Reklama

Reklama

Válečná banda

  • USA War Pigs (více)
Trailer 1

VOD (1)

Armádní kapitán se skandální minulostí Jack Wosick (Luke Goss) dostane šanci napravit si reputaci v čele bandy ztracených existencí přezdívaných War Pigs. Jejich úkolem je podniknout tajnou misi za nepřátelské linie a vyhledat a zmocnit se nacisty vyvinuté super zbraně - těžkého dělostřeleckého kanonu V3, který by znamenal nepřekonatelnou výhodu nad Spojenci. Ostřílený veterán 1. světové války Jack musí své nové mužstvo vycvičit, velet mu a vydobýt si jeho respekt, aby z nich za asistence kapitána Hanse Picaulta (Dolph Lundgren) a německého antifašisty ve službách francouzské cizinecké legie plukovníka A.J. Reddinga (Mickey Rourke) udělal fungující průzkumnou jednotku. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (88)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

My name its not Fritz. Já se teda hrozně nudil a pokud od toho čekáte intenzivní válečnej akčňák ve stylu Fury, nebo se těšíte jak bude Dolphík kosit nácky po desítkách a do toho vytrvale hláškovat, tak se budete nudit taky. Dolph a Luke Goss jako dvojka mentorů kteří zacvičují komando mladých sráčů na nebezpečný úkol, nejsou úplně špatní, ale teprve ve chvíli kdy se Lundgren v rámci infiltrace převleče za Německýho oficíra se ukáže jaká role by mu padla jako ušitá. Takhle není špatnej, ale v akci se prakticky nepředvede a i když tenhle marnej film táhne jak se dá, tak lze úspěšně pochybovat o smyslu jeho role v tomto laciném spektáklu. Ano velmi laciném. Na pořádnou akci patrně nebyli peníze a tak se jenom kecá a filozofuje, mimo úvodní a závěrečné sekvence se ve filmu nic neděje a kromě ústředního dua už vás ve filmu nikdo jiný nezaujme.35% ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Luke Goss a Dolph Lundgren dostanú počas 2 svetovej vojny za úlohu vycvičiť niekde v lese partu imbecilov známych ako "vojnové prasatá". No a tak behajú do kopca, preliezajú malé jazierko ( aby to nebolo také jednoduché veliteľ im pod zadky hádže granáty ) a ako plán B kreslia akty nahej francúzky... a neustále pri tom akože vtipne pičujú až kôra trúchnivie. Luke zas premýšľa či to celé má nejaký zmysel ( divákovi je jasné že nie ), ale Dolfík tvrdí že áno a on má sakra vysoké IQ. Dúfal som aspoň v nejaký béčkový výplach, ale keď je to takmer celý čas len o tom motkaní lesom a stupídnych kecoch bez nejakej akcie ktorá by oživovala priestor medzi úvodom a záverom, tak moja pozornosť klesala s každou minútou tak závratným tempom že som si skoro rozbil hubu o stôl. Najlepšie tak bolo keď sa na scéne zjavil jeden strašne hnusný napuchnutý ksicht a mne po chvíli došlo že to mal akože byť Mickey Rourke, ten chlap už vyzerá ako svoja vlastná nepodarená vosková figurína. Lacné, blbé, neakčné, čo menej si priať? ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

War Pigs je dá sa povedať pomerne slušný vojnový film, s nízkym rozpočtom, ale napriek tomu zvládnutý v rámci akcie a napätia. Tvorcovia sa snažili čo im rozpočet dovolil a tak je výsledkom svojím spôsobom nenáročný pohodový vojnový snímok bez zbytočných ambícií a prekvapenia. Človek tak, ako vždy fandí klaďákom. Aj keď som znalcom mnohých vojnových snímkov, zaradím aj tento medzi vojnové filmy, čo stoja za občasné zhliadnutie. Tentoraz sa pred kamerou zišli dvaja pozitívni hráči akčných filmov. Dolph Lundgren a Luke Goss. Pravda, ešte im tu sekunduje ostrieľaný Mickey Rourke, ale ten je tu tak krátko, že ho ani nepočítam. Fajn príbeh, spracovanie obsadenie i dej. Až na víťazoslávny záver, kedy si odkráčali z nepriateľskej línie a tábora ako králi to hodnotím vcelku kladne. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Buď to bylo rozpoložením nebo faktem, že žádný zázrak jsem nečekal... každopádně nejsem pohoršen. Prakticky vůbec. Ano co mě mrzelo je ta zjevná inspirace Tuctem špinavců, ale na druhou stranu setkání skupiny béčkových oblíbenců (Lundgren, Rourke, Goss) bylo příjemnou záplatou. Také uznávám, že první polovina filmu je vlažnější, nicméně po hoďce a půl je konec... Fakt nechápu proč se zlobit. ()

LadyPupu odpad!

všechny recenze uživatele

Zatímco Lundgren vypadá (až na pár vrásek) skoro stejně, jako v době, kdy si jeho plakáty lepily moje spolužačky nad postele, Rourke by mohl z fleku hrát hlavní roli v remaku Sloního muže. Navíc ty dialogy ("Ve válce, pokud nekomunikujete, jste mrtví", "Miny jsou nepřátelé"), příběh... Ráda bych napsala něco sofistikovaného, něco o hrdinech války, ale co, když ten film je sračka... Sorry. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (6)

  • Při seskakování z tanku jeden německý voják vezme rukama za hlaveň a otočí o kousek i věží. (grovik.net)
  • Ve filmu je použitý střední tank PzKpfw III. a obrněné vozidlo pěchoty Sd.Kfz. 251. (Lucas87)
  • Zhruba ve 40. minutě kdy dostávají Jack Wosick (Luke Goss) a Hans Picault (Dolph Lundgren) rozkazy od plukovníka A.J. Reddinga (Mickey Rourke), se mění pozice brýlí na stole. Plukovník je odhodí a brýle se postaví na stůl, ale v dalších záběrech už leží. (masekjc)

Reklama

Reklama