Reklama

Reklama

Studentka čtvrtého ročníku střední školy zcela propadla online hře vadí – nevadí, ve které anonymní společenství „pozorovatelů" začíná manipulovat každý její tah. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (453)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Už v prvních minutách jsem viděl podobnost s 13 game sayawng nebo jeho nový brácha 13 sins. Tyto dva snímky jsou bezesporu brutálnější. Nerve si jde svou vlastní cestou a zaměření je pro teen publikum. Notebooky, mobily a barevnost jasně ukazují. Přesto jak je prvních minutách jasné, se vše stupňuje a začíná být náročnější. I když tento barevný kabát není můj šálek, tak herecká sestava je stravitelná. Hlavní herecké duo je zvolené fakt dobře. Krátká stopáž tomu pomohla a divák se nezačne nudit .. 7/10 = 72% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nerve je přesně ten typ filmu, který mám rád a chvílema mi připomínal Modrou velrybu, která zrovna v době sledování byla velmi populární, ale myslím si, že by se takováto hra dala vytvořit i ve skutečnosti, jen bez určitých aspektů, které by ve skutečnosti prostě nešly udělat, ale zpátky k filmu. Emma Roberts jako hlavní hvězda fungovala společně s mladým Francem a jejich počínání mě bralo. ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Tohle byla bezvadná ujetina, ale co já vím, dneska je všechno možné a s těma mobilkama už vůbec nepochybuji o tom, že se někde něco podobného v menším měřítku může dít, tak co. Neměla jsem tendence odskakovat od monitoru uvařit si kafe a podobně, zkrátka to byl nervák od začátku do konce. Bylo to spíš pro mladší publikum než jsem já, ale to mně vůbec netankovalo, já se bavila, bála a smála a dokonce si myslím, že si nějaké to moudro mohou někteří z Nerve odnést. Kam až zajít při používání takových věciček jako je mobil, tablet atd. A jo, klidně se šikovný hacker dostane k vám domů. mně se to stalo jednou a můžu vám říct, že to byla černá můra a stačilo. A ta hlavní dvojka byla výborná, moc hezky se na ně dívalo a těch pár kiksů házím za hlavu, u takových filmů je nejde brát přece vážně. 80% ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Nerve prekvapivo funguje na všetkých úrovniach príbehu. Akčná, romantická i dramatická časť príbehu vás naozaj zaujme a celý film pôsobí ako utešený celok. Emma Roberts je príjemná v hlavnej úlohe, jednotlivé výzvy sú zaujímavé a každá je iná. Podľa mňa je námet pomerne dobre rozpísaný a nepôsobí až tak neuveriteľne akoby sme predpokladali. Určite zaujme inak násťročného diváka a diváka 30+, avšak zaujme obe vekové kategórie pre niečo iné. Hudba príjemná, krásna kamera a hra s farbami, 70% Oplatí sa pozrieť aj prvú časť titulkov. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

jedna hviezda a aj to iba za paradnu hudbu. inak to bola strasna, donebavolajuca kravina. kazdou minutou mi to zralo nervy. doslova. este doteraz ma bolia oci z tych debilnych hereckych vykonov a komedialnych nelogicnosti. este znesiem, ked je film kravina, ale ked je to kravina, ktora ma doslova serie, tak to uz nezvladam. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (16)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. července 2016 v New York City. (BMW12)
  • Myšlienka byť sledovaný veľkým publikom, zatiaľ čo sa vsádza na postavy naživo s podobným finále, je podobná zápletke z nemeckého televízneho filmu Hra o milióny (1970). Rozdiel je v tom, že tam diváci nepoužívajú svoje mobilné telefóny, ale sledujú hru v televízii, keďže film je z roku 1970. (Arsenal83)
  • Když Vee (Emma Roberts) vytáhne revolver před Ianem (Dave Franco), je vidět, že i když je natažený kohoutek, tak je domáčklá spoušť a tudíž ze zbraně nejde vystřelit. (moznazitra)

Reklama

Reklama