Reklama

Reklama

Louise ví leccos. Ví, že se jí líbí práce v bistru, a ví, že možná nemiluje svého přítele Patricka. Zato neví nic o klasické hudbě, neví, že přijde o místo, a kdyby tušila, co ji čeká, asi by tomu stejně nevěřila. Will zase po dopravní nehodě ztratil chuť do života. Ví, čím byl kdysi a všechno se mu nyní zdá nepodstatné, a také přesně ví, jak s tím skoncovat. Zato neví, že Lou mu vtrhne do života jako náhlá bouře. A ani jeden z nich neví, že jeden druhého navzájem navždy změní ... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (14)

Trailer 10

Recenze (718)

Hild 

všechny recenze uživatele

Tohle mi velmi sedlo. "Feel good movie" s jasně daným poselstvím. Dva lidé, jeden miloval život a vždy se řídil heslem žít ho naplno, ale po jedné nehodě mu nezůstalo vůbec nic. Ona má naopak všechno, mládí, krásu, svobodu, ale neumí život žít. Jo jo, klišé jak hrom, ale film je perfektně vyvážený a dokáže diváka zasáhnout na tom správném místě. Nechybí výborný britský humor a přirozená dávka romantiky, v žádném případě se nejedná o prvoplánové ždímání slz. Ta pátá hvězda je za hlavní hrdinku, kterou divák musí milovat od první sekundy. Takto má zkrátka vypadat dobrý romantický film. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Sice to škobrtá, ale krásně se to usmívá a umí to rozplakat. Kupodivu to nebylo tak povrchní, jak jsem si myslela, že bude. Úplně všechny postavy se snažily ve filmu žít, jak nejlépe dokážou, jak nejlépe to jde (i když to třeba v jednom případě mohlo znamenat smrt). Dobře se na to koukalo, poměrně pěkně to odsýpalo, hudba, protože byla tak známá a povědomá, se líbila. Nikdo nebyl přehnaný do karikatury. Obyčejný příběh o lásce a o tom, že je fajn žít, pokud můžete žít. 75 %. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Je veľmi ťažké natočiť romantickú drámu s námetom lásky medzi opatrovateľkou a ťažko chorým (príp. umierajúcim) bez pátosu a účelovej, trápnej sentimentality. Myslím, že v tomto prípade sa to podarilo takmer dokonale. Veci okolo tejto smutnej situácie vyplynuli akosi prirodzene a s veľkou dávkou emócií. Veľkou mierou sa o to zaslúžili aj obaja herci, hlavne Emilia Clarke svoju postavu zahrala s takou gráciou, že nešlo proste od nej odtrhnúť oči. Poviem vám, takú milú osôbku by som chcel spoznať, nielen krásna, ale hlavne so srdcom tak veľkým ako vráta od stodoly. To dievča by dokázalo roztopiť aj toho najväčšieho necitu, nešlo ju nemilovať. No a to, že tu hrali dvaja herci z Hier o tróny je len vítaný bonus. Smutné, no zároveň krásne. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Romantické drámy to nemajú u mňa ľahké. Striehnem na každú faloš, každé klišé, každý odklon od reality a už pri Nedotknuteľných som mal nepríjemný pocit, že ide iba o zahrávanie sa s divákom a jeho manipuláciu. A tento film bol na tom ešte horšie. Keďže patrím k vymierajúcemu druhu divákov, ktorí ešte nevideli ani jednu epizódu Hry s trónmi, bola mi hlavná predstaviteľka nielen protivná, ale aj neznáma. Ale aj keby bola na jej mieste iná, tie nedostatky scenára a mizerné dialógy by nezachránila. A keď k tomu pripočítam hrozný slovenský dabing, tak iba moja ohľaduplnosť zachránila film pred dvoma hviezdičkami, ktoré by mu slušali viac, pretože ho považujem nielen za nepodarený, ale aj za škodlivý. ()

Vodnářka 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný film bez jediné dobré myšlenky, který se vás snaží násilně nacpat na hranu emocí, bez toho, aby měly smysl nebo byly jakkoliv podloženy příběhem. Nerozumím, proč vlastně někdo něco takového chce a proč se na to někdo má dívat. Nadsázku ani lehkost, na kterou každý upozorňuje tam opravdu nevidím. Oceňuji každopádně welšskou přírodu, kameru a stylový hadry Emilie Clarke. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (9)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 56,2 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 208,4 mil. (NIRO)
  • Náklady na výrobu byly v přepočtu přibližně 20 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Han Solo a Daenerys

Han Solo a Daenerys

19.11.2016

Emilia Clarke je dobře známá díky seriálové Hře o trůny a pomalu se snaží prosadit na velkém plátně. Dom Hemingway ani pětka Terminátora jí k tomu příliš nepomohly, Emilia to ale nevzdává a po hitové… (více)

Reklama

Reklama