Reklama

Reklama

Melissa McCarthy (Ženy sobě, Drsňačky) září v roli Michelle Darnell, obchodní magnátky, která se kvůli finančním podvodům ocitá ve vězení. Po propuštění chce ihned navázat na své předchozí podnikatelské úspěchy, někteří lidé ale tak rychle nezapomínají a neodpouští. Protože nemá kde bydlet, musí se nastěhovat ke své bývalé asistentce Claire (Kristen BellLedové království, Profesionální lháři) a její malé dceři Rachel. Michelle se ocitá na dně, přesto neztrácí čas a hned chystá plán, jak znovu vybudovat své impérium. Podaří se jí opět získat status jedničky mezi lumpy, nebo ji láska jedné rodiny konečně napraví? (Bontonfilm)

(více)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (67)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Podle mně jste schválně vypípali ty největší komplimenty." Melisse to pořád jde, ještě pořád nezklame. Zajímavých a humorných scén je tady dost. Taky mě poprvé pořádně bavila Kristen Bell, asi potřebovala vyzrát a dospět. Průser podobných komedií je, že jejich tvůrci často to, co v nich zaznívá, myslí smrtelně vážně. Ponaučení a výchovné pointy komedie většinou kazí. ()

Georgex odpad!

všechny recenze uživatele

Po první půl hodině tohoto nového filmu s Melissou McCarthy již konečně chápu, proč ji tolik lidí nenávidí, jelikož než dokoukat tento film do konce, tak radši budu koukat hodinu do zdi, což mimochodem bude třikrát zábavnější než toto dílo, proti kterému je i ten nejfekálnější humor něčím, co vypadá jako sofistikovaná zábava. Upřímně jsem to po skvělém Špiónovi nečekal a Krotitelkám duchů se vyhnu největším možným obloukem. Moje hodnocení 10%. ()

Reklama

bararich8 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím, poslední dobou se na nás z Hollywoodu řinou samé nedodělané komedie. Opět tu máme takový nedodělek - místy je to celkem povedené a zasmějete se, ale jindy je to naopak přehnané nebo prostě nefungující a kazí to výsledný dojem, což je škoda. Zpracování a herecké výkony jsou bez problémů, takže další průměr, ale už to začíná omrzovat, 3* ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Víte proč máme radši vagínu než vaši pusu? Protože nekecá a nekouše." Nikdy jsem nechtěl být občanem hamburgerového národa a nyní se mi to vrací v podobě mého nepochopení. Já zkrátka nechápu popularitu Melissy McCarthy, neboť mi připadá trapná a taky nemám rád lidi, kteří evidentně sežrali jiné lidi nebo možná slona. Šéfka tedy nijak nevybočuje z řady filmů, v nichž má sprostý špekáček hlavní roli, i když její vyprávění o tom, jak trpí ve vězení při hraní tenisu, mě pobavilo. Taky mě bavil ten zákeřný gauč a wrestling skautek, ale víc pozitiv z toho fakt nevyždímu. Pak už je to jen vulgární, trapné a propaguje to rodinné hodnoty, což jsou tři důvody, proč jsem Šéfku neměl nikdy potkat. Já jsem ji taky chtěl obejít, ale nebylo tam dost místa pro úhybný manévr. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Melissa si ide to svoje a tentokrát naplno. Rozhodne to ale nie je dobrá správa pre diváka. Nemôžem povedať, že by vo mne vzbudzovala sympatie aj vo svojich najlepších momentoch, ale v tomto filme je naplno za citového kripla čo sa ku všetkým okolo seba chová ako zmrd a pritom ešte si zvoleným účesom a ohozom zaistila to, aby bola adekvátne odpudivá aj fyzicky. Jej slovník pritom pozostáva prevažne z nadávok a všemožných narážok na vagíny a kozy. Príbeh pri tomto všetkom nehrá žiadnu rolu a je tomu aj zodpovedajúco primitívne vystavaný. To najlepšie čo o tomto filme dokážem povedať je to, že to mohlo dopadnúť ešte horšie. 3/10 ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo v Chicagu (Illinois) a v Georgii na místech Atlanta, Clayton State University v Morrow a na Agnes Scott College na 141 E. College Avenue v Decatur. Natáčet se začalo v březnu 2015. (noelcoward73)
  • Film se původně jmenoval Michelle Darnell. (kellne)

Reklama

Reklama