Reklama

Reklama

Všemocný

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 15 h 38 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio, Bradley Cooper, Desmond Harrington, Marko Caka, Doris McCarthy, Ari Fliakos (více)
(další profese)

Epizody(22)

Brian toho v životě zrovna moc nedokázal, ale až když jeho otec vážně onemocněl, začal si vyčítat svoji neschopnost. V tu chvíli se objeví starý kamarád a dá mu pilulku, která mu změní život... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (107)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vlastně je to jen další z řady kriminálek, která se ale může opřít o úspěšný film a tenhle doping bezezbytku využívá. Jako velké plus beru povinnou linku táhnoucí se celým seriálem, která je tady upozaděná, což věci jednoznačně prospívá, dalším pozitivem je všudypřítomný a nenucený vtip a povedlo se i obsazení hlavního hrdiny, který v mých očích přehrává originál Bradleyho Coopera. Samozřejmě i tady se najdou slabší díly, což je průvodní jev prakticky všech seriálů, ale nenašel se tu jediný, který by mě nebavil a to se počítá. 80% ()

BernyLM 

všechny recenze uživatele

Seriál si neumí udržet dlouhodobě pozornost. Neustále se opakující schéma začne po čase nudit. Film ukázal asi už moc výhod NZT, že seriál už to může jen omílat dokola, ale nikam moc už se nedostane. Hlavní postava je nudná a nezajímavá. Celý děj se pak točí kolem případů FBI a spíš to připomíná kriminálku, takže to rovnou můžeme srovnávat s mentalistou, který alespoň využíval důvtip a dedukce. Za mě 1 hvězda. ()

Reklama

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Po filmu je seriál trošku zklamáním. Mělo to tak nějak moc rychlý spád a je to prostě jiné, než film. Ale rozhodně budu koukat dál, jak se to vyvine. Výborná je ehm.. no ta.. prostě Debra. Doufám, že tvůrci počkají alespoň na konec série, než ty dva do sebe zamilujou... Zatím 3* a počkáme si, co bude dál :) ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Po pilotu zatím spokojenost, díky stejnému režisérovi zůstává pár pěkných libůstek ("průlety" kamery), příběh byl zatím celkem šikovně postaven a zůstal také Bradley Cooper. Problémem ale je, že hlavní postava Bradleymu nesahá ani po kotníky, ženská hlavní představitelka není taky zrovna výhra, ale hlavně se bojím co bude dál, aby to neskončilo někde ve vodách průměru. Tvůrci to mají vážně těžké a tak jsem zvědavý na další díl. 3,5* ()

kirmakX6on 

všechny recenze uživatele

Podobné seriálu Sherlock (i toto je seriál o extrémně chytrém..nebo spíše geniálním detektivovi ..v podstatě), akorát podle mě mnohem vtipnější a zábavnější. Fakt škoda, že nebyla alespoň ještě druhá série. No a samozřejmě, komu se líbila Debra z Dextera, pro toho je tento seriál, vzhledem k tomu, že zde má jednu z hlavních rolí, povinnost :-) 76% ()

Galerie (667)

Zajímavosti (6)

  • Desmond Harrington (Casey) hraje v seriálu přítele Jennifer Carpenter (Rebecca). Pár si společně zahráli i v seriálu Dexter (od r. 2006), kde ztvárnili role Quinna a Debry. Současně jde o druhý seriál, kde společně hrají role policistů. (KajusaK)
  • Mezi filmem Všemocný (2011) a tímto seriálovým pokračováním můžeme najít několik rozdílů v působení pilulky NZT. Například, když se ve filmu na Eddiem Morrovi (Bradley Cooper) začaly projevovat vedlejší účinky NZT, stačilo mu vzít si další dávku a stav se mu zlepšil. V seriálu se takto vedlejších účinků drogy zbavit nedá. Dalším rozdílem je fakt, že ve filmu došlo při zvýšení dávky NZT k větší výkonnosti jedince, což se v seriálu nijak neprojevuje. (Bube1)

Reklama

Reklama