Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Blonďatou Sheeni, která osiřela v oblasti Zambuli, vychovává vznešený kmen a naučí ji telepaticky komunikovat se všemi tvory. Televizní zpravodaj Vic jí poskytne lekce lásky, když hledá v Africe materiál pro pořad o princi Otwani, fotbalistovi z královského rodu. Brzy však zjistí, že se zapletl do sítě politických intrik. Když se podlý princ rozhodne vtrhnout do kraje Zambuli, je na Sheeně, aby osvobodila Vica a zachránila své idylické království. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (71)

vilusinska 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem milovala už jako malá holka,pamatuju si, že jsem si ho pouštěla pořád a pořád dokolečka, dívka co příjde o rodiče a vychová jí šamanka kmene Zambuli,která chce varovat krále ale jeho bratr se chce zbavit jak bratra - krále tak i kmene, se mu naskytne možnost jak šamanku uvěznit a zabít bratra a když jí Sheena přijede osvobodit, podmanivá hudba a muž který jí uvidí se do ní naprvní pohled zamiluje a rozhodne se jí najít i kdyby měl propátrat celou džungli vás prostě dostane. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

To bol zas komedialny ulet. Z dialogov typu "benzin, o tom jsi uz mluvil...to co pijou ty vozy" som dostaval zachvaty smiechu. Vyslobodenie samanky z vazenia, utok plameniakov na helikopteru a dalsie wtf momenty spolahlivo pobavili. Spominana naivita je vsak rozkosna, priroda nadherna, hudba prijemna, prsnata Tanya Roberts riadne sukatelna takze sa vlastne nemam na co stazovat. Dej v tomto pripade nie je zas tak dolezity :) 65% ()

Reklama

 

všechny recenze uživatele

Z nostalgie, jako malá holka jsem na ten film byla schopná koukat každý den, ne, že bych to chápala, ale byla tam zvířátka a příroda a vůbec, pořád bylo na co se koukat. Když jsem se na to podívala teď, nepřišlo mi to tak úžasné, ale vybavil se mi ten nadšený pocit z dřívějška a míň tomu dát nemůžu. ()

Tomes83 

všechny recenze uživatele

Tak jak pravilo proroctví, královna džungle Sheena vyburcovala "svůj lid" k obraně svého posvátného území proti lotrům, kteří zde chtěli jen plenit a kteří zavinili smrt šamanky (Sheeny náhradní pěstounky)! Za pomocí zvířátek z džungle (krásných, živých, ochočených - vsadim se, že dnes by použili hnusných digitálních triků a viděli by jsme jen umělé kulisy), které dokázala ovládat silou své mysli vede pomstu, na které ji doprovází do ní zblázněný (ani se mu nedivim) reportér či spíše pisálek, který Sheeně dokonce zachrání dvakrát život! Co z toho muselo vzejít je snad všem jasné! Film nepostrádá napětí, dojetí, romantiku (místy tedy přecukrováno) i úžasnou hudbu, kdy se sevře v hrdle, když Sheena projíždí na své zebře po písčité pláži či pronásleduje lotra krále prchajícího v jeepu... už jako malý kluk, jsem tento film sledoval s úžasem a i ted (po cca 15 letech) má můj obdiv! ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Co napsat v dnešní době (r. 2011) k filmu, který je už dnes svou kvalitou o dost pozadu. Některé scény dnes už vypadají komicky, což ale nic nemění na tom, že jde o slušný film 80. let 20. století. Příběh o blonďaté krásce, kterou vychoval africký kmen a africká příroda, tomu jsem jako malý kluk nemohl odolat :-). I dnes se s jistou nostalgií na film rád podívám. Filmy, kde je hlavním "hercem" příroda miluju, když jde k tomu o Afriku, tak násobím dvěma. Tanya Roberts je tu stejně krásná a přitažlivá, jako v PÁNU ŠELEM. Nepřeslechnutelný je též hudební doprovod, zejména ústřední melodie. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Obrnené bojové vozidlo, ktoré vo filme používajú žoldnieri, je nemecký Thyssen Rheinstahl UR-416, ktorý od roku 1969 používala armáda Bundeswehru i policajné zložky v Západnom Nemecku. (Jello Biafra)
  • Film bol natáčaný v africkom štáte Keňa. (Jello Biafra)

Související novinky

Tanya Roberts zemřela den po chybném oznámení

Tanya Roberts zemřela den po chybném oznámení

05.01.2021

Aktualizace 5.1.2021 20:30: Život občas píše bizarnější zvraty, než kdejaký scénář k filmu. Tento je bohužel ale spíše velmi smutný. Po včerejším vyjádření hereččina zástupce Mika Pingela, jenž… (více)

Reklama

Reklama