Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vylez se svý ulity. Riskuj občas. Posiluj trochu stehna. Nebuď taková slušňačka. Uč se francouzsky. Víc vař. Pochop izraelsko-palestinský konflikt. Začni dnes žít." Moje mantry jsou trošku jiné a vlastně jsem ani nevěděl, že mám mantry, ale mě zachycení vznikajícího vztahu dvou cynických chytrolínů dost bavilo. Sice ne čtyřhvězdičkově, ale o tu čtvrtou hvězdu se postarala skvělá muzika. Jakmile jsem totiž na úvodní párty zaslechl Love Shack od nejlepší párty kapely světa B-52´s, tak mé uši zbystřily a mohly si tak vychutnat skvělou Where Is My Mind avšak nikoli od Pixies, ale v pianovém provedení Maxence Cyrin. A tu taneční šílenost, kterou předvedli Jack s Nancy na Reflex od Duran Duran si budu pamatovat asi hodně dlouho. ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Jak jsem od tohohle filmu neměla žádná očekávání, tak mě naprosto překvapil. Už ohraný trik obsadit ne úplně vizuálně sympatickou herečku do hlavní role (aby se s ní mohla identifikovat větší část žen) mně osobně vadí, ale nic s ním nenadělám. Na druhou stranu hlavní dvojice je natolik dynamická a srší mezi nimi tolik energie, že mi ani tolik nevadí, že se na Lake Bell nedá dívat. Geniální dialogy, úplně jsem se v nich viděla :D ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Začátek zcela bezradný, ta holka se pokouší opravdu odpudit každého. Simon Pegg tomu ale nijak zvlášť nepomáhá. Až ujetý Rory Kinnear tomu dodá drive coby bývalý spolužák, který bývalou královnu střední stále zbožňuje, ani mu nevadí, že je z ní životní ztroskotanec. Nakonec docela příjemný, ač jen průměrný film. 60% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Pár minút mi stačilo, aby som zistil, že som zas skĺzol do trápnej komédie. No nakoniec sa mi stalo niečo, čo sa mi dlho nestalo. Lake Bell bol ten typ praštenej postavy, ktorú by ste najradšej sami praštili, ale potom prišiel na scénu Simon Pegg, ktorý rozohral skvelú šou a zrazu ma dialogy a postavy neskutočne bavili. Tak to sa mi už fakt dlho nestalo. 85% - 4* ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Vlastně neobyčejně obyčejná romantická techtlovinka, kde skrze prasáka Kinneara zamíříme i na dámské záchůdky ve slipech (ahah).  Na druhou stranu neokázale krásná Lake Bell a typicky mile potrhlý Pegg ty kýžené úsměvy i dojetí vyvolávají docela často a index happy feelu je tu tak hodně vysoko.  Nezávadné trojčení. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Londýně a v Elstree Studios ve městě Borehamwood (Anglie, Velká Británie). (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 19. dubna 2015 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Jack (Simon Pegg) nosí hodinky Omega Speedmaster, kterým se přezdívá Moonwatch. (Liqid)

Reklama

Reklama