Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Je dost náročné dívat se na film, když hlavní hrdinka zrovna není vaše oblíbenkyně :D :D Takže to pro mě bylo hodně velké mínus :) :) Za mě prostě není hezká, příjemná, ale bavil mě hlavní představitel a s tím jsem se bavila neskutečně :) Film byl pro mě ohromně předvídatelný, ale krásně svižný. Jsou zde skvělé hlášky a scéna, kdy se vrátili do baru, protože tam zapomněl tu brašnu ? ;) Film je skvěle propletený a proč by hlavní hrdinka neměla využít situace, která se jí nabídla? :) Aspoň, že tak :) ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Taková příjemně neamerická romantická komedie, kdy ani jeden z hrdinů není dokonalý a sympatie k nim je třeba hledat. Ale jak to postupuje, tak to začne bavit. Rory Kinnear si střihnul opravdu unikátního úchyla a i pianová verze Where is my Mind to tlačí k lepšímu hodnocení. Místních 70 % krásně odpovídá. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

3* tato střeštěná romantická komedie mi osvětlila pojem rande naslepo. Sice se tváří britsky, ale v průběhu ji začaly dost negativně ovlivňovat Hollywoodské manýry, což mi ke konci dost kazilo dojem. Ale na druhou stranu má nápaditý příběh a zajímavé vedlejší postavičky. Proto si ještě tři hvězdičky z dnešní projekce odnese a pobavila před spánkem. [ PŘÍBĚH: 2 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Od střelených teorií až po Here I Go Again a láskonebeskovskej sprint, tohle byla ta správně hubatá komedie, kterých jako by se už moc nepsalo. Určitě ne pro, emm, pokročilou věkovou kategorii. :) Lake Bell se pěkně pochlapila a Simon si po trestuhodnym zneužití v Kill Me Three Times zase jednou pořádně zamlel pantem, jak to umí jen on. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Ze sekce Rom-Kom (rozuměj romantická komedie) absolutní špička. Na úkor romantiky, která zde dostává sarkastickou podobu, se tu rozehřívá neskutečná komedie, což ve stejně kvalitě Hudbu složil, slova napsal je vyváženo přesně naopak. Je to surovější snímek bez jemnocitu s důrazem na ironii. A to chceš. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Film, který sleduje Nancy (Lake Bell) v tv na začátku filmu, je Mlčení jehňátek (1991). Na film Mlčení jehňátek odkazuje i scéna se zvonkem u nesprávných dveří. (zbyshek)
  • Jack (Simon Pegg) nosí hodinky Omega Speedmaster, kterým se přezdívá Moonwatch. (Liqid)
  • Natáčelo se v Londýně a v Elstree Studios ve městě Borehamwood (Anglie, Velká Británie). (BMW12)

Reklama

Reklama