Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět Youtuberů, dva hráči a překvapivý host v mixu bláznivé zábavy z jednoho pražského bytu hostitele Aliho. Hrajeme s Alim je zábavní show pro mladou generaci o tématech, která jsou jim vlastní – YouTube, hry, filmy, moderní technologie – v prvé řadě však humor a zábava. Pořad je sestaven z krátkých bloků a odehrává se v doupěti Aliho, kam si každý týden zve své přátele: talentované YouTubery a hráče, jimiž jsou Martin Rota, Vidrail, Expl0ited, Matůš, Stejk a Veronika. Pořadem bude provázet Tomáš Zvelebil alias Ali, který je rovněž jeho autorem.
Mezi stálé účinkující pořadu budou pravidelně přicházet hosté, kteří do světa internetu a YouTube zdánlivě nepatří – komici, sportovci a osobnosti technologické scény – z čehož při natáčení vyvěrají mnohé komické situace. Hosté přicházejí na návštěvu mezi stálé účinkující pořadu, baví se, komentují aktuální témata či hrají hry. Pořad je plný autentické zábavy, osciluje mezi dokumentárně zpracovanými pasážemi z dění na místě natáčení, komickými segmenty a originálními animacemi. (TV Prima)

(více)

Recenze (261)

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je nebesky špatný, dokonce tak, že to ve mě evokuje potřebu chopit se nejbližšího kovového předmětu a pokusit se ho rozkousat a bít se s ním do hlavy zároveň, tady se nepovedlo NIC, účinkující jsou zoufale nevtipní (jestli jsou taková i jejich sólo youtubácká videa netuším, s čestnou výjimkou Martina Roty, ale než to jít zjistit, to si raděj nechám vytrhat všechny chlupy na rukou. Po jednom), "zábava" je nulová tak dokonale, že z toho bylo trapně i mě a dokonalý vrchol zmaru je titulní Ali, který na mě už za časů Score působil jako někdo, kdo se snaží okopírovat level TV, aniž by měl kouska vtipu, charisma, či schopnosti zaujmout. A hle, ono mu to zůstalo! Co je ovšem na tomhle pořadu nejzajímavější, je fakt, že ho někdo v téhle technicky poloamatérské a intergalakticky nudné podobě odsouhlasil do tv vysílání. ps: vydržel jsem dvě epizody, jsem hrdina! ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si, že svůj patnáctistý komentář si nechám na nějakou perličku, ale po zhlédnutí tohoto pořadu jsem prostě nemohl jinak a musím hned poslat tuto neskutečnou pitomost do odpadu! Ona to vlastně je perlička - ubohoučký pořad o ničem a rád bych konstatoval, že také pro nikoho a brzy zmizí do propadliště trapných zbytečností. Je mi zle ze sledování tupých, trapných a sprostých (jak to, že je odpoledne v televizi tolik sprostých slov!) domácích klipů několika ubožáků. Pořad svou trapností hluboko pod úrovní domácích videí, který mi znechutil sobotní odpoledne. Ještě, že mohu alespoň někam přepnout nebo televizi vypnout. ()

Reklama

RigorMortis odpad!

všechny recenze uživatele

Game Page bolo fajn. Toto je však vec,ktorá môže zaujať tak maximálne deti do 10 rokov, čo je zrejme vekový priemer fanúšikov takýchto "YouTube celebrít". Pre ostatných je to strata času. Čo je zaujímavé na skupine ľudí, ktorí do seba tlačia pizzu a popíjajú pivo, pričom hrajú hry? To by si potom každý z nás mohol zavolať skupinu kamošov a urobiť si vlastnú show. ()

Sssiksseilor odpad!

všechny recenze uživatele

A to jsem měl Zvelebila rád v dobách, kdy byl ve Score, dělal volejte šéfredaktorovi i šéfredaktora a psal recenze. Tehdá mi přišel vtipný, bavil Mě (no nekecám!) a i když nevím, jak by to na Mne působilo po tolika letech, tak zcela určitě to bylo minimálně o několik levelů výše než tenhle brutálně debilní patos. Tohle dělá herní scéně příšerný obrázek jak z velmi narušeného ústavu, kde se všici inkriminovaní chovají jako by jim někdo do dna vysál mozkovnu. Ono třeba i dokoukat jeden díl, představující nejdelších 25 minut vašeho života, je výkonem plně nadpozemským. Marně přemýšlím, jestli jsem někdy viděl něco horšího, což velmi jasně posouvá tenhle pořad na to nejsmrdutější dno publicistické existence. Pro koho je tohle všechno vůbec určené? Však krom potenciálního mučícího nástroje, kde jsi prostě nucen sledovat tlupu vyhulených idiotů, co se tam cpou skoro stejně velkýma sračkama, v jakých se před kamerou plácají, Mě jiné využití nenapadá. Věděl jsem, že youtubeři jsou svinstvo, obzvlášť ti tuzemští, ale že ze sebe budou ještě dělat větší kretény přímo ve vlastním pořadu, už jen vypovídá o marném stavu a obsahu televizních kanálů (jak trefné to slovní vyjádření). ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Hrajeme s Ali(m) (Babou), ale tentokrát bez 40 loupežníků, zato však v jeho doupěti. I když na to hraní, není úplně tak sám, je blbost a nezábavnost zaručena. A heslo "Sezame, otevři se" tentokrát opravdu ke vstupu nebude třeba. Ali má svět videoher v malíčku, ale místo toho, aby diváka s nimi nějak blíže obeznámil (kdysi to tak dělával, ale to byl jiný pořad), třeba prostřednictvím krátkých recenzí, uchýlil se s partou pamamrdů, co z huby vypouštějí žvásty, ze kterých se točí hlava, k typu pořadu, který sice ještě tady nebyl, ale co diváka vesměs vůbec v ničem neobohatí. Pořad se snaží být děsně cool, ale je to obří vlna stupidity, kdy přičmoudlý Pelem Alim Sáhib ze sebe sype "moudra" a skutečně věří, že Liam Neeson ve svých akčních filmech nakopává řitě padouchům maximálně autenticky. Jak můžou vůbec takový idioti ještě existovat a otravovat o sobotních dopoledních soudné diváky?! Ten pořad se nedá vydržet ani minutu. YouTuber = čurák obecný, druh živočicha, jehož je povoleno umlátit lopatou, a jehož výskyt byl zaznamenán v kyber prostoru. Rád bych briketě Alimu vzkázal, že ten jeho hrdina Liam Neeson natočil také Schindlerův seznam. Jistě by se za něj přimluvil, když by mu hrozila fyzická likvidace. Za existenci tohoto pořadu, je však tohle extrémní řešení jediným možným východiskem. Po jedné epizodě totiž hrozí, že vaše hlava exploduje a loupeživý Ali si s vašimi neurony zahraje nějakou parádní videohru. 0% ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama