Reklama

Reklama

Všemocný

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 15 h 38 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio, Bradley Cooper, Desmond Harrington, Marko Caka, Doris McCarthy, Ari Fliakos (více)
(další profese)

Epizody(22)

Brian toho v životě zrovna moc nedokázal, ale až když jeho otec vážně onemocněl, začal si vyčítat svoji neschopnost. V tu chvíli se objeví starý kamarád a dá mu pilulku, která mu změní život... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (107)

andreas2 

všechny recenze uživatele

Podařil se mi odhalit současný trend seriálové prudukce. Prvně je nutné použít jako předlohu „moje" nejoblíbenější Sci-fi/Thriller filmy jako Limitless nebo Minority Report a přetavit je žánrově na kriminálku. To se udělá tak, že postava s nadpřirozenou schopností se podle scénáře nechá seznámit s vyšetřovatelkou FBI a spolu pak díl co díl vyšetřují zločiny. Pilotní díl lze například jako u Limitless vyřešit jako remake filmové předlohy. Přestal jsem to sledovat u sedmého dílu, kdy měl mít Brian konečně den volna od FBI. Hned, jak si vyčistil zuby, dostal ránu elektrickým paralyzérem od CIA a musel vyšetřovat pro ně. ()

pneumotorax 

všechny recenze uživatele

Z perfektního filmu vzešel seriál s obrovským potenciálem,který byl líně spláchnut do hajzlu lenochy kteří zjevně nechtěly zapojit ani těch 5% mozkové aktivity kterou bez NZT mají,aby vymyslely důstojné pokračování.Místo chlápka který má díky thallanylzirconio-methyl-tetrahydro-triazatriphenylu odemknutý celý potenciál mozku,slušně nakročeno k tomu stát se "ředitelem vesmíru"....,udělají kriminálku.Hlavnímu hrdinovy dají jeho excelentní dedukční schopnosti jen trošku originálnějším způsobem,aby jsme si to nespletly třeba z mentálistou nebo něčim jiným.Občas je to vtipné,občas je to originální a jsem rád,že vidím Debru zase živou(<--spoiler).Ale za promrhanou příležitost dávám ještě dobrý hodnocení. ()

Reklama

Gothar 

všechny recenze uživatele

1. diel bol celkom v pohode, ale išlo v podstate o kópiu filmu. 2. diel však už ukázal, že s veľkou pravedpodobnosťou pôjde o priemernú kriminálku s jedným šikovnejším členom tímu. Pripadá mi to ako lacný vývar z výborného filmu, kde sa zázračná pilulka a Bradley Cooper objavujú len kvôli tomu, aby ostala zachovaná značka. 60 % ()

septic 

všechny recenze uživatele

seriálové pokračovnání zájímavého námětu s pohodovými ústředními postavami, kde je velmi příjemným způsobem zakomponovaný humor a výjevy myšlenek a představ. Jennifer Carpenter je úžasná kočka, pokud se zrovna nepodvoluje vymítání. Seriál samotný má ale obrovským způsobem degradující tendenci příběhu. Kdyby zvolili nenavazující detektivní příběhy jako klasické Strange luck nebo X-Files, dopadlo by to mnohem lépe. Po 11tém díle nepokračuji ve sledování ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Po filmu je seriál trošku zklamáním. Mělo to tak nějak moc rychlý spád a je to prostě jiné, než film. Ale rozhodně budu koukat dál, jak se to vyvine. Výborná je ehm.. no ta.. prostě Debra. Doufám, že tvůrci počkají alespoň na konec série, než ty dva do sebe zamilujou... Zatím 3* a počkáme si, co bude dál :) ()

Galerie (667)

Zajímavosti (6)

  • V 13. díle 1. série s názvem "Stop Me Before I Hug Again" můžeme vidět několik odkazů na režiséra Christophera Nolana. Jedna z postav se jmenuje Nolan Bale, což je odkaz na Nolanovu trilogii o Batmanovi, kde hlavní roli ztvárnil Christian Bale. Dalším odkazem je věta, ve které Brian Finch (Jake McDorman) říká o jedné technologii, že je jako: "Počátek v reálném světě". (Miro_CZ)
  • Mezi filmem Všemocný (2011) a tímto seriálovým pokračováním můžeme najít několik rozdílů v působení pilulky NZT. Například, když se ve filmu na Eddiem Morrovi (Bradley Cooper) začaly projevovat vedlejší účinky NZT, stačilo mu vzít si další dávku a stav se mu zlepšil. V seriálu se takto vedlejších účinků drogy zbavit nedá. Dalším rozdílem je fakt, že ve filmu došlo při zvýšení dávky NZT k větší výkonnosti jedince, což se v seriálu nijak neprojevuje. (Bube1)
  • V 15. minutě ukáže agent Boyle (Hill Harper) ostatním zabavené „pevné disky“. Ve skutečnosti však v ruce drží pouze počítačový zdroj, který nemůže nést žádné užitečné informace. (kkomtu)

Reklama

Reklama