Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

O chladném Štědrém večeru zasáhne malé městečko sněhová bouře, která ovlivní přátelství, vztahy a budoucnost několika středoškoláků. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

jayman 

všechny recenze uživatele

Snaha o kultovosť z toho filmu úplne kričí - svedčí o tom soundtrack, záverečné titulky a niekoľko prvkov, ktoré viac (organ) či menej (bohoslužba) fungujú. Ale to nič nemení na fakte, že ide o crossover Love Actually a netflix produkcie môže fungovať len u ľudí, ktorí britský masterpiece nevideli. Okrem toho snímok absolútne nevie akčné scény, scenár je priehľadný a dialógy jednoduché. Casting a production design je ale svieži, takže to nejde úplne znenávidieť. Keď rozmýšam nad hodnotením, hovorím si, že by som bol schopný to vidieť ešte raz, takže sa prikláňam k trom. ()

Diaconix 

všechny recenze uživatele

Prečerancos aji ty pojebane děcka aji přyběh aji ten snich fšecko je prečerancos (zle po cigansky). Pry Lazka nebezka pro zpovykane tynejdžry. Ha ha a kaj? Jedna hvjezda jen za Izabelu na keru se aspoň fajně čuči a za alobal na pale (kery isto chranil před nakažlivu debilitu všech miztnich akteru), ale jinak z tim andre bul tě džas! Zdař buch! ()

Reklama

as-minor 

všechny recenze uživatele

Trpieť sa dá mnohými spôsobmi, lež niektoré sú účinnejšie. Áno, Netflix zvolil ten efektívnejší! Nerozumiem miestnym pokusom porovnávať neporovnateľné. Toto nie je v žiadnom prípade novodobá a ešte k tomu teenagerská Love Actually. Ak sa niekomu podarilo kvalitatívne napodobniť skvelú Love Actually, tak to boli jedine Poliaci s ich filmom Listy do M. V tomto prípade sa jedná len o bezduchú dramédiu bez emočnej odozvy s veľkolepým oslavným „klišoidným” tanečným záverom. P.S. Teta „odťahovačka” sa zrejme obalila alobalom, pretože všetci naokolo jej prišli ako retardovaní ufóni v zadebnenom mestečku a bála sa o svoju zdravú myseľ, aby sa jej nezhostili tamojší paraziti. 2. P.S. A tie vzťahy, ktoré vznikali ako na bežiacom páse! To malo byť čo? ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Podle vykecávání na začátku a na konci a prolínání několika příběhu to vypadá, že tu byla snaha o napodobeninu Lásky nebeské ve světě omladiny. Nepovedlo se. Neskutečná hovadina. Stupidní dialogy, nezajímavé příběhy, rádoby snaha o dojemné scény. Poslední dobou jdou romantické komedie Netflixu do hajzlu. Hlavně že nám poslal do háje topserialy 😁 ()

Terka_127 

všechny recenze uživatele

Teenage Láska nebeská. Hrozně povedené, vtipné, krásné příběhy a samozřejmě šťastné konce, protože jsou přeci Vánoce. Snímek se odehrává v jeden jediný den, v ten vánoční. Kdyby se to vlastně neodehrávalo o Štědrý den, tak je to totální nuda, ale takhle je to milé a hlavně vtipné. Každého trápí jiné problémy a kdy jindy je vyřešit, než právě o Vánocích. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo od 1. února 2019 do 29. března 2019 v Toronotu, Ontariu a v Millbrook. (SONY_)
  • Carla, auto, kterým jezdí Tobin (Mitchel Hope), je Ford LTD Country Squire z roku 1976. (J.F.B.)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Zix.)

Reklama

Reklama