Reklama

Reklama

Bunkr

  • Velká Británie The Bunker (více)
všechny plakáty
Trailer

Ustupující zdecimovaná německá četa nachází úkryt na německo-belgické hranici. Objekt se zdá být ideální i velmi rozsáhlý. Jenomže nic není tak, jak na první pohled vypadá. To, že bunkr není nejen vhodný, ale velmi rychle se z něho může stát past, na sebe nenechá dlouho čekat. Německá jednotka se sice ukryla před nepřáteli, kteří zemi osvobozují, ale skutečný nepřítel se skrývá jinde. (PROCESOR)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Nakoniec som sa rozhodla, že dám 4*. Pretože ako už uznali mnohí predo mnou, Bunker disponuje výbornou atmosférou, neohranými tvárami i správnym profilovaním postáv. Navyše kombináciu hororu a vojnovej psychologickej drámy (aj keď v tomto ohľade je scenár rozhodne slabší) som ešte nevidela. Tento film má rozhodne viac do seba, než by sa mohlo zdať podľa tu ukázaného posteru, ktorý skôr pripomína počítačovú hru pre násťročných. ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Na film Bunker jsem narazil v momentě když jsem začal mít chuť na něco ve stylu Dead Snow. Co o tom vlastně říci, Dead Snow mě svou jednoduchostí bavil, Bunker ani ne. Rozhodně bych tento film nepřirovnával k Blair Witch, podobnost v tom nevidím. Čeho jsem si ale všiml, byla ta spousta nudy. Ani ten závěr mi toho moc nedal. Nevím jednoduše nebavilo. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

"Si tu plomges longtemps ton regard dans labíme, labíme te regarde aussi" FRIDRICH NIETZSCHE. CITÁT - Kdo z nás tedy viděl nepřítele?........... Pověst starší než Německo. Bunkr je postavený na místě masového hrobu z dob pálení čarodějnic. CITÁT - A ne všichni pohřbení byli mrtvý............ V bunkru postaveném na takovém to území se teď schovává hrstka německých vojáků. Nemaj jídlo, munici a ani únikovou cestu. Bunkr má sice zadní vchod, ale váže se na něj krvavá historka. A hlavně, chodba, která vede na druhou stranu kopce je nedostavěná a nestabilní. CITÁT - Gott mit uns....... Němci brzy zjistí, že větší nebezpečí hrozí z vnitřku bunkru než od nepřátel venku........ Očekával jsem, že námět bude lépe zpracován a využit. Snímek však naopak působí nedodělaně a někdy až směšně. Jeden z těch velice podprůměrných snímků točený pod rouškou druhé světové války. CITÁT - Oni se nedostanou sem, my se nedostanem tam.......... ()

psy.cho 

všechny recenze uživatele

Spojenie hororu a druhej svetovej vojny vždy veľmi rád vítam, pretože ako labužník oboch žánrov, si to nemôžem nechať újsť. Čakal som viac B-éčkovejší film, ale nakoniec som bol milo prekvapený, kamerou, hereckými výkonmi a celkovým dojmom filmu. Trochu mi tam k dokonalosti chýbali strašideľnejšie scény, a žáner vojnový prevládal nad tým hororovým. ()

Tjaden 

všechny recenze uživatele

Jestliže jsem dal 4* Mrtvé hlídce, tak tady musím hodnotit stejně. Filmy jsou skutečně velmi podobné (stačí vyměnit druhou světovou za první a bunkr za zákopy), ale i tak tady pár rozdílu přece jen je. Bunkr má tajemnou atmosféru, solidní herecké obsazení a díky přiměřené délce dokáže zpříjemnit nudný večer. Najde se zde několik chybek, jako například neustálé a nelogické myšlenkové pochody vojáků, že za všechno můžou Američani. Konec mohl být také lepší a prozradit o celé záhadě mnohem víc, ale zas mi nevadí tolik, jako ostatním uživatelům. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se ve Velké Británii a v Kanadě. (Terva)
  • Protitankové překážky kolem bunkru pocházejí z Československa. Jedná se o rozcocháče, známé též jako „české ježky“. (Matej.Krajci)

Reklama

Reklama