Reklama

Reklama

Zpívej

  • USA Sing (více)
Trailer 2

Podnikavý koalí chlapík jménem Buster Moon má poslední šanci zachránit divadlo, které zdědil po svém otci. Všechno vsadí na jednu kartu, na velkolepou talentovou pěveckou soutěž, jakou svět ještě neviděl. A stejně jako je pestré složení zvířecích soutěžících, je pestrý i jejich repertoár, který se rozpíná od Franka Sinatry po Lady Gaga. Možná by ta Busterova talentová show nebyla tak velkolepá, kdyby se jeho věrná sekretářka slečna Crawlyová (chameleónka s velmi neposednýma očima) nespletla ve výši finanční odměny pro vítěze na letácích, jimiž pak zaplavila město. A tak se v den soutěže před Busterovým divadlem dlouho před jejím zahájením vytvoří dlouhatánský had snílků, kteří věří ve vítězství. Mezi nimi čekají i očividné talenty, jimž ve hvězdné kariéře dosud bránil osud. V případě opičáka Johnnyho má podobu jeho otce, proslulého gangstera, který synův zpěv neuznává, protože banka se s ním vykrást nedá. Rosita je zase tak zaměstnaná řáděním svých malých prasátek, že si může zpívat maximálně v kuchyni u dřezu, a hlasově dokonalá slonice Mína ze sebe před lidmi nedokáže vydat ani hlásek. Jenže když máte sen, měli byste za ním jít, i kdybyste měli při svém snažení na chvíli padnout. Jak říká Buster Moon: „Na tom, že dopadnete na dno, je nejlepší to, že dál už vede cesta jenom nahoru." (Cinemart)

(více)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (276)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Přehledná historka o pořádání pěvecké soutěže se drží v bezpečných mantinelech mnohokrát viděné "zvířátkovské" dětské estrády a ze židle nezvedne, stejně jako nijak zvlášť nezaujmou standardní minipříběhy protagonistů. Energií tak nabíjí především soundtrack s ohromným množstvím komerčních popových hitů, při spektakulárním koncertu v závěru schopný na moment i strhnout. ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Animáky mám rád, hudbu taky, zvířata tak nějak taky. Takže tohle je naprosto ideální kombinace/mix, který byl předurčen k mému zájmu. Písničky jsou s chytlavou animací perfektně zpracovány. Příběh je sice průměrným animákovým dětským příběhem (s fajn vtipy) a mě to nevadilo. Největší překvapení pro mě však bylo zjištění o obsazení, (protože jsem to viděl s dabingem) protože takový nával známých herců jsem opravdu nečekal. Moc zábavná blbinka. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Tentokráte tu máme animák o zpívání, resp. o pěvecké soutěži. Myslím, že to je zajímavý nápad a u tohoto animáku je cílem se předevšim bavit, což funguje. Chválím výběr písní, většina se mi líbila. A dokonce si dovolím říci, že toho zpívání tam mohlo být ještě více, i přesto, že i tak je ho tam dostatečně. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanda těchto pěveckých estrád. A pokud si někdo myslel že mě vezmou za srdce zpívající slonice, dikobraz, myš anebo prasata, tak se solidně spletl. O dospělácký animák se určitě nejedná. Pro děti to také moc není. Vlastně bych ocenil, kdyby pokračování nevzniklo. Podobné filmy na zakázku určitě nebrat. 50% ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem čekal mnohem větší pecku. Není to špatné, ovšem je to příliš dětské (víc než by muselo být) a humor šel tím pádem zcela mimo mě. Doufal jsem, že to bude více parodovat talentové soutěže a že se to tak nějak celkově více odváže, ale o tom nemůže být ani řeč. Škoda, výsledek je poměrně tuctový, ačkoli potenciál byl obrovský. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (17)

  • Vtipná písnička, kterou během castingu zpívají červené pandy, je „Kira Kira Killer“ od Kyary Pamyu Pamyu. (Endavour)
  • S dĺžkou 110 minút doposiaľ najdlhší film produkčnej spoločnosti Illumination Entertainment, zároveň prvý bez ľudských postáv. (beso74)
  • Celosvětová premiéra proběhla 11. srpna 2016 na filmovém festivalu v Torontu. (ČSFD)

Související novinky

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Reklama

Reklama