Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Jonathan Pine (Tom Hiddleston) je hotelový recepční, který dříve sloužil v armádě. Důstojnice britské tajné služby, agentka Burrová (Olivia Colman) ho přiměje ke spolupráci. Má za úkol zjistit, co má anglická a americká tajná služba společného s ilegálním obchodem se zbraněmi. Jako krytý agent se musí dostat do co nejtěsnější blízkosti mocného obchodníka se zbraněmi Richarda Onslowa Ropera (Hugh Laurie), jeho přítelkyně Jed (Elizabeth Debicki) a jeho společníka Corcorana (Tom Hollander). (AMC Czech)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (239)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Susanne Bier prostě umí a vzhledem k tomu, že měla k ruce výborný scénář a ještě lepší casting, je celkový výsledek takřka dokonalý. Někomu se sice může zdát, že vzhledem k tématu se tu málo střílí a vůbec šetří s akcí, ale mě ta ukecanost naprosto vyhovovala a člověk si tak lépe mohl užít skvostné herecké obsazení, výborné napsané postavy a promyšlené dialogy, což všechno dohromady ukázalo, že i zdánlivě ohrané téma může působit neotřele. Snad jen ten konec mohl mít větší grády, ale to vem čert. 90% ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Po mozna spetku banalne pusobici uvodni zapletce si Night Managera zacinam velmi uzivat. Zajimave se serie rozjizdi predevsim po "vyreseni" situace kolem jeho chranenkyne. Zejmena pak prostorem pro ostatni postavy. Hiddleston tradicne skvely, byt jeho postava pusobi zatim nepatrne predvidatelne, ale ocekavam velke veci. Hollander tradicne kouzelny, byt zatim spise pricmrndava. Colmanova zatim tradicne dobre zahrana a uveritelna. Famozni je pak nenapadne bravurni herecky projev Laurieho. Co ten dokaze vyvolat svym pohledem a mimikou za mrazeni, velky obdiv. Myslim, ze nas ceka hodne skvela zanrova zabava s krasnymi krajinkami. Tesim se, zatim za 4 hvezdy, patou si nechavam na pozdeji pro scenaristickeho strycka prihodu... :) ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá konverzační, špionážní jednohubka, která je z počátku trochu pomalá, ale v závěru úročí každou atmosféru vykreslující minutu. Lauriemu role obchodníka se smrtí sedí jako ulitá. Fotky s černými dětmi, z něj málem dělají humanistu. A Hiddleston se z počátku nezdál, ale blíže závěru prokazuje své kvality. Asi bych si ho jako Bonda dokázal představit. Poslední dva díly jsou dokonalost sama. Na le Carrého poměrně nečekané finále. ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Ne perfektní, ale přesto nadprůměrný seriál se špičkovým obsazením. Vizuál lahodící mému oku stejně jako to bylo třeba u Krycí jméno U.N.C.L.E. Jde o ten typ seriálu, kdy šlape vše tak, jak má, tj. kamera, audio, režie. Soundtrack, který provázel po celé sérii je bez chybičky. Děj pokulhává, to je ale jediné minus tohoto seriálu. A i když každá episoda měla 50 minut, nenudila jsem se ani jednou, byť by ten obsah jedné episody bylo možné zkrátit na polovinu. Ale i přesto jsem se každý týden na těch dlouhých 50 minut s Tomem a Lauriem těšila. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tom Hiddleston je herec, který svou kariéru vybudoval na zářivém úsměvu. A tak se během tohoto seriálu neustále usmívá. Když nebudeš vědět jak se tvářit, Tome, tak se prostě usměj a ono to nějak dopadne. Náš hlavní hrdina je úplně neschopný herec. Olivia Colman si naopak zasloužila mnohem lepší seriál, je zcela bezchybná. Veskrze bylo docela těžké dočkat se konce. Jelikož to mělo jen šest dílů, vydržel jsem. 55% ()

Galerie (146)

Zajímavosti (20)

  • Roperova (Hugh Laurie) vila se jmenuje Sa Fortaleza en Pollensa, je postavená na Mallorce a jedná se o nejdražší prodanou nemovitost ve Španělsku, kterou v roce 2015 koupil britský bankéř za 40 miliónů eur. Vila byla původně postavená v roce 1628 jako pevnost, která měla pomoct v obraně proti pirátům. Do podoby luxusní rezidence ji nechal přestavět argentinský malíř Roberto Ramauge kolem roku 1920. Kromě původní pevnosti nabízí rezidence dalších 6 samostatně stojících domů. (Miro_CZ)
  • Noviny Telegraph informovali, že: „Podľa dohliadajúceho lokačného manažéra Toma Howarda boli hostia ubytovaní v rezorte Es Saadi Resort v Marakéši v Maroku počas natáčania tak zmätení zmenami v interiéroch, ktoré vykonal produkčný štáb, že sa mnohí hostia vracali z jednodňovej prehliadky s otázkami, či sa nachádzajú v správnom hoteli.“ (Arsenal83)
  • Adaptácia scenáristu Davida Farra je aktualizovaná do doby produkcie tohto televízneho seriálu a nie je zasadená do obdobia zdrojového románu Johna le Carrého z roku 1993. (Arsenal83)

Související novinky

Koruna našla princeznu Dianu

Koruna našla princeznu Dianu

17.08.2020

Tvůrci seriálu Koruna od Netflixu pokračují v obsazování budoucí páté a šesté série a po oznámení Jonathana Pryce v roli prince Filipa nyní přichází pravděpodobně ta nejzásadnější castingová novinka.… (více)

Režisérka Susanne Bier a Nicole Kidman spojí síly

Režisérka Susanne Bier a Nicole Kidman spojí síly

08.11.2018

Susanne Bier (Druhá šance, Bird Box) naposledy vyhrála Emmy za režii všech dílů oceňované televizní minisérie Noční recepční. Po dvou letech a celovečerním filmu pro Netflix se teď vrací, aby spolu s… (více)

Noční manažer má následovníka

Noční manažer má následovníka

17.01.2017

Loňská špiónská minisérie The Night Manager si odnesla domů tři Zlaté glóby. Televizní stanice AMC a BBC proto neváhaly a oznámily adaptaci dalšího románu Johna le Carré. Tentokrát se bude točit… (více)

74. Zlaté glóby - výsledky

74. Zlaté glóby - výsledky

09.01.2017

Bezkonkurenčním vítězem letošních Zlatých glóbů se stal muzikál La La Land. Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu film sedmkrát nominovala a sedmkrát ocenila. Nejlepší film - komedie nebo… (více)

Reklama

Reklama