Reklama

Reklama

Jednoducho povedz nie. (HBO Max)

Recenze (27)

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od látky Genre som čakal aj žánrový vizuál, ktorý by zladil prípadne aj farby a filtre k súčasnému dianiu. Takto to bol len hudobný podmaz. Možno snáď v inej realite 🙂 Každopádne so rád že sme videli čo Genre spôsobuje aj z pohľadu užívateľa. V tejto časti sa stalo fakt že veľa, Dolores si ide svoje a rozplieta sieť predikovanej budúcnosti ktorá má viesť k ideálnej budúcnosti. V celku nebezpečna mašinka dvoch bratov ()

SimcaJB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda druhé půlky třetí sezóny nám přinesla trip k pochopení zničeného světa moderní  budoucnosti, kde si ani člověk nemůže sám ani zavázat tkaničku, aby ho někde někdo nesledoval (alespoň počítače). Dolores pokročila stále blíže ke svému cíli a její cíl se k ní i sám postupně přibližuje. Jde stále ale o to, jak je její protivník silný a jak se ona dokáže poradit s tím, že se z ní stala jedna z nejhledanějších osob na světě a její největší přítel je nejmocnějším člověkem na světě, dalo by se říct až „bohem“.Po dlouhém přemýšlení jsem se rozhodl, že to je nejlepší díl, co jsem zatím viděl. 95 % ()

Reklama

SamVimes

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda Genre si díky jedné scenáristické kličce hraje s vnímáním reality optikou různých filmových žánrů. Celé to tak trochu balancuje na hraně samoúčelnosti… ale když to vezmeme jako zobrazení jednoho ze způsobů, jak se mohou lidé v této společnosti bavit, tak tedy budiž. V tom zobrazení jsou každopádně tvůrci hezky důslední a efektně si hrají s barvami, kamerou i hudbou, ať už jde o film noir, akční film nebo hitchcockovský thriller. Předchozí epizoda byla o něco lepší, v akci i emocích. I tak ale nabízí pátý díl přestřelku a honičku s auty (i když u některých záběrů zvenčí je vidět, že ve skutečnosti není zas tak moc rychlá), minimálně jednu emocionální pecku a nové otázky (co má ve skutečnosti za sebou Caleb?). To vše je podkresleno Djawadiho stále výbornou hudbou, která tentokrát cituje příslušné žánry a také přináší už prakticky obligátní nový cover známého hitu. ()

Mukade 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ehm hm hm xD, trápna auto naháňačka s pomalučkou rýchlosťou za doprovodu Wagnerovej (v titulkoch napísali) vážnej hudby, well, to sa nepodarilo, ugh. Niekto si myslel že fukne tam niekde takúto hudnu a už to bude ktovieako advanced. .............. Bola tam jedna skvelá myšlienka: "Now you are going to see, that the system isn't the prison, but you are." ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelá epizóda, v ktorej si pozorný divák spomenie aj na Apocalypse Now od Francisa Coppolu či The Shining Stanleyho Kubricka. Obavy, ktoré som mal z toho že sa dej bude odohravať v "skutočnom" svete boli zbytočné, tretia séria zatienila druhú a mám čím ďalej tým silnejší pocit že bude tou najlepšou ktorú Westworld priniesol. ()

Galerie (8)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama