Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Co když Apollo 11 misi nedokončilo a vše, co jsme viděli, byla fikce natočená Stanley Kubrickem? Odpověď na tuto otázku budeme hledat v šedesátých letech v Londýně, kde se bude agent CIA (Ron Perlman) pokoušet najít slavného režiséra a zároveň bude muset spojit své síly s manažerem rockové skupiny (Rupert Grint). (hendrich6)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (87)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Naprosto totální šílenost, která aspiruje na konspirační paranoickou ujetost roku. Nelze tomu upřít vtip, akci, originalitu a bizardnost. Nevěřila bych, že Ron Perlman něco takového dá, ale je fakt dobrej. To stejné musím říci o jinak krajně nesympatickém Rupertu Grintovi, fakt příjemně překvapil. Takže na závěr - mamince bych tento film rozhodně nepustila, ale já se skvěle bavila, takže za mne 75%. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Tak takhle se to tedy stalo:) Rupert Grint válí, stejně jako jeho věčně sjetý kámoš Robert Sheehan. Ron Perlman coby nájemný zabiják klidné povahy a kamenného ksichtu je také výborný. A Stephen Campbell Moore aspiruje na kandidáta na cenu "Movie Laugh Of The Year." Ten jeho smích je božský. Moonwalkers je zábavná, lehce ulítlá jednohubka, která si pohrává s Kubrickem, přistáním na Měsíci i samotným divákem, kterému servírují absurdní přehlídku humorných gagů a situací, které vedly k tomu, že se málem (ne)uskutečnilo přistání na Měsíci: D ()

Reklama

Varanus 

všechny recenze uživatele

Zpočátku mi Moonwalkers přišli takoví celí nedovaření. Opravdu, první dvacetiminutovka se lehce zmítá v dobrém nápadu, ale hrozí jí, že jím také pouze zůstane. I dvě třetiny hlavního tria herců jsou zde na bázi: "Tak to nějak uděláme a bude to legrace.". Ne tak Ron Perlman, který je stejnou jistou, jako náš boj o oheň. Každopádně počínaje dvacátou šestou minutou filmu se vše k dobrému obrátí. Však každá voda nakonec steče dolů a Stázina se dostane Kubovi... Ne, Stázina mu dá tripa a udělají film s krví, prsem (či prsama) a drogou. Všem pak bude krásně a mainstream získá zase pár bodů k dobru. A já si těch pár bodů k dobru rád připíchnu na klopu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten snímek je celkem sranda, takže docela stojí za to se na něj kouknout. Když už třeba ne kvůli hercům, kteří nemusí sednout každému, tak alespoň kvůli celkem ujetému příběhu a hlavně naprosto skvělým headshotům. Je to digitální jako prase, ale i tak to funguje naprosto skvěle. Skvěle přitažené za vlasy, v což jsem doufal. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Ulítlá retro komedie založená na jedné z nejznámějších konspiračních teorií, kterou táhne zejména neodolatelný Ron Perlman, jemuž role drsného agenta CIA dokonale sedla. Všechno ostatní je tak bláznivé, že už samotná konfrontace hlavního hrdiny v daném prostředí, dokáže vykouzlit úsměv na rtech. Ani se mi nechce věřit, že danou komedii natočil začínající francouzský režisér, jelikož komedie lze spíše označit za britskou a to ne díky prostředí a vedlejším postavám, ale zejména díky přítomnosti typického britského humoru. Skvělý debut a jednohubka pro všechny fanoušky bláznivých komedií. Moje hodnocení 75%. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Ani jedna z misií nepriniesla fotku hviezdnej oblohy z mesiaca – pričom takéto fotografie by mali nesmierny význam pre astronómov. (Jadro)
  • Pristátie Apolla 11 bolo snímané čierno-bielou kamerou starou 10 rokov, pričom ich návrat snímali bežní ľudia farebnými. (Jadro)
  • Film se natáčel v Belgii. (rafix)

Související novinky

Future Gate Sci-fi Film Festival 2017

Future Gate Sci-fi Film Festival 2017

16.02.2017

Časem prověřené legendy, pečlivě vybrané novinky žánru i na zahraničních festivalech oceněné filmy. Čtvrtý ročník festivalu science fiction filmů Future Gate přináší již tradičně na filmové plátno… (více)

Reklama

Reklama