Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Když jste Brit a do své "romantické" komedie obsadíte Simona Pegga (45) a Lake Bell (36) míříte asi na trochu jiné publikum, než jsme zvyklí od současného typického zástupce žánru (bohužel). A obě dvě ústřední postavy a jejich představitelé jsou vynikající, chemie jim funguje a i tu natroublou povídačku kolem jejich setkání jim rád baštím. Man Up je pohodovou komedií s přiměřenými ambicemi, které dokáže plně dodat oddechuchtivému divákovi. Jsem velmi rád, že Anglie umí dodat žánru i něco co nesmrdí Curtisem a jeho dream teamem na sto honů. 75 % ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Brilantní ukázka toho, že anglický humor stále žije a má světu co říct. Tak trochu jiná love story pro starší, cynické a pokročilé, která ale nebalancuje na hraně a celou dobu se jí daří udržet jistou míru nadsázky, uvěřitelnosti, ale zároveň nikoli jakési romantické patetičnosti - pravda, s výjimkou v podobě závěru, ale to se filmu vyčíst nedá. 85 % a víc takových filmů, prosím. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ne úplně typická romantická komedie která svým stylem vyprávění evokuje spíš k situační satiře.Pegg byl, je a bude vždycky a všude naprosto výtečným hercem, ať už je to lepší nebo horší film.Ze začátku sem si hodně zvykal na Lake Bell, ale časem mi její postava docela přirostla k srdci a hlavně sem si všimnul, že když maskérka chce, tak to umí bejt i pěkná ženská.Nenašel jsem nějakej iritující moment, což bejvá u tohodle typu filmu občas problém, ale ani nějaký silnější moment, kdybych se opravdu začal nahlas smát.Nebýt toho kýčovitýho konce s tím strašným vzájemný proslovem před partou (pro postavu Pegga) úplně cizích lidí, možná bych hodnotil větším počtem.Zábavný film na jednu neděli se ženou, heinekenem a pytlem křupek.60%. ()

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

V žánru romantických komedií se jen těžko dá vymyslet něco originálního. Nicméně zde mě, kromě poněkud-ne-uvěřitelné zápletky, potěšily postavy z kategorie "35-40, singles, moderní, hlavně se na prvním rande ožrat a užít si", což bylo v kontrastu k přílišné sluníčkovosti jiných rom-kom. Bavilo, místy hodně, ale vidět znovu bych to asi nemusel. 7/10 ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Nejtuctovatější zápletka, Simon Pegg na volnoběh, Lake Bell co se mi líbila a zároveň nelíbila a to je asi tak všechno. Hlavní plus je, že to člověka moc nezdrží. 88 minut je více jak dost. Zábavných okamžiků se najde mnoho, ale střih a kamera jsou místy až moc party a tak jsem byl brzy zahlcen v podstatě prázdnými vjemy. Což škodí těm pár dobrým místům, které mě bavily (věnování knížky, povídání před Jackovou ženou, "triatlon"). Za mě asi tak, jako když se snažíte dělat lepší jídlo, suroviny máte, ale prostě vám to tak nějak ujede pod rukama a výsledek je takový mdlý a je to obecně spíše zklamání, než radost. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Londýně a v Elstree Studios ve městě Borehamwood (Anglie, Velká Británie). (BMW12)
  • Jack (Simon Pegg) nosí hodinky Omega Speedmaster, kterým se přezdívá Moonwatch. (Liqid)
  • Film, který sleduje Nancy (Lake Bell) v tv na začátku filmu, je Mlčení jehňátek (1991). Na film Mlčení jehňátek odkazuje i scéna se zvonkem u nesprávných dveří. (zbyshek)

Reklama

Reklama