Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět Youtuberů, dva hráči a překvapivý host v mixu bláznivé zábavy z jednoho pražského bytu hostitele Aliho. Hrajeme s Alim je zábavní show pro mladou generaci o tématech, která jsou jim vlastní – YouTube, hry, filmy, moderní technologie – v prvé řadě však humor a zábava. Pořad je sestaven z krátkých bloků a odehrává se v doupěti Aliho, kam si každý týden zve své přátele: talentované YouTubery a hráče, jimiž jsou Martin Rota, Vidrail, Expl0ited, Matůš, Stejk a Veronika. Pořadem bude provázet Tomáš Zvelebil alias Ali, který je rovněž jeho autorem.
Mezi stálé účinkující pořadu budou pravidelně přicházet hosté, kteří do světa internetu a YouTube zdánlivě nepatří – komici, sportovci a osobnosti technologické scény – z čehož při natáčení vyvěrají mnohé komické situace. Hosté přicházejí na návštěvu mezi stálé účinkující pořadu, baví se, komentují aktuální témata či hrají hry. Pořad je plný autentické zábavy, osciluje mezi dokumentárně zpracovanými pasážemi z dění na místě natáčení, komickými segmenty a originálními animacemi. (TV Prima)

(více)

Recenze (262)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Hrajeme s Ali(m) (Babou), ale tentokrát bez 40 loupežníků, zato však v jeho doupěti. I když na to hraní, není úplně tak sám, je blbost a nezábavnost zaručena. A heslo "Sezame, otevři se" tentokrát opravdu ke vstupu nebude třeba. Ali má svět videoher v malíčku, ale místo toho, aby diváka s nimi nějak blíže obeznámil (kdysi to tak dělával, ale to byl jiný pořad), třeba prostřednictvím krátkých recenzí, uchýlil se s partou pamamrdů, co z huby vypouštějí žvásty, ze kterých se točí hlava, k typu pořadu, který sice ještě tady nebyl, ale co diváka vesměs vůbec v ničem neobohatí. Pořad se snaží být děsně cool, ale je to obří vlna stupidity, kdy přičmoudlý Pelem Alim Sáhib ze sebe sype "moudra" a skutečně věří, že Liam Neeson ve svých akčních filmech nakopává řitě padouchům maximálně autenticky. Jak můžou vůbec takový idioti ještě existovat a otravovat o sobotních dopoledních soudné diváky?! Ten pořad se nedá vydržet ani minutu. YouTuber = čurák obecný, druh živočicha, jehož je povoleno umlátit lopatou, a jehož výskyt byl zaznamenán v kyber prostoru. Rád bych briketě Alimu vzkázal, že ten jeho hrdina Liam Neeson natočil také Schindlerův seznam. Jistě by se za něj přimluvil, když by mu hrozila fyzická likvidace. Za existenci tohoto pořadu, je však tohle extrémní řešení jediným možným východiskem. Po jedné epizodě totiž hrozí, že vaše hlava exploduje a loupeživý Ali si s vašimi neurony zahraje nějakou parádní videohru. 0% ()

Gulde odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ty vole - už od pohledu jde o bandu nuzáků, sem tam prostřihlou nějakou kundičkou aby na ty slabojdy vůbec byl nějakej udržitelnej pohled. Arabáš, pak nějaký buzíčci, obvykle vážící 12 kilo i s postelí, Ondřej Sokol, kterej se vecpe všude jen aby se udržel v televizi, a to vše korunuje korpulentní prase Tlustej polštář. Všichni mají samozřejmě plnou hubu neskutečně vtipných hlášek, kterým se smějou jen oni sami. Nakonec je to docela smutné. Jak tu bylo psáno, tohle může bejt zábava jen pro zúčastněný, a ne to cpát do televize. Nicméně v těch tragédnostech, co tam jsou, se to i docela ztratí. ()

Reklama

M1911 odpad!

všechny recenze uživatele

Tomáš "Ali" Zvelebil je celkem zábavný člověk, alespoň podle toho co prezentoval ve své žurnalistické kariéře, tudíž nechápu, proč tu ze sebe dělá takového debila. Ty ostatní hvězdy z YouTube neznám, takže jim tu retardovanost věřím. Co se týče obsahu, je tu avizované hraní her lidmi, kteří to neumí, komentované lidmi, kteří nejsou vtipní, dále pouštění krutopřísně zábavných videí od českých kolegů YouTuberů s věkovým průměrem 15 let, popřípadě se moderátoři smějí různým autistům co sviní internet svými audiovizuálními výtvory, což je celkem ironie, no a nakonec tu pak máme taškařice, co se odehrávají přímo v Aliho kvartýru, a to už hraničí s exhibicionismem tvůrců a sebemrskačstvím diváka. Se slzou v oku vzpomínám na Game Page a jejich hosty, kde jich sice polovina hned ze začátku řekla něco ve stylu "no víte, já moc ty hry nehraju, teda spíš vůbec", ale třeba Roman Šebrle si toho Hitmana dobře dával. Tady se dočkáte leda tak Ektora, jak hraje Simulátor chození do klubu, také známý jako Mortal Kombat. Prostě parádní podívaná. Na závěr bych dodal, že když hraju, ať už sám nebo ne, taky ze mě moc mouder nepadá, ale aspoň se u toho nenatáčím a nepouštím to do éteru! ()

Mijagi odpad!

všechny recenze uživatele

Vrchol trapnosti a bídy, stejně jako 95% toho, co vyprodukuje fenomén youtubing. Myslím, že na party doma u premiantů z matematicko-fyzikální fakulty ČVUT by byla větší zábava, než u Aliho v obýváku. Rozhodně by to mělo úroveň a nepotkali byste tam takovou kreaturu s donutem na krku, jako je cool youtuber vystupující pod přezdívkou Fatty Pillow. Statisíce lajků pod videi tohoto nechutného (nenarážím na jeho tělesné propozice, ale styl vystupování) rádoby baviče jasně ukazuje, že s čím dál tím větší pohodlností lidí dochází i k zjednodušování zábavy. Pořad na toto téma, zaměřené na lidi, jenž to baví a sledující stejné postupy, nemůže být proto nic jiného než totální brak. ()

figliar odpad!

všechny recenze uživatele

Stupídne, amatérske, trápne a absolútne nepozeratelné. Nechápem čo týmto chceli dosiahnuť. Možno pre 250 kilových pannicov, zavretých v čiernej miestnosti za počítačom, ktorý sú alergický na svetlo a dostanú epileptický šok pri pokuse niekoho osloviť, sa tento "program" môže zdať fajn, ale to je asi tak celé publikum. Des... ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama