Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Naomi a Alex pracují na tom, aby během výpadku proudu udrželi Barbapiccolu na orbitě. Avasaralaová čelí těžkému rozhodnutí. Holden a Elvi se snaží najít lék na chorobu, jež se šíří na Ilusu. (Prime Video)

Recenze (5)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sledujeme osudy v úkryte tesne po tom, čo planétu zasiahla vlna tsunami. Ako prežiť v provizórnych podmienkach však nie je to hlavné, čo hrdinov najviac trápi. Planéta s vodou má aj svoje organizmy a tie nachádzajú v ľuďoch skvelých hostiteľov. Výsledkom môže byť slepota. Na Zemi sa schyľuje k voľbám a naša hlavná kandidátka mi s tým svojim fuckovaním už poriadne lezie na nervy. Tu som vždy čakal, kedy sa konečne dostaneme opäť na Novú Terru alebo k Belťanom. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci rozčlenili i sedmou epizodu do tří hlavních dějových linií, takže zatímco se Avasarala potýká s politickou konkurentkou, stíhá galaktického piráta a z cimrmanovských šrapnelů vytváří přímo palebnou baráž, na orbitě New Terry se bojuje o výšku a Pozemšťanům a Pásovcům na planetě by pomohl snad jen hodně hladový Francouz se zažívacím traktem impregnovaným absinthem. ()

Reklama

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paráda, žádný Mars, zhoršování situace na planetě v podobě oslepnutí a vraždících slimáků (začíná mi to konceptem připomínat Riddicka a Černočernou tmu), na orbitě pak hrozí shoření v atmosféře, zkrátka stává se nám z toho slušné drama, které mi přijde zajímavější než konec třetí série. Na Zemi nám to také houstne a Avasarala má konečně dobrý důvod pro tý své věčně f-bomby:) ()

Reklama

Reklama