Reklama

Reklama

Westworld - Dveře

(série)
Trailer
Sci-Fi / Thriller / Western / Drama / Mysteriózní
USA, 2018, 10 h 35 min (Minutáž: 58–91 min)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, James Marsden, Talulah Riley, Katja Herbers, Ed Harris, Jonathan Tucker, Jeffrey Wright, Neil Jackson, Brian Ames (více)
(další profese)

Epizody(10)

Videa (16)

Trailer

Recenze (111)

herr_carter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chápu tvůrce, že díky vysoce nastavené laťce nebylo jednoduché točit druhou řadu tak, aby si divák sedl na prdel. Už v první sérii jsme viděli nespočet prolínání časových úseků a byť z toho byl člověk kolikrát dost zmatený, v rámci jedné nebo další epizody pochopil, jak to bylo myšleno. Ve druhé sérii už je těch skoků bohužel moc a já mám na čele o jednu dlouhou vrásku více nad neustálým brumláním "hergot jaktože není mrtvý, jaktože poslouchá, jaktože jí to nezraní, jaktože.....". Asi dobře otevřené na 3.sérii, to je asi největší pozitivum prostřední série..............................moje hodnocení = 6 z 10. ()

erased 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nolan & Joy se utrhli ze řetězu a v poměru s druhou sérií teď málem první sezóna Westworldu působí jako docela krotká a komorní záležitost. Zážitek z promyšleně velkolepých (třebaže občas skřípajících) atrakcí nedokázala pokazit ani málem neúnosná masa expozice. Pro ty, kdo v první sérii přistoupili na hru, kterou autoři předložili totiž krom těch násilných monologů není tomuto projektu v podstatě co vytknout. Snad jen, že takhle mohl skončit, protože si (znovu) nedokážu představit, jak na toto dokážou znovu navázat. ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak bohužel. Druhá řada Westworldu nebude takovou hvězdou jako Game of Thrones. Příběh, který se utápí ve své filozofii, kterou upřednostňuje i před dějem. Vězte ale, že to není špatné, ani zdaleka. Postavy mají své charakteristiky, příběh má své pletence, které postupně dostávají řád a vývoj některých charakterů je zajímavý. Bohužel ale jsem musel vytrpět řadu nastavované, nicneříkající nudné vaty. Dějové linky, které se neustále opakují, a pak to finální rozuzlení, které je jakýmsi návratem do začátku. Jsem z toho spíše rozladěn, než potěšen. Nicméně čísla jednotlivých epizod mluví jasně. Westworld je pro mě seriál, který si i tak mé srdce získal. Ne tak silně jako první série, ale dost na to, abych mu dal šanci i v sérii následující. Nicméně, pokud ten kvalitativní pád nezastaví, přijde o mě jako o fanouška. 82% ()

mclenin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osobne sa mi druhá séria páčila viac ako prvá, je to zrejme aj kvôli tomu, že ako divák už som nemal taký problém sledovať jednotlivé postavy a dejové linky, chápať zmysel a motiváciu ich konania, vnímať podstatu sveta westworldu a aj napriek retrospektívne sprítomnenej forme narácie som sa v celom tom klbku napokon nezamotal. Nie je to však úplne najjednoduchšie sledovanie, divák musí byť pozorný po celú dobu time-ingu. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Polovina děje je vata. Další dva nebo tři "parky" ve výsledku nemají význam. Kde zase potřebují scénáristé zvrat tamn si pomůžou trapnou berličkou. Řada zásadních činů nemá ve výsledku žádný význam. Některé epizody byly slušně napsané, všechny skvěle natočené. Bohužel finále jedno obrovské zklamání a nezapůsobilo tak, jako v předchozí sezóně. Třetí sezóna pro mne už nebude. Nebál bych se srovnání s druhou polovinou LOST. ()

Galerie (319)

Zajímavosti (14)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (powda)
  • V úvodu epizody zazní skladba „Seven Nation Army“ od kapely White Stripes. (Epistemolog)
  • V této epizodě zazní skladba „Play with Fire“ od kapely Roling Stones. (Epistemolog)

Reklama

Reklama