Reklama

Reklama

Mike i Dave sháněj holku

  • Česko Mike i Dave shánějí holku (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tento film byl natočen podle skutečných událostí. Nečekejte ale žádné soudní drama, osudy válečných hrdinů nebo, nedej bože, životopisný film nějakého politika či excentrického umělce. V tomto případě se jedná o katastrofickou komedii, protože vypráví příběh bratrů Mikea a Davea Stangleových (Zac Efron, Adam DeVine), kteří byli vždy skálopevně přesvědčení o tom, že jedině oni umí rozjet na rodinných setkáních tu pořádnou zábavu. A to ať už se jedná o svatby, narozeninové oslavy, pohřby apod. Ostatní přímí účastníci těchto rodinných událostí to rozhodně viděli jinak. Hlavně proto, že příspěvek obou bratrů ke společné zábavě většinou, vlastně vždycky, končil nějakou naprostou katastrofou: rozsáhlým požárem, těžkými zraněními, infarkty, demolicí slavnostní tabule apod. A tak když jejich sestra (Sugar Lyn Beard) začne plánovat svatbu na Havaji, nastane pochopitelné zděšení a milí bratři dostanou od rodičů podmínku. Na svatbu si musí sehnat partnerky, které je udrží na uzdě. Make i Dave proto začnou přes internet shánět holky, které by je doprovodily na havajskou svatbu jejich sestry. Takové nabídce odolá málokteré dívčí srdce a tak se jejich nabídka rychle rozšíří. Mladí flamendři tajně doufají, že si vyberou dvě slušné dívky a sami si pak užijí divoké dovolené. Ale tvrdě se přepočítali, ze slušných dívek se vyklube nekontrolovatelné dívčí duo (Anna Kendrick, Aubrey Plaza), které jim nejen vytře zrak, ale dokonce je předčí i ve flámování a katastrofách všeho druhu. (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (183)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak trapné a nechutné, jak většinou komediální filmy se Zacem Efronem bývají, takže mě to překvapilo. Navíc jsem se u toho i nasmála, místy mi to přišlo hezké a dojemné. Moc se mi líbila postava, kterou si zahrála Anna Kendrick svým způsobem byla asi nejnormálnější. Pár scén bych pozměnila, pár vyškrtla úplně, ale jinak se na to koukat dalo. ()

Morzael 

všechny recenze uživatele

Letos už druhý film, ve kterém Zac Efron a Aubrey Plaza mají šanci předvádět tak maximálně svoje těla, protože scénář napsal debil(ové) a režíroval dřevák. V tom prvním filmu měl Efron vedle sebe aspoň De Nira - to člověk ještě pochopí, ale proč se upsal týhle hovadině? Nic tu nefunguje - postavy, děj, 8 z 10 vtipů. Párkrát se zasmějete, ale jinak je to ztráta času. PS: Adam DeVine je nejmíň sympatickej člověk, kterýho jsem za poslední roky na plátně viděl, neskutečně otravná postava. ()

Reklama

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Prvních dvacet minut jsem měl pocit, že se koukám na americkou komedii, která je vtipná, není prvoplánová a není vulgární. To se po dvaceti minutách změní v přesný opak. A je to velká škoda, protože rozjetý to bylo slibně, už jen proto, že všichni čtyři hlavní představitelé jsou pitomci a z toho se dalo něco vymáčknout. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Idiotská zápletka, tragická realizácia a najpreafektovanejší herecký výkon (nielen tohto) roka v podaní Adama Devina (a nech mi nikto nevraví, že tento chlapec netrpí ľahkou retardáciou, inak si ale tie jeho kreácie vysvetliť nedokážem). Jednu hviezdu dávam za ultrabizarnú masáž nevesty, ktorá je jednoducho nezabudnuteľná. 3-/10 PS: Toto je ďalšie potvrdenie mojej teórie o filmoch odohrávajúcich sa na Havaji - herci ich berú ako platenú dovolenku a je im jedno, čo točia (inak si účasť Anny Kendrick vysvetliť nedokážem). ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Totálne primitívna komédia, no nemôžem si pomôcť, pri pár scénkach som sa celkom slušne pobavil. Možno to je aj tým, že tu prvé husle nehral iba Zac Efron. Zabávali aj baby a ten druhý maník. Na odreagovanie a relax, kedy človek beží iba na autopilota, je to ako stvorené. Lepší priemer. 65/100 ()

Galerie (23)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně kdy se Alice (Anna Kendrick) vrhne na Dava (Zac Efron) na stole, jde vidět v jednom záběru, že má na nohou žabky, i když předtím žádné boty neměla. (moznazitra)
  • Natáčení probíhalo v Honolulu a Oahu na Havaji. (ČSFD)

Reklama

Reklama