Reklama

Reklama

Tajemství dračí pečeti

  • Česko VIY: Tajemství dračí pečeti (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Neuvěřitelné příběhy, kouzla, skvělé herecké obsazení. Anglický kartograf dostává od cara zakázku - namalovat mapu Dálného Východu Ruska. Během dlouhé cesty plné úžasných zážitků se dostává až do Číny. Během putování se setkává s mistry bojových umění, čínskými princeznami, Dračím králem a objevuje záhady dračí pečeti. (Filmbox)

Videa (4)

Trailer 6

Recenze (77)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Z úcty k Arnoldovi a Jackiemu nedám odpad i když tahle hovadina by si ho bezesporu zasloužila. Chlapi si asi odskočili za lehkým výdělkem a Arnie v tý paruce vypadá příšerně. Pravda je, že jejich souboj spojený s vtipným špičkováním je to jediné co tu má nějakou objektivní kvalitu. Film jako takový je totálně nesourodý blábol navíc na mě působí dojmem jak kdyby byl kompletně digitální a vůbec se netočil v reálných lokacích. Takže sorry nechal jsem se na to nalákat, ale dostal jsem těžce po hubě a nakonec to půl hodiny před koncem vypnul.15% ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Tak som si tento Rusko-Čínsky maglajz pustil v CZ dabingu, ale fakt neviem komu je určený. Ja to ale nie som. Už holt nemám 5 rokov. Pripomínalo mi to všetky tie otrasné české rozprávky z ktorých nedokážem dopozerať ani trailer. Mizerné triky, preplácaný príbeh, ktorý nedáva poriadny zmysel. V tom filme je všetko a zároveň nič poriadne. Pustil som si to len kvôli dvojke dôchodcov, ktorí sú už dávno za zenitom, čo znova dokázali aj v tomto filme. Trápny Arnie a ešte trápnejší Jackie. Ich bitka a vtipy behom nej boli doslova bolestivým zážitkom. Keď sa náhodou v nejakom filme stretnú tretíkrát, tak už nemajú kam hlbšie klesnúť. Radšej už nič viac nenapíšem, lebo by som aj tak len skritizoval každú zložku filmu. Proste čistý odpad. 0/10. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Dobrodružná pohádka se slušnou výpravou, ale strašnými triky proslulá bitkou Arnolda Schwarzeneggera s Jackiem Chanem. Krom v trailerech hojně propagované bitky tam ani Jackieho ani Arnolda moc není a příběh je o všem možném jen ne o nich. Princezna, čarodějnice, drak, car se železnou maskou a jakýsi kartograf se potkávají na velké čínské zdi a pak si dají na budku. Souboj princezny s falešnou princeznou je strašně nepřehledný, ano protože vypadají úplně stejně... A zaporáčtí nohsledi jako by vypadli z Velkých nesnází v malé Číně. Průměr s jednou bonusovou hvězdou za onu bitku. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Jackie a Arnie, si zrejme odskočili z dovolenky, natočiť pár užitočných scén, do tohoto predigitalizovaného spektáklu. Dostali určite pochvalu a nejaký ten dolárik ( rubeľ, jüan ? ). Už len kvôli nim ( čo je aj tak dosť málo ), sa to dá zvládnuť. Aj keď to vyzerá, ako keby točili scény pre celkom iný film, v akom nakoniec skončili. Čo už. Je to svojim spôsobom zvláštne, akási rarita v tejto oblasti. Proste je to naozaj tak zlé, až je to v podstate pozerateľné. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Kartograf Jonathan Green (Jason Flemyng) se dostává do Moskvy a jeho cesta pokračuje dále směrem na východ... Arnie a Jackie jsou jenom takové lákadlo na plakátu, protože jejih scény se podařilo sestříhat mezi dvacátou a čtyřicátou minutou tak, aby to vypadalo, že jsou ve filmu mnohem delší dobu. Na malou chvíli se ještě objeví v samotném závěru. Pro každého z nich to bude odhadem asi lehce nad deset minut. Jason Flemyng si od posledně pohoršil a dalo by se říci, že hraje vedlejší roli. Rutger Hauer se ve filmu pouze mihne. V každém případě první film měl mnohem lepší příběh. ()

Galerie (162)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama