Reklama

Reklama

Všemocný

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 15 h 38 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio, Bradley Cooper, Desmond Harrington, Marko Caka, Doris McCarthy, Ari Fliakos (více)
(další profese)

Epizody(22)

Brian toho v životě zrovna moc nedokázal, ale až když jeho otec vážně onemocněl, začal si vyčítat svoji neschopnost. V tu chvíli se objeví starý kamarád a dá mu pilulku, která mu změní život... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (107)

Wade Wright

všechny recenze uživatele

Seriál má nudný a pomalý začátek. Skvělý osvěžující a originální prostředek a jednoduše geniální konec. Bryan je sympatická a dobře napsaná postava stejně jako zbytek arzenálu. Každá epizoda je jiná a má jinou žánrovou odchylku. Najdete tu komedii, superhrdiny, Grotesky, Noir kriminálku až k hororu. Už dlouho jsem neviděl nic co by mělo takovou fantazii a dokázalo si vyhrát naprosto se vším. Kamera, zvuk, vizuál, nasvícení. Nebýt prvních třech, dle mého názoru, až moc nudných eoizod byl by tu slušný náběh na něco víc, těším se, až se k seriálu vrátím a zkouknu ještě jednou. Teď zatím jen smekám klobouček a lituji nad tím že nikdy nevznikne druhá série. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Po pilotu zatím spokojenost, díky stejnému režisérovi zůstává pár pěkných libůstek ("průlety" kamery), příběh byl zatím celkem šikovně postaven a zůstal také Bradley Cooper. Problémem ale je, že hlavní postava Bradleymu nesahá ani po kotníky, ženská hlavní představitelka není taky zrovna výhra, ale hlavně se bojím co bude dál, aby to neskončilo někde ve vodách průměru. Tvůrci to mají vážně těžké a tak jsem zvědavý na další díl. 3,5* ()

Reklama

phoenixer 

všechny recenze uživatele

Droga co může pozitivně i negativně ovlivnit svět. Na kterou stranu se přiklonit a jak si poradit v nevšedních situacích? Náš hlavní hrdina Brian to zvládnul na výbornou! Konec první (asi i poslední) serie je sice trochu dost zvláštně ukončen, přesto to hlavu a patu má. Jen škoda, že se seriál více neprolíná s filmovým scénářem. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Platí pro první díly I.série.....Takový naspeedovaný seriál....klipovitě a humorně "sjíždí" jednu scénu za druhou, aniž by čímkoliv zdržoval. Takže si vemte jednu tabletku NZT,pořiďte si Internet a pak již bude stačit si něco přečíst a voalá....máme tu dalšího Sherlocka. Sám jsem zvědav, jak dlouho mně bude seriál bavit,ale prozatím to jde a po takovém Homelandu (5.série) z kterého mám depku,je to příjemné osvěžení. Druhá polovina série...už je to tak trochu stejná písnička a to,čeho jsem se obával,se dostavilo,proto snižuji hodnocení na tři. ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem od seriálu očekával různorodost - tzn. že si NZT vezme každý díl někdo zcela jiný a bude mu to měnit život. Příklad: K NZT se dostane bezdomovec, neúspěšný podnikatel, totální lůzr...A místo toho se to točí kolem jediného člověka. Jennifer Carpenter je mi nesympatická už od dextera a Jake se v prvním díle choval fakt jak spíš na piku. Atmosféra a právě to, že NZT ve filmu nebyla uplně obyčejná droga, se kamsi vytratila. Po pilotu zatím vidím spíše nevyužitý potenciál, uvidíme dál.... ()

Galerie (667)

Zajímavosti (6)

  • V 13. díle 1. série s názvem "Stop Me Before I Hug Again" můžeme vidět několik odkazů na režiséra Christophera Nolana. Jedna z postav se jmenuje Nolan Bale, což je odkaz na Nolanovu trilogii o Batmanovi, kde hlavní roli ztvárnil Christian Bale. Dalším odkazem je věta, ve které Brian Finch (Jake McDorman) říká o jedné technologii, že je jako: "Počátek v reálném světě". (Miro_CZ)
  • Mezi filmem Všemocný (2011) a tímto seriálovým pokračováním můžeme najít několik rozdílů v působení pilulky NZT. Například, když se ve filmu na Eddiem Morrovi (Bradley Cooper) začaly projevovat vedlejší účinky NZT, stačilo mu vzít si další dávku a stav se mu zlepšil. V seriálu se takto vedlejších účinků drogy zbavit nedá. Dalším rozdílem je fakt, že ve filmu došlo při zvýšení dávky NZT k větší výkonnosti jedince, což se v seriálu nijak neprojevuje. (Bube1)

Reklama

Reklama