Reklama

Reklama

Všemocný

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 15 h 38 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio, Bradley Cooper, Desmond Harrington, Marko Caka, Doris McCarthy, Ari Fliakos (více)
(další profese)

Epizody(22)

Brian toho v životě zrovna moc nedokázal, ale až když jeho otec vážně onemocněl, začal si vyčítat svoji neschopnost. V tu chvíli se objeví starý kamarád a dá mu pilulku, která mu změní život... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (107)

brabbik 

všechny recenze uživatele

Po epickém filmu přichází perfektní seriál plný napětí, dynamičnosti a zápletek. Hlavní hrdina se mi trochu nezdál ale dokázal zapůsobit po pár dílech. Skvělý nápad na prezentaci jednotlivých epizod, každá v jiném stylu, například styl filmu Osm hrozných, výslech jako sitcom Taková normální rodinka a mnoho dalších. perfektní kombinace mnoha věcí. Drobnost k dokonalosti mi tam však ještě chybí, 90%. ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Další důkaz toho, že ze spolupráce Kurtzman/Orci nemůže vyjít nic špatného! Pilotní epizoda je naplněná akcí, strhujícími efekty, slušným příběhem, milými kamey a výtečným soundtrackem. Snad si toto tempo udrží i nadále. (Hvězdička dolů za Jennifer Carpenter které já prostě nemohu přijít na chuť...) ()

Reklama

Bube1 

všechny recenze uživatele

Pilot měl teda bezchybný tah na branku! Herci sympatičtí, tempo skvělé a režie přesná. Jediné, co mi zabránilo dát plný počet, je až přílišné kopírování předlohy z roku 2011. Nápad si samozřejmě zasloužil seriál a Bradley Cooper potěšil, ale že bude stejná hudba, dějové schéma pilotu i vizuální pojetí jsem vážně nečekal. Chtělo by to trochu víc inovace, ale té se třeba dočkáme v dalších dílech, takže zatím zůstávám optimistický. EDIT: Moje důvěra v tvůrce se vyplatila. S přibývajícími díly se rozrůstá zápletka se senátorem Morrou a seriál jde do hloubky vzniku a účinků NZT. Takže nedokonalosti z pilotu jsou odpuštěny a hodnocení zvyšuji na plný počet. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Zpočátku mě seriál nebavil tak, jako když se naplno rozjel. Nejzábavnější jsou totiž všechny seriálové stereotypy, které si producenti berou na paškál. A to baví nejvíc. Třeba, když hlavní postava říká, že ve všech seriálech stačí dvakrát ťuknout do klávesnice a nějaký obtloustlý počítačový expert ovládá i družici ve vesmíru - pravda. Nebo když si Brian představuje padouchy ve zlodušských oblecích jak se scházejí v kráteru sopky či svět kolem něj jako součást komiksu. Nebo Brianovy představy, co kdo kdy a jak řekne. Samozřejmě, že někdy už to tvůrci docela přehnali. Ruský ministr, který touží po odhalení konce Hry o trůny? Tohle vše tvoří docela kvalitní podívanou, okořeněnou skvělým scénářem a docela dobrou hudbou, nemluvě o hereckých výkonech. Na konci seriálu se romantické duše dočkají i trochy té lásky. A samozřejmě nesmí chybět dobrý konec. Předpokládám, že bez vedlejších účinků by takovou drogu bral každý. Tvůrci si sice občas zapřeháněli, včetně naprosto dobrého konce, který zůstal přeci jen trochu otevřený, nicméně i tak mě každá epizoda docela bavila. Brian totiž válel na výbornou. ()

Mitin 

všechny recenze uživatele

FIlmová předloha mě bavila a viděl jsem jí nejednou. Seriál.. je skvělej. Na začátku jsem měl pocit, že přestanu koukat, ale konec jsem slupnul jako malinu. Případy, které u většiny krimi seriálů časem začnou být stále dokola a nezajímavé, mě u Limitless překvapivě bavily s příštupem, který tomu dodával Brian a NZT a rozhodně tam nebylo málo pozadí (Morra, Sands, Piper). Mrzí mě, že Limitless zůstalo u první série, ale na druhou stranu jsem řád že to dopadlo, tak jak dopadlo a nikdo pokračování nedomrví. ()

Galerie (667)

Zajímavosti (6)

  • V 15. minutě ukáže agent Boyle (Hill Harper) ostatním zabavené „pevné disky“. Ve skutečnosti však v ruce drží pouze počítačový zdroj, který nemůže nést žádné užitečné informace. (kkomtu)
  • Mezi filmem Všemocný (2011) a tímto seriálovým pokračováním můžeme najít několik rozdílů v působení pilulky NZT. Například, když se ve filmu na Eddiem Morrovi (Bradley Cooper) začaly projevovat vedlejší účinky NZT, stačilo mu vzít si další dávku a stav se mu zlepšil. V seriálu se takto vedlejších účinků drogy zbavit nedá. Dalším rozdílem je fakt, že ve filmu došlo při zvýšení dávky NZT k větší výkonnosti jedince, což se v seriálu nijak neprojevuje. (Bube1)

Reklama

Reklama