Reklama

Reklama

Westworld - Labyrint

(série)
  • USA The Maze
Trailer
Sci-Fi / Thriller / Western / Drama / Mysteriózní
USA, 2016, 9 h 53 min (Minutáž: 54–86 min)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandiwe Newton, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Jimmi Simpson, Rodrigo Santoro (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Vítejte ve světě, kde si můžete splnit všechny své touhy – jakékoliv touhy.  Svět Westworld se odehrává v době Divokého západu ve Spojených státech. Vy jako člověk si ve Westworldu můžete splnit své touhy – projíždět se na širých pláních USA, přestřelky, zabíjení, sexuální touhy a nebo jen přihlížet. Jako člověk ve Westworldu máte výhodu – jakýkoli zásah od stroje s vámi nic neudělá – jste nesmrtelní. Bohužel roboti jsou po posledních updatech divocí a vymykají se kontrolám. Správci robotů se s tím snaží něco dělat. Zároveň sledujeme příběh cizince, který ve Westworldu rozehrál svojí zvrácenou hru plnou krve a násilí. (Varan)

(více)

Videa (15)

Trailer

Recenze (116)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Velmi, ale naozaj velmi pomaly rozbeh a rozplietanie komplikovanej mozaiky, kde na zaver vsetko sadne ako rit na serbel...to je prva seria Westworld...a ano, skvela rezia, fantasticki herci (spociatku mi vrtalo v hlave, preco tam hra Hopkins, ale s pribudajucimi castami sa mi vyjasnilo, ze jeho postavu by bolo len tazke obsadit vhodnejsim hercom), uplne genialne intrumentalne aranzmany znamych skladieb, no a v neposlednom rade vynikajuci scenar, ktory ustrednu myslienku davkuje s velkym citom. Kvoli skutocne velmi vlaznemu uvodu to vsak zatial na plnych 5* nie je, zatial 4,5/5* ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem žádným velkým příznivcem westernů, což mě v kombinaci s opakujícím se dějem v prvních několika epizodách odrazovalo od dalšího sledování, ale nakonec jsem rád, že jsem vydržel. Z Westworldu se totiž vyklubalo příjemné překvapení, které táhnou zejména skvělé postavy (až na Thandiwe Newton, která mi prostě nesedí) a zajímavý děj. ()

Reklama

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vysoka skola scenaristiky a storytellingu. Vic snad ani netreba dodavat. V celych deseti dilech se povedlo skvele odvypravet opravdu zamotany pribeh tak, aby dej neztratil tempo, aby se divak neutopil v samych otazkach a aby hlavni temata prubezne probublavala na povrch v temnych a neprijemnych kopancich. Tleskam Nolanovi, tleskam Hopkinsovi a Harrisovi. Dalsi sezonu podle me neni uplne nutna, ale s chuti si ji pustim. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Brilantně napsaný a dějově hutný, neodhadnutelným vývojem překvapující děj vyplněný skvělými charaktery, které se svým vývojem přelívají jako písek v přesýpacích hodinách. Na této sérii musím obdivovat skvělé načasování každé epizody a jejich rozměr. Všechno přesně zapadá a přesně hraje do not divákovi. Byl bych moc rád, kdyby to první sérií skončilo, protože se bojím, aby bylo pořádně rozmyšleno, co s tím dál... Zákulisní souboj Arnold vs Ford celou dobu překvapuje svou komplexností a promyšleností. Seriál Vás vtáhne a nepustí od první epizody do poslední. Pokud máte rádi fiktivní světy, roboty a úvahy nad bytím a nebytím, pak je tento seriál právě pro Vás. Vytrhne Vás z reality a omlátí Vám ji o hlavu dřív, než se stihnete vzpamatovat. Perfektrní 100% = 5/5 ()

Krabak 

všechny recenze uživatele

Hned od prvního dílu jsem byl nadšený. Originální myšlenka, příběh, skvělé herecké výkony, soundtrack a hlavně charismatičtí herci... V podstatě nemám co vytknout. Pokud je člověk fanda Sci-Fi, tak mu tento seriál, který kombinuje divoký západ s budoucností, mohu jen doporučit. Závěr seriálu mě neskutečně potěšil. Ač má poslední epizoda hodinu a půl, tak uteče neskutečně rychle. Vysvětlí se tam spousta věcí, je tam dost nečekaných momentů a nadějný závěr na dobré pokračování. --->93% ()

Galerie (130)

Zajímavosti (29)

  • V den vydání epizody měla proběhnout prezidentská debata – HBO se tedy rozhodlo bez předchozího upozornění epizodu vydat s třídenním předstihem na své streamovací službě. (HellFire)
  • Na jednom plakátu s hledanými zločinci ve městě Sweetwater můžete spatřit jméno Larry Clause. Larry Guy Clause je členem štábu, konkrétně oddělení zvláštních efektů. (HellFire)
  • Natáčelo se celkem 22 dnů v okolí Los Angeles a u města Moab v Utahu. (HellFire)

Reklama

Reklama