Reklama

Reklama

Turkey Terror

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2007, 1 min

Recenze (4)

whack 

všechny recenze uživatele

Dňu osláv genocíd pôvodných obyvateľov v USA každý rok padne za obeť viac ako 46 miliónov moriakov, a na tento fakt poukazuje tento zvláštny shot. Keby tomu moriakovi dali trochu menej teatrálny hlas, bolo by to silnejšie, ale nápad to bol dobrý. Tradice: Jen proto, že jste něco dělali vždycky, neznamená, že to není neuvěřitelně stupidní. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Američania a ich Deň Nezávislosti sú mi úplne ukradnutí. Nech si oslavujú, čo chcú, to je ich vec. A nech si popri tom žerú, čo im chutí. Pečený moriak sa stal tradičným jedlom ku tomuto ich sviatku. Nech si ho majú. Nejaké blbé, prerastené operence ma vôbec neinteresujú. Nie som žiadny skúrený hippisák, ani fanatický bojovník za práva zvierat, či dokonca pomätený vegetarián. To teda ani náhodou. Takže krátkometrážny shot "Turkey Terror" išiel úplne mimo mňa, tak isto ako aj aktivity organizácie PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), ktorá stojí za jeho realizáciou. * ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já rozhodně vegetarián nejsem, takže si klidně dám nějaký ten dobrý řízeček, šunčičku nebo buček. Podobné srágory mě nechávají zcela klidným a stejně jako nechápu nesmyslný Den díkůvzdání – nikoliv Den nezávislosti!!!). Reklama financovaná PETOU za zbytečné hromadné zabíjení krocanů tu nemá co dělat, stejně jako reklamy na WC nebo hudební videoklipy… ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Zaujímalo by ma koľko z jedného moriaka skutočne skonzumujú, pretože jeden može vážiť skutočne veľa a veľká časť sa vyhodí. Milióny zbytočne zabitých zvierat kvoli konzumnému životnému štýlu a nezmyslenej tradícii. ()

Reklama

Reklama