Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět Youtuberů, dva hráči a překvapivý host v mixu bláznivé zábavy z jednoho pražského bytu hostitele Aliho. Hrajeme s Alim je zábavní show pro mladou generaci o tématech, která jsou jim vlastní – YouTube, hry, filmy, moderní technologie – v prvé řadě však humor a zábava. Pořad je sestaven z krátkých bloků a odehrává se v doupěti Aliho, kam si každý týden zve své přátele: talentované YouTubery a hráče, jimiž jsou Martin Rota, Vidrail, Expl0ited, Matůš, Stejk a Veronika. Pořadem bude provázet Tomáš Zvelebil alias Ali, který je rovněž jeho autorem.
Mezi stálé účinkující pořadu budou pravidelně přicházet hosté, kteří do světa internetu a YouTube zdánlivě nepatří – komici, sportovci a osobnosti technologické scény – z čehož při natáčení vyvěrají mnohé komické situace. Hosté přicházejí na návštěvu mezi stálé účinkující pořadu, baví se, komentují aktuální témata či hrají hry. Pořad je plný autentické zábavy, osciluje mezi dokumentárně zpracovanými pasážemi z dění na místě natáčení, komickými segmenty a originálními animacemi. (TV Prima)

(více)

Recenze (261)

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Těžká demence. Připomíná mi to naše huličské seance z dob počínající puberty, tohle veledílo mě tudíž vede k tomu zpětně docenit, že tenkrát nebyl internet tak rozšířený a tak o tom, že jsem debil, věděli jenom doma. Ještě že stačí zapnout telku později a člověk není frustrovanej tím, že by to někdo nacpal jako mezičas mezi Re-play a Applikace. Ono už těch pár minut, když se telka kapánek dřív zapne, docela vyčerpá. Hotovej tv průjem, jimž mě zrovna Prima docela nemile zaskočila. ()

RigorMortis odpad!

všechny recenze uživatele

Game Page bolo fajn. Toto je však vec,ktorá môže zaujať tak maximálne deti do 10 rokov, čo je zrejme vekový priemer fanúšikov takýchto "YouTube celebrít". Pre ostatných je to strata času. Čo je zaujímavé na skupine ľudí, ktorí do seba tlačia pizzu a popíjajú pivo, pričom hrajú hry? To by si potom každý z nás mohol zavolať skupinu kamošov a urobiť si vlastnú show. ()

Reklama

Kordus odpad!

všechny recenze uživatele

Tomáš Zvelebil má úžasnou schopnost spojovat lidi a prodávat své nápady dál. Ale ty výsledky. OMG. Hrát si s kámošema je určitě super, ale vysílat to v TV a v téhle podobě? Potenciál by to mít mohlo, ale zatím ho nevidím. *** EDIT: Po čtyřech dílech - ve třetím problikla jiskřička naděje, ale následující týden ji uhasil kýblem sraček. Už to sleduju spíš ze zvědavosti a lehkého masochismu. ()

vipeerr odpad!

všechny recenze uživatele

Napíšu nějaký seriózní komentář, který si třeba tvůrci i přečtou. Vždy jsem miloval Gamepage s Alim. Prostě skvěle podané herní novinky a info o různých gaming akcích :) . Re-play už není taková pecka ale pořád je to nabitý informacema, sice většinu z nich gameři už dávno vědí a tohle je až z druhé ruky ale většinou se o víkendu během oběda koukám, pobavím a třeba zhodnotím wannabe profesionální názor na nějakou hru. Ale tohle je velebnosti sra*ka. Nejen že do pořadu o hrách jste narvali Koháka kterej asi nemá lepší nabídky než se cpát do pořadu o generaci mladší. Ale dále také youtubery kteří už buď nehrají nebo nikdy nehráli (Stejk,Vidrail...) jako vážně?! A ten youtuber s baretem co se nad vším paradoxně "neuvěřitelně nasírá" (vypadlo mi jméno) v pořadu působil nudně, nepřipraveně a nesympaticky. Tak to dejte dohromady, dělejte pořad o gamingu do kterého si sem/tam, pozvete známého lets playera nebo youtubera, a né že se budu dívat na to jak hraje 10 lidí na 2 gamepadech. Na to se můžu podívat na jejich kanálech. Kdybych neměl k Alimu tak hezký vztah díky GP a Stejk mi nebyl tak sympatický, tak se na to vůbec nedívám. Nezlobte se na mě, opravdu kravina na Ntou. Ještě si pozvěte tyjo Valdu třeba s jeho fitness recepty .. ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je nebesky špatný, dokonce tak, že to ve mě evokuje potřebu chopit se nejbližšího kovového předmětu a pokusit se ho rozkousat a bít se s ním do hlavy zároveň, tady se nepovedlo NIC, účinkující jsou zoufale nevtipní (jestli jsou taková i jejich sólo youtubácká videa netuším, s čestnou výjimkou Martina Roty, ale než to jít zjistit, to si raděj nechám vytrhat všechny chlupy na rukou. Po jednom), "zábava" je nulová tak dokonale, že z toho bylo trapně i mě a dokonalý vrchol zmaru je titulní Ali, který na mě už za časů Score působil jako někdo, kdo se snaží okopírovat level TV, aniž by měl kouska vtipu, charisma, či schopnosti zaujmout. A hle, ono mu to zůstalo! Co je ovšem na tomhle pořadu nejzajímavější, je fakt, že ho někdo v téhle technicky poloamatérské a intergalakticky nudné podobě odsouhlasil do tv vysílání. ps: vydržel jsem dvě epizody, jsem hrdina! ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama