším romantickým filmom, ktorý som videl od čias P.S. I Love You. Funguje presne tak ako má a vytvára veľmi dobrý koncept využitím zaujímavých nápadov a veľmi sympatických hlavných hrdinov. Plus okrem toho vie byť film aj na správnom mieste vtipný, ľahko sledovateľný, nápaditý a nikdy nemám z neho pocit, že by sa snažil vytlačiť emócie z nesprávnych dôvodov. Už si ani nepamätám, kedy mi pri romantickom filme vyšli z oka slzy, ale čuduj sa svete, tento film ich zo mňa dostal. Chcel by som, aby sa takéto filmy točili viac. Je v nich vidieť všetka láska pre film, a súčasne aj snaha povedať pekný príbeh. A to nemôžem nič iné, než náležite oceniť a odporúčiť všetkým, čo majú radi romantiku. Sú vo filme určité detaily, ktoré nedávajú úplne zmysel a myslím si, že ich spozorujete rovnako, ale príbeh je až príliš zaujímavý na to, aby ste sa tým nejako výrazne zaoberali.Hodnotenie: A ()

Reklama

Jinny 

všechny recenze uživatele

Předně - pokud jste zvyklí na odlehčený styl amerických romantických komedií, tak Vnitřní krása je v tomhle jejich protiváha. Sem tam prolítne mezi herci vtípek, ale ve své podstatě je tenhle film vážný. V první polovině je neuspěchaně představený hlavní hrdina, jeho problém a jeho vyvolená. Druhá polovina je trošku natahovaná a slabší, ale dočkáme se v ní několika správně emotivních výstupů. Rozhodně je to film, který můžu doporučit pro večer s vaší drahou polovičkou. Nebo si počkejte na nevyhnutelný americký remake, kde uvidíte hvězdnou přehlídku cameo rolí a Prahu na konci vystřídá Paříž. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Výborná krásna príjemná romantická vec. S neuveriteľnou herečkou v hlavnej úlohe a s radom pre mňa osobne veľmi dobre známych ostatných hercov. Myšlienka, produkcia, sountrack, scenár i prevedenie spolu nádherne ladí. Pri každom novom hercovi, ktorý Woo-jina hral som čakala, koho ešte v jednom filme uvidím. Lee Dong-wook:D och:D No, v každom prípade som našu susednú Českú Republiku spoznala podľa električky.....hneď ako vošla do obrazu...ja že a sme v Strednej Európe. 100% ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Pro mnohé divačky dopředu asi nejlepší film letošní Filmasie. Příjemně plynoucí romantika s originálním námětem, pro nepoučené překvapivou českou stopou a velice sympatickou hlavní hrdinkou. Krapet trpí rozvleklostí v druhé polovině a z Prahy pohříchu moc lokací neukáže, ale příznivce korejských melodramat jistě potěší. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • V roli Kim Woo-jina se vystřídalo 123 herců, mezi nimi jak ostřílení veteráni, tak především nespočet vycházejících hvězd korejské kinematografie a reprezentantů hallyu wave. (Zdroj: Filmasia)

Reklama

Reklama