Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět Youtuberů, dva hráči a překvapivý host v mixu bláznivé zábavy z jednoho pražského bytu hostitele Aliho. Hrajeme s Alim je zábavní show pro mladou generaci o tématech, která jsou jim vlastní – YouTube, hry, filmy, moderní technologie – v prvé řadě však humor a zábava. Pořad je sestaven z krátkých bloků a odehrává se v doupěti Aliho, kam si každý týden zve své přátele: talentované YouTubery a hráče, jimiž jsou Martin Rota, Vidrail, Expl0ited, Matůš, Stejk a Veronika. Pořadem bude provázet Tomáš Zvelebil alias Ali, který je rovněž jeho autorem.
Mezi stálé účinkující pořadu budou pravidelně přicházet hosté, kteří do světa internetu a YouTube zdánlivě nepatří – komici, sportovci a osobnosti technologické scény – z čehož při natáčení vyvěrají mnohé komické situace. Hosté přicházejí na návštěvu mezi stálé účinkující pořadu, baví se, komentují aktuální témata či hrají hry. Pořad je plný autentické zábavy, osciluje mezi dokumentárně zpracovanými pasážemi z dění na místě natáčení, komickými segmenty a originálními animacemi. (TV Prima)

(více)

Recenze (262)

snebka odpad!

všechny recenze uživatele

Zatím hooodně slabý.To překřikování z kterého divák vlastně nic nemá, pak přijde osobnost co neumí hrát. Co tam pak vlastně dělá? Z asi sedmi lidí se jenom dva projevovali tak nějak normálně ( Martin Rota a Vidrail). Jedním z mála plusů bylo rozebírání síly nábojů právě s Martinem Rotou, ten by si snad měl založit vlastní televizní pořad. 2/100 ()

fummyk odpad!

všechny recenze uživatele

Zkrátím to - hrůza. Naprostá zbytečnost. Radši bych se podíval na díly Walkera ala Chucka Norrise, které jsem viděl několikrát jako malý. Naprostá ztráta času. Moderátoři nepracují vůbec profesionálně, roztřepané hlasy a trapné nezajímavé dialogy... Kameraman by doktorem být nemohl, protože s těma roztřepanýma rukama by ohrozil víc jak několik lidí. Dále nějaké youtube videa, koho to zajímá, ty vole. Akorát to hnusí prima cool, protože je to stanice, kde je aspoň něco zajímavého. Akorát někdo další chce vydělávat na malých dětech, které nevidí profesionalitu a dívají se na lidi, kteří jsou rádoby baviči. Škoda, že jen na internetu. ()

Reklama

Ham.and.eggs 

všechny recenze uživatele

Tomáš Zvelebil je v pohodě, teda minimálně byl v době GamePage, starýho Score apod. Tehdy bejval i vtipnej. Jenže tyhle jeho kamarádi, jakobyhvězdy z Youtube jdou totálně mimo mě, jsou jeden jak druhej, nezajímavý, nevtipný, vo hovně (ano, několik jejich videí jsem na YT viděl). Ten koncept jako takovej neni špatnej, jen ty hosti...Kdyby radši zas udělal pořad s Mikolášem Tučkem, kterej by se vymočil na stále konzolovější Re-play, to by bylo řešení... ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle prímově cool po(d)řad skutečně platí, jak láká Honzík Dolanský, za hustopřísnou krutošou s partičkou jůtuberů, což však v překladu pro svéprávné znamená zhruba cosi ve smyslu ukázkového televizního zvratku, jemuž dávno nastolené novácké šablony a měřítka absolutně nedostačují.. ()

Gulde odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ty vole - už od pohledu jde o bandu nuzáků, sem tam prostřihlou nějakou kundičkou aby na ty slabojdy vůbec byl nějakej udržitelnej pohled. Arabáš, pak nějaký buzíčci, obvykle vážící 12 kilo i s postelí, Ondřej Sokol, kterej se vecpe všude jen aby se udržel v televizi, a to vše korunuje korpulentní prase Tlustej polštář. Všichni mají samozřejmě plnou hubu neskutečně vtipných hlášek, kterým se smějou jen oni sami. Nakonec je to docela smutné. Jak tu bylo psáno, tohle může bejt zábava jen pro zúčastněný, a ne to cpát do televize. Nicméně v těch tragédnostech, co tam jsou, se to i docela ztratí. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama