Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Je dost náročné dívat se na film, když hlavní hrdinka zrovna není vaše oblíbenkyně :D :D Takže to pro mě bylo hodně velké mínus :) :) Za mě prostě není hezká, příjemná, ale bavil mě hlavní představitel a s tím jsem se bavila neskutečně :) Film byl pro mě ohromně předvídatelný, ale krásně svižný. Jsou zde skvělé hlášky a scéna, kdy se vrátili do baru, protože tam zapomněl tu brašnu ? ;) Film je skvěle propletený a proč by hlavní hrdinka neměla využít situace, která se jí nabídla? :) Aspoň, že tak :) ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která se v mnohém odlišuje, ale přesto v ní figurují obvyklé klišé, které výsledný dojem i přes své nevšední pojetí mírně kazí. Celý film si pro sebe krade výborná hlavní hrdinka v podání Lake Bell, která je naprosto skvělá a působí velmi realisticky. Po většinu času jí výborně nahrává Simon Pegg, který sice není tak přesvědčivý, ale i tak svou roli ustál se ctí. Vedlejší postavy jsou už na tom hůře. Buď jsou naprosto zbytečné, nesympatické a nebo mi zkrátka nepřišly příliš věrohodné a různé podzápletky tak vyplynou do ztracena. Film díky své úmírněné stopáži a povedenému písničkovému soundtracku rychle odsýpá. Jako oddychovka na pochmurné odpoledne tento romantický film bez problému obstojí a to hlavně kvůli výrazným havním hrdinům se kterými se snadno sžijete. 7/10 ()

Reklama

evanka 

všechny recenze uživatele

Oddechová romantika, která je sympatická v tom, že obě hlavní postavy jsou vlastně looseři, kteří nevědí co se sebou a se svým životem. Simon Pegg je zárukou kvality a humoru a dobře vybraná Lake Bell mu statečně sekunduje. Nechybí sladký předvídatelný happy end, který v téhle bláznivé komedii nevadí a ani neurazí. ()

Minimie 

všechny recenze uživatele

Na Man Up jsem se těšila už pár měsíců a vůbec jsem nebyla zklamaná. Jak už to tak u romantických komedií chodí, uhádnete už od první minuty celý děj, ale zážitek z filmu to vůbec nezkazí, především díky originální zápletce a milému zpracování. Simon Pegg a Lake Bell jsou bezva dvojka - a kdo by sakra nechtěl zažít takový super první rande?! // "It's always better to be the one that's dumped. You never regret anything. She made the decision and she's gotta live with that for the rest of her life." ()

cross 

všechny recenze uživatele

Stará láska nerezaví - britské romantické komedie spadají v mém pohledu pod samostatný sub-žánr a Men Up je jejich výstavní skříní. Jednoduchý příběh, kouzelně upovídaný páreček s nejčistším ostrovním akcentem a množství nenásilných gagů - k tomu navíc parádní soundtrack a celková chemie hlavních hrdinů i jejich obsazení. Díky těmto atributům jsem ochoten přehlédnout i mírnou vypočítavost a občasné slepé uličky dialogů a označit pro mě doposud zcela neznámý film možná za nejlepší romantickou komedii od Love actually! Prosím, víc takhle pozitivních filmů!!!:) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Jack (Simon Pegg) nosí hodinky Omega Speedmaster, kterým se přezdívá Moonwatch. (Liqid)
  • Natáčelo se v Londýně a v Elstree Studios ve městě Borehamwood (Anglie, Velká Británie). (BMW12)
  • Film, který sleduje Nancy (Lake Bell) v tv na začátku filmu, je Mlčení jehňátek (1991). Na film Mlčení jehňátek odkazuje i scéna se zvonkem u nesprávných dveří. (zbyshek)

Reklama

Reklama