Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět Youtuberů, dva hráči a překvapivý host v mixu bláznivé zábavy z jednoho pražského bytu hostitele Aliho. Hrajeme s Alim je zábavní show pro mladou generaci o tématech, která jsou jim vlastní – YouTube, hry, filmy, moderní technologie – v prvé řadě však humor a zábava. Pořad je sestaven z krátkých bloků a odehrává se v doupěti Aliho, kam si každý týden zve své přátele: talentované YouTubery a hráče, jimiž jsou Martin Rota, Vidrail, Expl0ited, Matůš, Stejk a Veronika. Pořadem bude provázet Tomáš Zvelebil alias Ali, který je rovněž jeho autorem.
Mezi stálé účinkující pořadu budou pravidelně přicházet hosté, kteří do světa internetu a YouTube zdánlivě nepatří – komici, sportovci a osobnosti technologické scény – z čehož při natáčení vyvěrají mnohé komické situace. Hosté přicházejí na návštěvu mezi stálé účinkující pořadu, baví se, komentují aktuální témata či hrají hry. Pořad je plný autentické zábavy, osciluje mezi dokumentárně zpracovanými pasážemi z dění na místě natáčení, komickými segmenty a originálními animacemi. (TV Prima)

(více)

Recenze (262)

Jigsaw88 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale musím na tento stupidní pořad reagovat. Ali absolutně nevhodný do tv, žádné charisma, humor na bodu mrazu a uspávací hlas. Holka, která hrála asi leda tak člověče nezlob se, která nemá o hraní ani minimální znalosti, holka která je v pořadu pouze pro okrasu, když promluví (to se jen tak nestává) nedává její vyjadřování prakticky žádný smysl. Ostatní lidi raději ani nekomentuji snad jen Martin s baretem se hodí do pořadu, ať už vyjadřováním tak hlasem. Hodně špatný pokus o vtip a doplnit partu slovákama, aby náhodou slováci nebyli ochuzeni o "opravdu kvalitní zábavu". Jedna hvězda pouze za snahu... ()

snebka odpad!

všechny recenze uživatele

Zatím hooodně slabý.To překřikování z kterého divák vlastně nic nemá, pak přijde osobnost co neumí hrát. Co tam pak vlastně dělá? Z asi sedmi lidí se jenom dva projevovali tak nějak normálně ( Martin Rota a Vidrail). Jedním z mála plusů bylo rozebírání síly nábojů právě s Martinem Rotou, ten by si snad měl založit vlastní televizní pořad. 2/100 ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nový koncept pořadu o hrách jinak, jehož autorem je opálený chlapík se svými kamarády, mne nezaujal. Tyto zvláštní formy života jsem totiž dosud nedokázal zařadit dle druhu, ale rozhodně vím, že s nimi další čas ztrácet nebudu. Krátké televizní nakouknutí do světa sebestředných youtuberů mi bohatě stačilo. ()

elent 

všechny recenze uživatele

banda lidí kolem třicítky se nechává opíjet rohlíkem tím, že se to líbí dětem školou povinných... na které zároveň touhle břečkou cílí. Jako argument modelu "není to pořad o hrách, ale je to pořad o tom, jak se kamarádi sejdou a hrajou hry", to je prostě úplnej úlet. Tak si to natáčejte, proč ne, ale nelezte s tím na obrazovku... ()

Alpachino odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si že jsem toho viděl dost. Většinou když vidím nějaký opravdu stupidní pořad, chvíli se dívam a směju se těm lidem, jak stupidní jsou. Ale toto je moc, MOC. Jsem milovník počítačových her a pyšný hráč a toto mě opravdu uráží. Jako o čem to je? Proč to je? Kdo to je? Proč to točej? Jaký je smysl jejich zbytečných životů? a hlavně - Proč je to v televizi?. Otázky na které, obávám se, mi nikdo nikdy neodpoví. Na to se nedá dívat ani jednu minutu. To že hrajou world of tanks a týpek řekne - "Týý jo, hrajem to tady každej díl a tohle je poprvé, co jsme někoho zabili" je opravdu smutné. Poprvé co dávám 0% ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama