Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (180)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nafetovaný Rogen je cool. Hlavne v kostole. Caplan je nádherná ( po celý čas). A Miley je bezchybná. "Hovor mi Hannah". Ale inak dosť nefunčkné. Moderná variácia na Grincha.. Vianočnú koledu a Santa má bráchu či akú inú pizdovinu, ktorá v zásade v spojení funguje asi tak dobre ako lyžovačka v teráriu. Vzťahy sú nemastné neslané. Mackie je najpríšernejší sidekick ever. A ostatní mali za sebou lepšie kúsky. Poteší úloha Michaela Shannona a Jamesa Franca, ale inak som sa zasmial naozaj len dva razy.. škoda. Celkom som sa na to tešil. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Skvěle sehraná herecká parta tvoří dokonalou iluzi dobře se bavících, pařících přátel, což je klíčem k úspěchu této velice netradiční Vánoční komedie. Tvůrci na nás valí nekončící sérii zábavných situací, které principielně nevykročují z tradičnosti kalících komedií, přesto ale díky příjemné a upřímné atmosféře a skvělým hercům působí zdejší vtipy svěžím dojmem a hlavně drtivá většina z nich funguje a výstřelů mimo je jen málo. V určitých ohledech je Byla to divoká noc satirou na Vánoční komedie, ale i ve své komičnosti dokáže vytvořit upřímné a fungující Vánoční momenty, ze kterých jsou svátky cítit stejně výrazně, jako alkohol a tráva ze zbytku scén. U filmu jsem se bavil náramně a myslím, že si rozhodně zaslouží vyšší průměrné hodnocení v červených číslech. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„A BUDE TO NEJLEPŠÍ VEČER NAŠEHO ŽIVOTA!…“ /// Tahle věta je dost vohraná (zvlášť v našem věku) – pár chlápků si de vyčistit disketu a hned se z toho snažej dělat událost, na kterou se nezapomene. Nebo aspoň voni maj vo čem v těch svejch nudnejch životech kecat. Tohle je podobný. Teda smyslem. Provedením se dostávaj dál, než vostatní (nekončej v pajzlu pochybný kvality, kde místní štětka za panáka rumu volizuje předkožky…). Snažej se (možná to byl úkol pro celou tu rotu scénáristů), aby se tady děly věci a průsery větší než ve Vegas. Faktem je, že toho tihle tři týpci hodně podělali. Ale poučili se! Navíc přátelé jsou (kurva prostě jsou!) důležití! Takže je to místy sentimentální, vobčas brutální a taky vtipná prostoduchá vánoční zábava, pro nenormální adventní obecenstvo! (dáme to letos po Popelce? Jasan, dones travku…) No tak já du radši vo chlup vejš... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem Žid a mým vánočním přáním je ukřižovat m(M)esiáše. 2.) Zjistím, že Miley Cyrus (ani Hannah Montana) nemusej bejt trapný. 3.) Thx za titule „sonnyboy“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nevyzpytatelní kámoši (Seth Rogen, Evan Goldberg, James Franco – neuvěřitelně produktivní – roku 2015 se objevil ve dvanácti projektech, letos jich má nasmlouvaných podobný počet plus jeden seriál, Joseph Gordon-Levitt) znovu na scéně. Každý má odlišnou úlohu, někdo to sfouknul cameem, jiný se potil nad scénářem. Hodně dialogů, hodně narážek, pak se hrdinové dostanou tam, kam mají, a začnou naplno těžit potenciál prosté zápletky. Tedy užít si vánoční kalbu ve starém balení. To, že je to dramaturgicky nedbalé, je nám jasné, to, že ten kdo nemá rád rogenovský humor, měl by se tomu obloukem vyhnout, je asi také patrné. Nedostane vás ani tentokrát. Vše se točí kolem drog, večírků, vztahů, sexuálních narážek. Pár scén mile potěší nebo rozesměje (etuda v křesťanském kostele, vystoupení s Miley Cyrus, Michael Shannon coby osvícený drogový dealer, vánoční New York obecně), jinak je to ale průměrné setkání s bandou, která si očividně rozumí i mimo filmové kamery. ()

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Netradiční rogenovská dramedie, která je fanouškovsky uvědomělá (narážky na Kubricka nebo Sám doma) a v práci s postavami až nečekaně vyspělá. V téhle vánoční pohádce jde o víc, než plejádu klasických fórků o honění a fetování. Tady hrdinové během jedné pouti na Louskáčkův bál, během které se vrací do své vlastní minulosti, dospívají, uvědomují si, co je v jejich životě důležité, a nečekaně předávají i lidskou message. Levitt se pro takové role narodil a už jen kvůli jeho "What the fuck..!" stojí tahle pohádka za to. Totálně feel good vánoční překvapení s jedním nezodpovědným chlapcem, co musí dospět, chlapcem, co sešel z cesty, židem se spoustou drog, co se bojí budoucnosti, a andělem, co prodává trávu. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama