Reklama

Reklama

Vánoční crazy komedie. Pátý díl úspěšné série se značkou Kameňák opět sleduje neskutečné karamboly kolem starosty Pepana, který tentokrát opravdu nemá klidný adventní čas. Zdá se, že Kameňákov neproslaví, protože nepřející občanští aktivisté mu zhatili plán – postavit obří skokanský můstek na nedaleké hoře Říp. A to si přímluvu obstaral osobně u samotného pana prezidenta! Zázraky se však dějí, zvláště o Vánocích, a prezident ve finále jako vždy překvapí. Než ale dospějeme k happyendu, u kterého se dojme celý Kameňákov i celé lidstvo, zažijeme během čtyř adventních týdnů typický kameňákovský mumraj. (Indigo Film)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (287)

Gulde odpad!

všechny recenze uživatele

Tedy upřímně - u prvních dílů Kameňáku, i když to byla strašlivá blbost jako celek, tak některý hlášky a vtipy tam byly povedený a docela jsem se místy i zasmál. Ale tady jsem se POUSMÁL za celou dobu jednou - J-E-D-N-O-U. Však se není čemu divit, protože zdejší vtipy jsou tak vtipný, že je vždycky musí doprovázet i velmi nezdařené pazvuky, aby člověk pochopil, že se asi v danou chvíli měl smát. ()

Hellierer odpad!

všechny recenze uživatele

Panebože to byl klystýr. Koktejl nevtipnosti, ujetosti, znásilňování české kultury pokračuje již 5. ( jak?) dílem Kameňáku. S klidným svědomím mohu říci, že kvalita série nikam nevztoupá ba naopak možná ještě více prohlubuje. Film je postaven jakož všechny filmy z této pentalogie na vykrádání vtipů, co se tak občas u nás povídají. Příběh bychom zde tedy hledali marně. Jedná se tak o pouhé "vtipné" scénky, záhadným způsobem poslepované dohromady. To vše je však nové okořeněno o zvukové efekty z komunistického mix pultu, které vám říkají, že zrovna teď přišla pointa vtipu a vy se máte smát. Tuto novou "fýčuru" jsem velmi uvítal a nemusel sem po celou dobu stopáž řešit, kdy se nemám smát. Efekt mi to oznámil. 6,24% za Julču. ()

Reklama

M.E.K.Y odpad!

všechny recenze uživatele

Víte, co je lidově kameňák? Druh vtipu, anekdota, humor... asi jsem slepý a hluchý, ale za 90 minut jsem na nic podobné ani zdaleka nenarazil. A to je sakra průser, jestliže si film zakládá pouze na tom a ani to nefunguje. Je to hloupé a zdegenerované, ale takové filmy si asi současná doba žádá. K pláči, ale je to tak! Česká herecká (j)elita rovněž nezklamala. Společně s Vorlíčkovou Saxanou 2 nejhorší české filmy poslední půl dekády. Závěr? Zdendo, hluboce se ti omlouvám, na tvoji původní trilogii kameňáků budeme ještě rádi vzpomínat! ()

Alan_Shearer odpad!

všechny recenze uživatele

Ty píčo, to mě poser. Na Brabcovo veledílo nahlížim dvěma druhy pohledu. První z nich je pohled klasický, kterým hodnotím všechny filmy. Co si budeme, jedná se o totálni bullshit bez špetky vtipu, kreativity, inteligence a vlastně tam je všechno špatně. Jediný, co bych tolik nehanil, je scéna s prezidentem (mezi slepými jednooký králem) a existence nadržených prcin typu Bendová, Molnárová nebo ta starostova dcera Julie. Atmosféra nulová, vtipy stokrát ohraný, herecký výkony tristní, nápad se skokanskym můstkem blitka a vůbec nechápu, proč se do týhle kokotiny Brabec pouštěl ... že by penízky? Nemá Brabec dluhy? Nebo snad zmagořil? Celá série Kameňáku je odpad, ale jaksi taksi se z prvních tří dílů stal kult a zejména díl číslo jedna bych tolik neodsuzoval. Ale tohle umělý protáhovaní bez jakýkoliv inovace, kór ještě bez Zmrdka Trošky, už asi sto padesátej díl, kterej má za úkol akorát vydělat prachy a srát na všecko ostatní - nevim nevim. Chápu, že Kameňáka tvůrci nemyslej vážně a že nějaká dylina z Horní Dolní po vypití deseti lahváčů se tomu zasměje, ale tohle už je moc. Druhý pohled je čistě ironický a zmrdský. Cenim, že plejáda zkrachovalců, neherců a trapáků se sešla v jednom filmu. Chyběl mi snad už jenom Sagvan Tofi, Roman Skamene, Martin Zounar a Petr Rychlý ... samozřejmě bych si mohl vzpomenout ještě na Gondíka, Brožovou nebo Jaro Sypala, ale člověk nemůže mít všechno. Naštěstí nas kluci obohatili o kratké vystoupení vykopávek Upíra, Pitkina nebo dokonce Hrušky s Rosenbergem. Pokud se podívám na výčet charakterů, jsem spokojen. ()

panMartin odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že větší sračku než Kameňák 4 nejde natočit. No já ten film vydržel celej ale s přestávkami. Film Kameňák 5 je absolutně bez hodnot, bez kontinuity, příběhu a všeho... Herci se pouze chovají jak totální idioti. Jede z filmů, který vznikl jen kvůli prachům. Smutný k čemu se někteří herci propůjčí. Fórky stokrát ohrané a těch pár co ne tak nejsou k smíchu takže pitomost na entou. Pokračování, které se nikdy nemělo natočit. Lituji lidi co na to šly do kina. ()

Galerie (153)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v Mělníku. (SONY_)
  • Po závěrečných titulcích se ještě objeví jedna scéna. (ČSFD)

Reklama

Reklama