Reklama

Reklama

Labyrint - Série 3

(série)
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
Česko, 2018, 6 h 53 min (Minutáž: 58–60 min)

Režie:

Jiří Strach

Scénář:

Petr Hudský

Kamera:

Martin Šec

Hrají:

Jiří Langmajer, Lenka Vlasáková, Miroslav Donutil, Petr Stach, Denisa Nesvačilová, Michal Dalecký, David Švehlík, Robert Hájek, Barbora Srncová (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(7)

Recenze (91)

djfun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5 dílů napínavejch jak kšandy a pak se to posere a změní málem ve frašku - asi tak jako by byl vrahem zahradník (po shlédnutí narážku pochopíte)!:) Naštestí úplné finále nakonec až tak jednoduché není. Takže i přes některé neduhy a jistou "zpomalenost" celý vyšetřující party (viz třeba, že postavu Freimanový by skutečný kriminalisti museli nechat sledovat hned po první návštěvě ve cvokárně... jenže to by se tempo moc zrychlilo a nedalo by se to natáhnout na 7 dílů, ha ha) klobouček Strachovi za celkem neotřelou, zručně natočenou a hlavně nervy drásájící krimošku, navíc s výborným "Langošem" a naprosto dokonalým Švehlíkem. Proto nakonec přeci jen ty 4 hvězdy dám:) ()

BaruM 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každá série je výjimečná, a má své osobité kouzlo. Tentokrát mě upoutalo pátrání, kdo je pachatel, či pachatelé. A nejvíc se mi líbí, že i když jste na správné stopě, během jednoho okamžiku Vás dokáže přesvědčit, že to může být jinak. A tak opravdu musíte čekat až do konce, aby jste zjistili, jak to vlastně doopravdy bylo. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co si budeme povídat, Labyrint S01 je asi nepřekonatelný vrchol, S03 je kvalitou zápletky na úrovni S02, ale má o chlup lepší méně kostrbaté vyvrcholení. Pravda - motivy, styl, způsob vyprávění už nepřekvapují originalitou, ale co naplat - s ohledem na současnou tv seriálovou tvorbu už se těším na Labyrint S04. ( Snad tam víc prostoru dostane Nesvačilová Denisa, která tu hraje až na poslední díl jen do počtu ) ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série už nemá příliš co nabídnout po stránce zpracování. Způsob vyprávění i styl snímání je daný, překvapit tedy moc nelze. Přesto je to dobré řemeslo a nuda minimální. Veronika Freimanová zahrála životní roli. Chyběla mi Zuzana Kajnarová, nechyběla mi Vilhelmová. Langmajerovi sekunduje Lenka Vlasáková, což není až zas tak špatné. Zuzana Kanocz byla ale nejlepší parťák. 75% ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria ma vôbec nesklamala, počas šiestich epizód sa rozohrávala výborná tajomná atmosféra. Až na tú siedmu, ktorá bola akoby naviac a chcem si z nej pamätať len záverečné definitívne odhalenie. A teda bolo čo odhaľovať pri tom množstve postáv a zápletiek, z ktorých niektoré viedli len do slepej uličky. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (12)

  • Policejní stanice v obci Deblín neexistuje. Filmaři si ji vytvořili z budovy, která náleží místnímu obecnímu úřadu. (RadimHavl)
  • Přestože kriminalistka (Tatiana Dyková) dostává v samém závěru druhé série nabídku být trvalou součásti kriminalistického týmu, ve třetí sérii z vyšetřovatelského týmu mizí. (sator)
  • Natáčení probíhalo v Brně – mj. Park Lužánky, Fakultní nemocnice v Bohunicích a v obci Deblín. [Zdroj: brno.rozhlas.cz] (majky19)

Reklama

Reklama