Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (180)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Rogen je pořád můj favorit, ani tady mu nechybí jeho tradiční parťák Franco, ale není to taková jízda jak jsem byl v předchozích filmech zvyklý. Byť za tím stojí pořád stejná tvůrčí ekipa a tenhle hrubozrnný humor mi není cizí, tak tentokrát se nepodařilo najít tak úplně rovinu mezi humorem vtipným a humorem uhozeným. Tady na jeden dobrej vtip připadají, tak dva až tři trapný, takže doufám, že je to jenom momentální indispozice tvůrců mých oblíbených komedií a příští film bude zas pecka. Tohle je takový neslaný, nemastný průměr.50% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nafetovaný Rogen je cool. Hlavne v kostole. Caplan je nádherná ( po celý čas). A Miley je bezchybná. "Hovor mi Hannah". Ale inak dosť nefunčkné. Moderná variácia na Grincha.. Vianočnú koledu a Santa má bráchu či akú inú pizdovinu, ktorá v zásade v spojení funguje asi tak dobre ako lyžovačka v teráriu. Vzťahy sú nemastné neslané. Mackie je najpríšernejší sidekick ever. A ostatní mali za sebou lepšie kúsky. Poteší úloha Michaela Shannona a Jamesa Franca, ale inak som sa zasmial naozaj len dva razy.. škoda. Celkom som sa na to tešil. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Pokud vám sedne Rogen, tak tohle je vlastně docela skvělá, místy "nasteroidovaná", divná a crazy vánoční komedie s Mackiem a Gordon-Levittem po jeho boku. Scéna v kostele s JUDE svetrem patří k jedné z nejsrandovnějších za pár let, hodně zvedám palec i za použití písniček a camea - především Mike Shannon tady byl jako osvícenej dealer hulení výbornej, pak taky klasickej James Franco nebo Miley Cyrus. Nebude to pro každýho, za mě bezva. Byl jsem celkem nasranej jak to tu před Vánoci nešlo do kin. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tys mi krvácel do pití?" To se tak při fetem ovlivněných vánocích občas stává. Ethan se chce usmířit se svou ex-přítelkyní, Chris shání trávu pro spoluhráče, Isaac zase chce poprvé kouřit velké péro a já se chci bavit o něco lépe. Jenže mi to s těmi jointy, houbičkami, koksem a podobnou výbavičkou zase tak moc nejde a tak se prostě neumím správně zasmát tomu, když se manželka promění v draka. Nicméně nějaká ta zábava se dostavila v kostele, při bitce se Santy nebo při infantilních hudebních číslech a tak za tu vánoční náladu uprostřed června ty tři hvězdy, co se mi právě před očima proměnily v chobotnice, dám. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Zhulená komédia pri ktorej písaní s najväčšou pravdepodobnosťou hulil jej scenárista, pretože to je mišmaš skutočne všetkého. Od hrubozrnnej komédie, cez číru romantiku, drámu o dospievaní, až po takmer celorodinný film so záverečným posolstvom. A funguje to jedine ako taký „buddy movie“ vďaka sympatického ústrednému triu (Gordon-Levitt, Mackie, Rogen), inak to je bohužiaľ ako komédia trestuhodne nevtipné a ako romanca silne nefunkčné. Vtipná scéna je po celú stopáž jedna, možno dve (kostol) a po väčšinu času sa skôr zdá, že si to Seth Rogen s kamošmi síce počas natáčania evidentne užívali, ale natočili si ho hlavne preto, aby sa bavili oni. Či sa baví aj divák tu už bolo všetkým jedno. A tak namiesto akokoľvek nápaditých humorných scén to je zase raz celé o zvracaní, padaní, hulení, blúznení a prvoplánových cameo úlohách, ktoré občas fungujú (Shannon), inokedy sú úplne zbytočné (Franco) a niekedy až okato nevyužité (Miley Cyrus: „Volaj ma Hannah!“). To tu skutočne nikoho nič iné nenapadlo? Night After si z toho nebudem pamätať ani jednu jedinú scénu a to nie je pre komédiu práve najlepšie vizitka. S Jonathanom Levinom to ide strmhlav dole vodou. Najprv prekvapil nadpriemerným 50/50, potom neurazil, ale ani nenadchol priemerným Warm Bodies a teraz sklamal podpriemerným Night Before. Až sa bojím čo z neho vylezie nabudúce, pokiaľ bude v tomto klesajúcom trende pokračovať. CELKOVO: 2* (4/10) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama