Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Na první pohled film přesně pro mě. Ve skutečnosti mě ale moc nebavil. Hlavní herečka mi do té role moc neseděla. Vlastně oba hlavní herci se k sobě vůbec nehodili. Děj byl provázený trapným humorem. To fakt nemám ráda. Konec byl ještě horší. Čekala jsem něco víc a je to jen další podprůměrná americká romantická komedie. Potenciál si myslím, že to mělo ze začátku dobrej, ale bohužel nebyl využitej. 50%. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Přejmenoval bych to asi na ´ Vzmuž se transko ! ´ Ošklivá transkoidní Jezerka Zvonková a zrzavej Sájmon rozehrávají etýdu jako z červené knihovny. Romantika všedního dne, když muž potká ženu, která není úplně podle jeho představ, ale nějakým zvráceným způsobem si ten společnej den oba dost užívají. I za cenu oplzlých fórků a hromady opravdu odpornejch lidí, jako je Rory Kinnear a mnoho dalších , se na to kupodivu dalo koukat a ten happy ending byl kulervoucí. Upocenejch 50% P.s.: co sem mám kurva furt psát? napadá mě, jak asi řadí když řídí jen levou rukou a jede šmírem do zatáčky? ()

Reklama

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Když jste Brit a do své "romantické" komedie obsadíte Simona Pegga (45) a Lake Bell (36) míříte asi na trochu jiné publikum, než jsme zvyklí od současného typického zástupce žánru (bohužel). A obě dvě ústřední postavy a jejich představitelé jsou vynikající, chemie jim funguje a i tu natroublou povídačku kolem jejich setkání jim rád baštím. Man Up je pohodovou komedií s přiměřenými ambicemi, které dokáže plně dodat oddechuchtivému divákovi. Jsem velmi rád, že Anglie umí dodat žánru i něco co nesmrdí Curtisem a jeho dream teamem na sto honů. 75 % ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Vlastně neobyčejně obyčejná romantická techtlovinka, kde skrze prasáka Kinneara zamíříme i na dámské záchůdky ve slipech (ahah).  Na druhou stranu neokázale krásná Lake Bell a typicky mile potrhlý Pegg ty kýžené úsměvy i dojetí vyvolávají docela často a index happy feelu je tu tak hodně vysoko.  Nezávadné trojčení. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Prvních asi 40 minut je názornou ukázkou jak příjemně odsýpající romantická komedie může vzniknout, když si ji do parády vezmou Britové a do hlavních rolí obsadí Simona Pegga, Lake Bell a jako třešničku na dortu nechají kolem nich pobíhat například někoho takového jako je Rory Kinnear. Film sice poté víceméně zvolní a notně ubere na zábavě, ale i tak bych jej stále označil za nadprůměrný a povedený. 75% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Film, který sleduje Nancy (Lake Bell) v tv na začátku filmu, je Mlčení jehňátek (1991). Na film Mlčení jehňátek odkazuje i scéna se zvonkem u nesprávných dveří. (zbyshek)
  • Jack (Simon Pegg) nosí hodinky Omega Speedmaster, kterým se přezdívá Moonwatch. (Liqid)
  • Natáčelo se v Londýně a v Elstree Studios ve městě Borehamwood (Anglie, Velká Británie). (BMW12)

Reklama

Reklama