Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký film Whitney dokumentuje médii ostře sledovaný vztah kultovní zpěvačky, herečky a modelky Whitney Houstonové a zpěváka a textaře Bobbyho Browna od okamžiku, kdy se na samém vrcholu slávy poprvé setkali, až po jejich zásnuby a bouřlivé manželství. Hvězdný pár byl však od začátku do konce sužován celou řadou problémů. Musel se potýkat s ohromujícími výdělky a důsledky slávy a bohatství, které mu přinesl raketový vzestup Houstonové, jenž je oba brzy zastínil. (HBO Europe)

(více)

Recenze (39)

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Jako režisérský debut Angely Bassett ok. Škoda, že jde o část života WH, která zrovna mě osobně moc nezajímá. Nicméně pro život Whitney samotné zásadní byla. Ukázka toho, jak špatný výběr partnera a soupeření ve vztahu může vést ke zničení sebe sama. Žádné psychodrama se ale nekoná. Celý film mi přišel dost povrchní, plný pozlátka, vatoidních keců a ne zrovna úchvatných hereckých výkonů. Zlatá Whitney v Bodyguardovi. Moje hodnocení je tedy ve finále dost ovlivněno nostalgií a použitou hudbou. Kdyby tomu tak nebylo, hodím tohle dílo do odpadu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

životopisné filmy mám rád,Whitna Hustá mi nikdy nevadila,takže předpoklad,že se mi bude líbit film o ní tu byl...chyba...tenhle výkus ze života je totiž tak neuvěřitelně sterilní a nudný,až to fyzicky bolí.Osobně tady nevidím nic co by stálo za alespoň špetku uznání.Chce to sice docela kumšt,umět unudit v rámci 84 minut,ale stalo se.Herci nesympatičtí a když to vezmu kolem a kolem,mohl by to být film vlastně o komkoliv.Jestli by mě měl film přivést k tomu,abych se zajímal o osudy Whitney víc do hloubky,tak to se určitě nestane...20% ()

Reklama

eileen

všechny recenze uživatele

Film jsem nedokoukala, takže ho nebudu hodnotit, jen sem musím napsat, že na Whitney mě velmi zajímal její život a hlavně tvorba do doby, než potkala Bobby Browna, od té doby to vše s ní šlo jen a jen z kopce, takže mě hodně mrzí, že Angela Bassett natočila zrovna jen tu etapu jejího života, která už nestála za nic. Doufám, že to někdo v budoucnu napraví. Navíc hlavní představitelka mi absolutně tady nesedla - velké zklamání. ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele

Myslím, že kdyby místo scénáře Angela Bassett zfilmovala nějaký booklet z CD Whitney Houston, udělala by možná lépe. Ne moc často se vidí, že HBO vysílá něco, za co by se i na Hallmark rděli. A úplně ideální by bylo, kdyby Angela Bassett místo režírování prsotě jen pustila pár videoklipů Whitney Houston na YouTube. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Životopisné filmy stojí primárně na silných hercích a hlavní herečka v tomto filmu byla příšerná a ani trochu nedokázala osobnost Whitney Houston vystihnout. Ale jinak zde nefunguje vůbec nic a i režie nedokázala z filmu vytřískat nic jiného než nezajímavé drama o bouřlivém vztahu legendární zpěvačky. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama