Reklama

Reklama

Westworld - Dveře

(série)
Trailer 1
Sci-Fi / Thriller / Western / Drama / Mysteriózní
USA, 2018, 10 h 35 min (Minutáž: 58–91 min)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, James Marsden, Talulah Riley, Katja Herbers, Ed Harris, Jonathan Tucker, Jeffrey Wright, Neil Jackson, Brian Ames (více)
(další profese)

Epizody(10)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (111)

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Polovina děje je vata. Další dva nebo tři "parky" ve výsledku nemají význam. Kde zase potřebují scénáristé zvrat tamn si pomůžou trapnou berličkou. Řada zásadních činů nemá ve výsledku žádný význam. Některé epizody byly slušně napsané, všechny skvěle natočené. Bohužel finále jedno obrovské zklamání a nezapůsobilo tak, jako v předchozí sezóně. Třetí sezóna pro mne už nebude. Nebál bych se srovnání s druhou polovinou LOST. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Westworld je neuvěřitelný oříšek. Ořech úplný. Hotový kokos. Nemohu upřít, že mne tento seriál neustále láká svou tajemností, která se zde objevuje a má stále co nabídnout. Když vlastně dokoukáte celou druhou sérii tak zjistíte, že opět není nic jak má být a jak jste si mysleli. A to je asi to, co zde lidi stále drží. A já se jim upřímně ani moc nedivím. Westworld měl obrovský potenciál. Po první sérii jsem si říkal, že ten potenciál byl silně zahozen, ale asi stále z toho je to, co tvůrci chtěli. A diváci to hlavně ocenili. A poté je tu ale to předtím. Ano, to pozlátko někde je. Problém je v tom, že je zde v podstatě deset dílů o ničem. Hodinový materiál, který nemá vlastně tolik, co nabídnout. Jenom se neustále motáte v něčem, co má dělat gradaci příběhu a přitom ona se z toho stává nechtěně natahovací béčková slátanina. To je na tom nejsmutnější. Skoro se mi chce brečet nad tím jaký potenciál ten seriál vlastně má. A zahazuje ho zbytečnostmi, které jsou opravdu smutné. ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chápu tvůrce, že díky vysoce nastavené laťce nebylo jednoduché točit druhou řadu tak, aby si divák sedl na prdel. Už v první sérii jsme viděli nespočet prolínání časových úseků a byť z toho byl člověk kolikrát dost zmatený, v rámci jedné nebo další epizody pochopil, jak to bylo myšleno. Ve druhé sérii už je těch skoků bohužel moc a já mám na čele o jednu dlouhou vrásku více nad neustálým brumláním "hergot jaktože není mrtvý, jaktože poslouchá, jaktože jí to nezraní, jaktože.....". Asi dobře otevřené na 3.sérii, to je asi největší pozitivum prostřední série..............................moje hodnocení = 6 z 10. ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak bohužel. Druhá řada Westworldu nebude takovou hvězdou jako Game of Thrones. Příběh, který se utápí ve své filozofii, kterou upřednostňuje i před dějem. Vězte ale, že to není špatné, ani zdaleka. Postavy mají své charakteristiky, příběh má své pletence, které postupně dostávají řád a vývoj některých charakterů je zajímavý. Bohužel ale jsem musel vytrpět řadu nastavované, nicneříkající nudné vaty. Dějové linky, které se neustále opakují, a pak to finální rozuzlení, které je jakýmsi návratem do začátku. Jsem z toho spíše rozladěn, než potěšen. Nicméně čísla jednotlivých epizod mluví jasně. Westworld je pro mě seriál, který si i tak mé srdce získal. Ne tak silně jako první série, ale dost na to, abych mu dal šanci i v sérii následující. Nicméně, pokud ten kvalitativní pád nezastaví, přijde o mě jako o fanouška. 82% ()

mcb 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada oceňovaného sci-fi seriálu začíná jako svérázná hi-tech variace na Ztracený svět: Jurský park, později se však stane z hlediska nosnosti témat, dějových linií a (verzí) postav ještě komplikovanější než ta první. Kdo vyžaduje logické vysvětlení naprosto všeho, toho dost možná začne další prozkoumávání mysli androidů po pár epizodách iritovat, ostatní si však užijí neutuchající příval mysteriózní atmosféry a nevyluštitelných hádanek, které možná někdy najdou vysvětlení, ale rozhodně ne teď. Tím se Westworld dosti přibližuje fenoménu Ztraceni, kdy byl aktuální seriál jen malou jiskrou pro vznik nekonečných internetových teorií a fandomů. I když ale byla druhá sezóna co do rozmachu ambicióznější, mnohem více v ní zaujaly samostatné epizody soustředící se na jednu hlavní nebo vedlejší postavu než zastřešující příběh, který došel do očekávaného, nicméně slibného konce. Nejlepší epizoda: Kiksuya (8) ()

Galerie (318)

Zajímavosti (14)

  • Dolores (Evan Rachel Wood) má na sobě větší množství střelných ran, ale poté, co ve Výhni společně s Bernardem (Jeffrey Wright) vstoupí do sekce simulátoru pro Delose, má opět jen průstřel ramene a boku. (Mufuck)
  • V této epizodě zazní klavirní melodie „The Entertainer“ od skladatele Scotta Joplina. (Epistemolog)
  • V této epizodě zazní skladba „Play with Fire“ od kapely Roling Stones. (Epistemolog)

Reklama

Reklama